Mine Ayman Yeni başlangıçlar yeni umutlar
HABERİ PAYLAŞ

Yeni başlangıçlar yeni umutlar

İyi bayramlar, pazar günümüzü Ay’ın Balık burcundaki etkisiyle epey duygusal ve hassas geçirebiliriz. Sevdiklerimizi ziyaret etmek ve geçmişe yolculuk yapmak için uygun günlerde olacağız. Artık iletişim gezegeni Merkür de geri hareketine başladığı için geçmiş günlere özlem duyabilir, eski dostlarla görüşebilir ve uzun zamandır görüşmediğiniz kişilere sürpriz yapabiliriz. Pazartesi günü de bu etki devam edeceği için her konuda çok hassas, yardımsever ve hayalperest olabiliriz.

Aşkla ilgili konularda da hevesli olabilir, romantik girişimlerde bulunabiliriz. Ay Balık burcundayken mor ve kırmızı enerjimizi arttırır. Salı ve çarşamba günleri Ay, Koç burcunda ilerleyecek ve enerjimiz artacak. Yeni girişimlerde bulunabilir ve herhangi bir konuda sabretmekte çok zorlanabiliriz.

Haberin Devamı

Kilo alabiliriz, dikkat!

Çarşamba günü saat 13:50’de ay tutulması Koç burcunda gerçekleşecek ve yeni başlangıçlar yapmamız için bize uygun zeminler hazırlayacak. Bu dönemde ani bir bitiş ya da başlangıç yaşayabilir, hayatımızın bir alanında köklü değişiklikler yapabiliriz. Ay Koç burcundayken kırmızı enerjimizi arttırır. Perşembe, cuma ve cumartesi günleri Ay Boğa burcunda ilerleyecek ve hayatımız yavaşlayacak. Bu günlerde tembelliğe karşı dikkatli olmak gerekebilir, ayrıca iştah da artacağı için kilo alma sorunu yaşanabilir! Ay Boğa burcundayken kırmızı, narçiçeği, mercan ve turuncu renkleri enerjimizi arttıracaktır.

Cuma günü saat 20:27 itibariyle iletişim gezegeni Merkür, Terazi burcunda geri hareketine devam edecek; özellikle güzellik, estetik, sanat, adalet gibi konularda eskiye dönüşler yaşanabilir. Aynı zamanda ikili ilişkilerde de eski konular yeniden açılabilir, eski ilişkiler başlayabilir. Merkür geri hareketinde yeni bir işe ya da ilişkiye başlamak, yeni bir anlaşma imzalamak pek yararlı olmayabilir ama eski bir iş ya da ilişkiye yeniden şans verilebilir. Eski sorunların konuşulması ve çözüm bulunması için Merkür’ün retro zamanları çok faydalı olabilir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder