Mine Ayman Yeni girişimler için doğru zaman
HABERİ PAYLAŞ

Yeni girişimler için doğru zaman

Haberin Devamı

Merhaba, Merkür’ün düzgün hareketine geçmesiyle birlikte iletişim hayatımızda hızlı gelişmeler olmaya başladı. Yeni bir projeye başlamak ya da yeni girişimde bulunmak için doğru zamandayız. Hafta sonuna Ay Başak burcundayken gireceğimiz için, tatil günümüzde bile iş düşünebilir, yarım kalmış işlerimizi tamamlamak isteyebiliriz…

16 Aralık Cuma; Ay Başak burcunda hareket etmeye başlayacak, yoğun ve çok çalışmamız gereken bir gün olabilir, işle ilgili verimli sonuçlar elde edebiliriz. Burcu ya da yükseleni Başak, Boğa ve Oğlak olanlar çok şanslı olabilir, özellikle işle ilgili kazançlı gelişmeler yaşayabilirler.

Ay Başak’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı eleştirel olmak.
*Kıskançlık ve kavgacılık.
*Mide ve hazımsızlık sorunları.
*İlişkilerde soğukluk.

Bu hafta, Cuma ve Cumartesi günleri hayatımıza “sarı” ve “yeşil” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Başak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

18 Aralık Pazar; saat 10:06’da Ay Terazi burcunda hareket etmeye başlayacak, burcu ya da yükseleni Terazi, İkizler ve Kova olanlar kendilerini daha iyi ve şanslı hissedebilirler. Ay Terazi’deyken ikili ilişkiler çok önemli olur, iletişim hızlanır, sosyal olmak için harika bir gün yaşayabiliriz. Güzelliğimize düşkün olacağımız ve hayatın tadını çıkartmak isteyeceğimiz bir gün bizi bekliyor. Bugün, saat 16:19’da Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek olan kare açı, aşk ya da sosyal hayatımızla ilgili bir hayal kırıklığı yaşamamıza neden olabilir, hassas olabilir ve duygusal bir akşam yaşayabilirsiniz…

Ay Terazi’deyken dikkat edilecek durumlar;


*Aşırı lüks ve alışveriş tutkusu.
*Stres ve sinirlilik.
*Vücut hassas olur, enfeksiyonlara dikkat.

Bu hafta, Pazar ve Pazartesi günleri hayatımıza “yeşil” ve “pembe” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Terazi’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder