Mine Ayman Yeni planlara hazır olun
HABERİ PAYLAŞ

Yeni planlara hazır olun

Herkese merhaba, çok yoğun ve renkli bir hafta bizi bekliyor, hem özel hem de iş hayatınızda birçok gelişme yaşamaya hazır olun. Bu hafta iş görüşmeleri de, parti davetleri de fazla olacak! Hayatınızın bir çok alanının hızlandığını ve yeni planlar yaptığınızı, her konuda daha kararlı ve yenilikçi olduğunuzu göreceksiniz. Yeni yıl öncesi, hayatı yeniden şekillendirme haftası hepimize hayırlı olsun…

19 Aralık Pazartesi; Ay Terazi burcunda hareket ettiği için ikili ilişkiler çok önemli olacak, birçok işi hızla halledebiliriz. Sosyal, sanatsal ve estetikle ilgili konular ilgimizi daha fazla çekecek. Saat 18:18’de gerçekleşecek olan Güneş ve Satürn arasındaki olumlu açı, hayatınızdaki bir erkekle ilgili güzel bir gelişme yaşamanıza sebep olabilir. Ayrıca aklınıza çok yaratıcı bir fikir gelebilir ve bu fikri hızlı bir şekilde hayata geçirebilirsiniz.

Ay Terazi’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı lüks ve alışveriş tutkusu.
*Stres ve sinirlilik.
*Vücut hassas olur, enfeksiyonlara dikkat.

Bu hafta, Pazartesi günü hayatımıza “yeşil” ve “pembe” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Terazi’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

20 Aralık Salı; saat 12:32’de Ay Akrep burcunda hareket etmeye başlayacak. Burcu ya da yükseleni Akrep, Balık ve Yengeç olanlar kendilerini daha güçlü ve çekici hissedebilirler. Ay Akrep’teyken sert ve acımasız kararlar verebiliriz, aldığımız kararları hayata geçirmeden önce iyice düşünmeliyiz. Bugün saat 20:16’da Venüs Kova burcunda hareket etmeye başlayacak. Özellikle burcu ya da yükseleni Kova olanların şansları ve çekicilikleri oldukça artacak. Aşk hayatımızda daha sosyal, sevgi dolu ve çılgın olacağız. Bu gece saat 23:00’de Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecek olumlu açı, güzel hayallere dalmamıza, belki de bir hayalimizin gerçekleşmesine sebep olacak. Yeni bir ilişkiye başlamanın ya da var olan ilişkinin adını koymanın tam zamanı olabilir…

21 Aralık Çarşamba; Venüs ve Jüpiter arasında gerçekleşen kare açı aşkla ilgili ya da kazancımızla ilgili ani bir gelişme yaşamamıza sebep olabilir. Bu gelişme bizim hayallere dalmamıza ve yeni bir beklenti içine girmemize zemin hazırlayabilir. Ayrıca Venüs ve Uranüs arasındaki olumlu açı aşk hayatımızın hızlanmasına, güzelleşmesine, hatta beklemediğiniz kadar güzel bir gelişme yaşamanıza sebep olabilir. Yalnız olanlar belki de 2012’ye yalnız girmekten, sürpriz bir şekilde başlayan ani ve güzel ilişki sayesinde kurtulabilir.

Ay Akrep’teyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı kıskançlık ve hırs.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Cinsel hayata aşırı düşkünlük.

Bu hafta, Salı ve Çarşamba günleri “yeşil”, “mavi” ya da “turkuvaz” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Akrep’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

22 Aralık Perşembe; saat 07:22 itibariyle Güneş Oğlak burcuna geçiyor ve resmi olarak kış mevsimi başlıyor. Burcu ya da yükseleni Oğlak olanların dikkat çekeceği bu dönemde, genel anlamda herkes daha hırslı ve çalışkan olacak. İş hayatımızı düzene sokmak ve yeni kararlar almak için en uygun zamanlardan birindeyiz. Oğlak burcunun kararlılığıyla istediğimiz bir çok şeyi başarabiliriz. Bugün, saat 14:02’de Ay’ın Yay burcunda hareket etmeye başlamasıyla birlikte çok keyifli ve iyimser olmaya başlayabiliriz. Eğlenmek ve sevdiklerimizle plan yapmak için harika günler bizi bekliyor… Saat 16:30’da Güneş ve Jüpiter arasında gerçekleşen üçgen açı, elimize harika bir fırsat geçmesine ya da çok güzel bir haber almamıza sebep olabilir. Hiçbir şeyi kafanıza takmamanız ve etrafınızdaki fırsatları kaçırmamanız gereken günlerdesiniz…

23 Aralık Cuma; Güneş ve Uranüs arasında gerçekleşen kare açı bir uyanış yaşamamıza ve yaratıcılığımızın artmasına sebep olabilir. Yarın akşam Oğlak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay öncesinde, her anlamda yenilenmenin ve yeni kararlar almanın tam zamanı. Yeni Ay öncesi, yeni yılda tam olarak ne yapmak istediğimizi ve nasıl bir insan olmak istediğimizi düşünmeliyiz. Yeni yıldaki hedeflerimizi belirlemeli ve yarın itibariyle gerçek anlamda hayattan ne bekliyorsak ona göre yaşamaya başlamalıyız.

Ay Yay’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Gevezelik.
*Sorumsuzluk.
*Sinirlilik ve kavgacılık.
*Aşırı spor ve bedeni yormak.

Bu hafta, Perşembe ve Cuma günleri “mavi” rengini hayatımıza bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Yay’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder