Mine Ayman Yoğun iş temposundan uzaklaşın
HABERİ PAYLAŞ

Yoğun iş temposundan uzaklaşın

Merhaba, hafta sonuna yoğun iş temposundan dolayı oldukça yorgun bir halde girebilirsiniz, kafanız sürekli işle ilgili konuları düşünebilir. Pazar günü itibariyle tam anlamıyla rahatlayabilir ve hayatın güzelliklerine kendinizi bırakabilirsiniz, harika bir hafta sonu diliyorum…

13 Ocak Cuma; Ay Başak burcunda hareket ettiği için iş hayatınıza yoğunlaşabilir, çok çalışabilir ve detaylara yoğunlaşabilirsiniz. Oldukça titiz ve mükemmeliyetçi olacağınız bu gün, her hangi bir şeyi beğenmekte zorlanabilir ve fazla eleştirici olabilirsiniz. İkili ilişkiler için de zor bir gün olduğu için, Ay Başak’tayken yalnız kalmakta hatta mümkünse yalnız çalışmakta fayda vardır.

Ay Başak’tayken dikkat edilecek durumlar;


*Aşırı eleştirel olmak.
*Kıskançlık ve kavgacılık.
*Mide ve hazımsızlık sorunları.
*İlişkilerde soğukluk.

Bu Cuma günü hayatımıza “sarı” ve “yeşil” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Başak’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Haberin Devamı

14 Ocak Cumartesi; saat 07:47’de’de Venüs gezegeni Balık burcunda hareket etmeye başlayacak ve özellikle burcu ya da yükseleni Balık olanların şansları ve çekicilikleri artacak, aşk hayatları hareketlenecek. Aynı zamanda Akrep ve Yengeç burcu olanların da şansı artacak. Haritasında güçlü Balık, Akrep ve Yengeç etkisi olanların aşk hayatlarında sürpriz ve güzel gelişmeler olabilir. Bugün saat 15:30 itibariyle Ay Terazi burcunda hareket etmeye başlayacak ve hayatımızda uyum çok önemli olacak. Güzellik ve estetikle ilgili konular gündeminizde olabilir, bakım ve imaj yaptırmak için uygun günler.

15 Ocak Pazar;
Ay Terazi burcundaki seyrine devam edeceği için güzellik, sanat ve adaletle ilgili konular ön planda olacak. Ayrıca, zevkli olacağınız için Ay Terazi’deyken alışveriş yapmak da çok keyifli olacaktır. Burcu ya da yükseleni Terazi, İkizler ve Kova olanlar da kendilerini çok iyi hissedebilir ve hareket halinde olmak isteyebilirler.

Ay Terazi’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Aşırı lüks ve alışveriş tutkusu.
*Stres ve sinirlilik.
*Vücut hassas olur, enfeksiyonlara dikkat.

Bu Cumartesi ve Pazar günleri hayatımıza “yeşil” ve “pembe” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Terazi’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder