Mine Bozkurt Kararsız çiftlerin tercihi Evlilik Fuarı oldu
HABERİ PAYLAŞ

Kararsız çiftlerin tercihi Evlilik Fuarı oldu

Evlilik Hazırlıkları ve Düğün Ekipmanları Fuarı, bu yıl 18’nci kez düzenlendi. İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen fuara çiftler büyük ilgi gösterdi. Fuar, yüksek topuklulardan gelinlik modellerine, davetiyelerden düğün trendlerine kadar birçok markaya ev sahipliği yaptı.

Evlenmek isteyen çiftleri bekleyen en büyük stres, düğün hazırlıkları. Bu yıl 18’incisi düzenlenen Evlilik Hazırlıkları ve Düğün Ekipmanları Fuarı, çiftleri bu stresten kurtarmaya hazır. Düğün için aklınıza gelebilecek her ihtiyaç hakkında fikir sahibi olmanızı sağlayan fuara çiftler kadar aile üyeleri de ilgi gösterdi.

Haberin Devamı

Gelin çiçeği, elbette bir düğünün olmazsa olması. 2020’nin düğün trendi: Doğaya Dönüş. Bu kapsamda, gerçek çiçekten yapay çiçeğe kadar birçok düğün buketi, her tarzdan gelin adayına uygun olarak yapılıyor. Doğaya Dönüş trendinin bir parçası olan çiçek taçlar da düğün konseptine uygun olarak tasarlanıyor.

Kararsız çiftlerin tercihi Evlilik Fuarı oldu

Gelinler için çiçekli küpeler ve damat adayları için yaka çiçeği de, yine seçilen gelin buketine uygun olarak hazırlanıyor.

Ayakkabı gelinlik kadar önemli

Gelinliğin üzerinizde iyi bir şekilde durması, seçeceğiniz ayakkabılara da bağlı. Ayakkabı üreticileri, özellikle kısa boylu gelinler için bunun bir yöntemini bulmuş. Fuarda yer alan en dikkat çekici markalardan biri olan ve Yılın Gelin Ayakkabısı firması seçilen Gelinlik Ayakkabıcım, gelinler için özel olarak ürettiği yüksek topukluları sayesinde hem rahat hem de şık bir görünüm sunmayı hedefliyor.

Kararsız çiftlerin tercihi Evlilik Fuarı oldu

Yasin Bey, gelinlerin en çok yüksek topuklu ayakkabılar tercih ettiğini söylüyor.

Marka, en çok sattıkları modelin üstü açık yüksek topuklu ayakkabı olduğunu ifade ediyor. Üstelik bu ayakkabılar, o kadar hafif ki, dans ederken bile giyebilirsiniz.

Kararsız çiftlerin tercihi Evlilik Fuarı oldu

Yukarıdaki ayakkabıyı satın alanlar gerçekten var :)

Aynı şekilde, spor ayakkabı şeklinde tasarlanan yüksek topuklu modeller de en çok satılan gelin ayakkabılarından. Ayakkabıların fiyatı 300 ila 400 lira arasında değişiyor.

Kararsız çiftlerin tercihi Evlilik Fuarı oldu

Baloncuklarla eğlenin

Davetlilere buz dolabı süsü hediye edilmesinden sıkılmış olabilirsiniz. Düğünlerdeki yeni trendlerden biri de, davetlilere baloncuk şişesi vermek. Baloncuklarla eğlenceli düğün fotoğrafları çekebilir, dans pistini keyifli hale getirebilirsiniz. Böylece klişelerden uzak bir düğün yapmak fırsatı bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Kararsız çiftlerin tercihi Evlilik Fuarı oldu

Davetiyeler de artık eskisi gibi basma-kalıp değil. 3 boyutlu görsellerden, adınıza özel üretilen mühürlü davetiyelere kadar pek çok seçenek karşımıza çıkıyor. Bunlardan biri de kum saati şeklindeki davetiye. Böyle bir davetiyeye kim hayır diyebilir? Sizin için bir video ile anlatayım:

En uzak akrabanızın bile düğününüze gelmesini sağlamak için kum saati davetiyeyi tercih edebilirsiniz. Bu tarz bir davetiyenin tane fiyatı 15-20 lira arasında değişebiliyor.

Tabii ki gelinlikler

Gelelim gelinliklere. Fuarda, ünlü moda evlerinden yeni tasarımcılara kadar pek çok gelinlik markası yer alıyordu. Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci’nin gelinlik markası Seren Moda’dan tekstil devi Çağteks’e kadar birçok markayı fuarda görmek mümkün.

Fuarda en pahalı gelinlik, Selin Ciğerci'nin giyindiği taşlarla süslü olan gelinlikti. Gelinliğin fiyatı tam 80 bin lira.

Haberin Devamı

Kararsız çiftlerin tercihi Evlilik Fuarı oldu

Fotoğraf: İHA

Benim ilgimi çeken ise tasarımcı Mine Ertuğrul’un el emeği göz nuru gelinlikleri oldu. Sade ve şık olmak isteyen gelinlerin Mine Ertuğrul’un tasarımlarına bakmasını tavsiye ediyorum.

https://www.instagram.com/p/B6SxkwnJrcH/

Tasarım gelinlikleri kiralamanın bedeli 500 ila 1000 lira arasında değişiyor.

https://www.instagram.com/p/B7bjMQvp8eY/

Tabi isteğe göre özel tasarım bir gelinlik de diktirebiliyorsunuz. Atölyede her tarz gelinin kendine göre bir gelinlik bulması mümkün.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder