Murat Çelik CHP'nin Beşiktaş adayı kim olacak?
HABERİ PAYLAŞ

CHP'nin Beşiktaş adayı kim olacak?

CHP’de sancılı İzmir gündeminin gölgesinde kalsa da, İstanbul’un Beşiktaş İlçesi için de aday belirleme sürecinde tansiyon yüksek.

CHPnin Beşiktaş adayı kim olacak

BJK Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun adı geçiyor malum… Diğer yandan, görevden alınan Murat Hazinedar iade-i itibar bekliyor ve yeniden aday gösterilmesi gerektiğini savunuyor. “Sadece benim değil, CHP’nin hukukunun korunmasının gereği de budur” diyor. Ve gündeme gelen son isim… CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın. Balıkesir Büyükşehir’e aday gösterilip bu kent İYİ Parti’ye bırakılınca adaylığı geri çekilen Akın… Ahmet Akın, BJK Divan Kurulu üyesi olduğunu, yıllarca Beşiktaş’ta oturduğunu, Beşiktaş’ta çalıştığını da hatırlatmayı ihmal etmiyor.

Haberin Devamı

İMAMOĞLU'NDAN TARTIŞILACAK SÖZLER:

'İSTANBUL ARAPLAŞTI. BU YANLIŞ.'

'MİLLİ BAYRAMLAR NEDEN LAYIKIYLA KUTLANMIYOR?'

Salı günü İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nu sahada izledim. Seyrantepe’den Güngören’e giderken yolda konuştuk. ‘Dört tekerlek üstündeki röportaj’dan beş başlık öne çıktı.

1.) “Rakibim Binali Yıldırım’ın TBMM Başkanlığı’ndan istifa etmemesi konusunu yeri geldiğinde elbette konu ederim ama bunu gündemin ilk sırasına koyarsam gerçek gündemi, İstanbullunun gündemini ıskalarım.”

CHPnin Beşiktaş adayı kim olacak

2.) “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaretimle, sesimi karşı tarafa geçirdim. Milyonlarca AK Partili seçmen artık beni izliyor. Ne diyorum, ne yapıyorum ilgileniyor.”

3.) “İstanbul’da; okulu, mesleği, işi olmayan gençlerin sayısı 350 bin. Bu gençler, her türlü yasadışı işe, kriminal olaya karışma potansiyeline sahip. Bu sorunu çözmemiz gerekiyor.”

4.) “İstanbul milli bayramları neden doğru dürüst kutlamıyor? Kimlik erozyonu bu… Sadece CHP’li belediyelerin yönettiği ilçelerde mi kutlanır milli bayramlar? Büyükşehir neden milli bayramları özel etkinliklerle kutlamaz?” Ve

5.) “İstanbul bir dünya markası, dünya turizminin cazibe merkezlerinden. Ama tablo ne? Bakın ben Arap turist gelmesin demiyorum, 10 milyon değil, 20 milyon gelsin. Gelsin ama gerçek İstanbul’u görmeye, yaşamaya gelsin.

Biz ne yaptık? Araplaştık… İstanbul Araplaştı. Bu yanlış. Sakın kimse bu sözlerimi ‘Arapları aşağılamak’ gibi göstermeye kalkmasın. Tabii ki öyle bir şey değil söylediğim. Araplar için de Araplaşmış bir İstanbul’a gelmenin esprisi olmaz.”

Haberin Devamı

GÜRPINAR'IN GÜR SESLERİ

Ankara’da dün akşam harika bir konser vardı. Van Gürpınar Kız Yatılı Bölge Okulu Çocuk Korosu sahneye çıktı… 20 pırıl pırıl kızımız, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği’nin misafiri başkentte. Karne hediyeleri, başkentte bir yarı yıl tatili. Dernek Başkanı Kemal Erdoğan ağırlıyor Gürpınar’dan gelen misafirleri…

CHPnin Beşiktaş adayı kim olacak

Çoğu ilk kez ilçelerinden dışarı çıktı. İlk kez uçağa bindiler. Başlarında onlara hem müzik hem Beşiktaş sevgisini aşılayan öğretmenleri Mecnun Dinçer… Mecnun Öğretmen, adeta ikinci anneleri onların. O da Gürpınarlı. Doğduğu yerde, kendisi gibi Cumhuriyet kadınlarını yetiştiriyor. Önce Türkiye’nin dört bir yöresinden türküler söylediler, ardından da üzerlerinde Beşiktaş formalarıyla Siyah-Beyaz marşları… Gözlerimizden süzülen yaşlarla izledik kızlarımızı… Emek veren, gönül veren kim varsa, hepinize yürekten teşekkürler…

Haberin Devamı

GÖKÇEK SAHNEYE ÇIKIYOR

Kulağıma gelene göre, Ankara’da seçim tansiyonu gelecek haftadan itibaren yükselecek. Çünkü, Melih Gökçek 25 Ocak Cuma akşamı Beyaz TV’de canlı yayına çıkacak. Gökçek doğrudan Mansur Yavaş’ı hedef alacak. Yine duyduğuma göre, Melih Gökçek, Yavaş’ın Beypazarı Belediye Başkanlığı dönemine dair iddialara yer vereceği bir de internet sitesi hazırlatıyormuş.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder