Murat Gülderen 2500 liranın altındaki en güçlü telefonlar
HABERİ PAYLAŞ

2500 liranın altındaki en güçlü telefonlar

Samsung, Oppo, Xiaomi, Tecno, Vivo ve TCL, Türkiye’de telefon üretimine başlayınca özellikle giriş ve orta segment modellerin fiyatları yaklaşık 2 bin lira düştü. Buna rağmen hâlâ milyonlarca kişinin ihtiyacı olmadığı halde pahalı telefon alması şaşkınlık yaratıyor. Uzmanlara göre bunun en büyük nedeni vatandaşın hangi telefonu alması gerektiğini bilememesi. Burada en büyük sorumluluk ise cihaz satıcılarına düşüyor. Vatandaşa, ihtiyacı olan telefonun özellikleri sade bir dille daha iyi anlatılmalı.

Haberin Devamı

2500 liranın altındaki en güçlü telefonlar

İSRAF BİTECEK

Yapay zeka, hızlı şarj ve yüz tanımanın standart hale geldiği orta segment bir telefonda bile artık ortalama 4GB RAM, 64GB dahili bellek, 8 çekirdek, 4000 mAh batarya ve en az iki arka kamera bulunuyor. Bu özellikler profesyonel grafik tasarımları, mimari çizimler ya da simülasyon işleri yapmıyorsanız fazlasıyla yetiyor. Yani kullanmayacağınız özellikler için ekstra 3-4 bin lira vermenize gerek yok. Sırf bu yüzden sadece Türkiye’de yılda en az 1 milyar lira havaya gidiyor. ‘Telefondan hiç anlamam’ diyorsanız ve bütçeniz de kısıtlıysa, size alabileceğiniz en iyi telefonları sıraladık. Bu arada fiyatı 3 bin 500 liranın altındaki telefonların taksit sayısının 12 ay olduğunu da hatırlatalım.

2500 liranın altındaki en güçlü telefonlar

HAFTANIN OLAYI

Evoc Sports, bisiklet sürücüleri için çanta formunda giyilebilir hava yastığı geliştirdi. Commute Air Pro 18 adındaki yastık, hassas sensörleri sayesinde düşmeyi anlık algılıyor ve yastığını sadece 200 milisaniyede açarak bisiklet sürücüsünün boynunu, göğsünü, omuzlarını etkili şekilde koruyor. Bu hava yastığı elbette tam koruma için bir kaskı yine zorunlu kılıyor.

2500 liranın altındaki en güçlü telefonlar

TEKNO TURU

  • İsviçre merkezli otomotiv üreticisi Micro, dünyanın en küçük elektrikli aracı Microlino 2.0’yi görücüye çıkardı. Tam dolumda 230 kilometreye kadar sürüş menzili sunan aracın bagajı 230 litre.

2500 liranın altındaki en güçlü telefonlar

  • Şirketlere dijital çözümler sağlayan Kafein Teknoloji'nin Proje Müdürü Ersin Bitirgen, “Verilerin doğru yapılandırılmaması ve saklanmaması şirketleri kanunen kusurlu hale getirirken müşterilerin güvenini kaybetmeye de yol açıyor” dedi.
  • Bulut tabanlı ön muhasebe programı Paraşüt, stok yönetimine hız kazandıran yeni bir özellik geliştirdi. Ürünlerin stoklarını görüntülemeyi sağlayan ‘Toplu Stok Güncelleme’, depo ya da ürün bazında filtreleme yaparak stokları düzenliyor.
  • Almanya merkezli hijyen ekipmanları üreticisi Karcher, buharlı temizlik makinelerinde 15 Eylül’e kadar yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. Cihazlar yüzde 80’e varan su tasarrufu sağlıyor.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder