Murat Gülderen Annelere özel tekno indirimler
HABERİ PAYLAŞ

Annelere özel tekno indirimler

Haberin Devamı

  • Bu yıl 9 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan ‘Anneler Günü’ için teknoloji dünyası tüm hazırlıklarını tamamladı.
  • Pandemi gölgesinde kısıtlamalarla geçecek olsa da moral değeri çok yüksek olan bu özel günde annenizi mutlu edecek en güzel şey kuşkusuz sizin sağlıklı ve mutlu olduğunuzu görmeleri...
  • Ama yine de ‘ben bugünü unutulmaz kılmak istiyorum’ diyorsanız ona hoş bir hediye ile de sürpriz yapabilirsiniz.

Annelere özel tekno indirimler

Görüntülü konuşma için akıllı telefon, anlık sağlık durumunu takip için akıllı saat ya da bileklik, tansiyon aleti, robot süpürge, kahve makinesi ve fırın ilk akla gelen hediye seçenekleri... Teknosa’dan MediaMarkt’a, Hepsiburada’dan N11’e kadar pek çok e-ticaret sitesi binlerce kalem üründe yüzde 65’e varan indirim yarışına girdiler. Hatta yüzlerce ürün için ücretsiz kargo ve uzun vadeli taksit imkanları da bulunuyor. Sokağa çıkma yasağı nedeniyle mağazalar kapalı olsa da mobil uygulama ve sitelerden 7 gün 24 saat alışveriş yapılabiliyor.

YÜZDE 65’E VARAN AVANTAJ

TEKNOSA: 3-9 Mayıs arasında Huawei P40 Lite ve Samsung A51 telefon alanlara Okka Minio kahve makinesi, Samsung Galaxy A21s alanlara Fakir Trinity blender ve Casper Via E4 telefon alanlara Rowenta Elite saç kurutma makinesi hediye ediyor. Kişisel bakım ve elektrikli ev aletlerinde yüzde 50’ye varan indirim imkanı sunan Teknosa’da ayrıca kablosuz şarjlı süpürgeler, robot süpürgeler, buharlı el ve buhar kazanlı ütülerde de dev indirim başladı.

N11: Elektrikli ev aletleri, beyaz eşya, mutfak gereçleri, moda ve kozmetik ürünleri, ev dekorasyonları ve hobi ürünlerinde yüzde 65’e varan indirim sunan N11, 16 Mayıs’a kadar tek seferde yapılacak 11 TL ve üzeri alışverişlerde çeşitli hediye kuponları da kazandırıyor.

HUAWEI: Markanın online mağazasına üye olup, Anneler Günü için iyi dileklerini Huawei Topluluk sayfasında paylaşan kullanıcılar, 50 farklı hediyeden birini kazanma şansını yakalıyor. Ayrıca bülten abonesi olan kullanıcılar 50 TL değerinde hediye çekinin yanı sıra Huawei Sound, FreeBuds Studio ve Eyewear II ürünlerinde geçerli olan yüzde 25 indirim kazanacaklar. Mağazada Watch GT 2 Pro, 2.798 TL yerine 2.299 TL fiyatla sunulurken, yalnızca 1 TL farkla FreeLace kablosuz kulaklık beraber alınabiliyor.

MEDIAMARKT: Ütülerden mutfak aletlerine, aksesuarlardan kişisel bakım ürünlerine, akıllı telefonlardan tabletlere kadar pek çok üründe yüzde 50’ye varan indirim başlattı. Şirket, seçili akıllı saatleri alanlara saç düzleştirici veya elektrikli diş fırçası da hediye ediyor. Sitesinde ayrıca her güne özel ekstra kampanya ürünleri de koymaya başlayan MediaMarkt, çoğu üründe ücretsiz kargo imkanı sunuyor.

ROBOT SÜPÜRGE Mİ AKILLI BİLEKLİK Mİ?

Bu süreçte en çok talep gören cihazları ve yapılan bazı indirimleri sizler için derledik. Bir ürün almadan önce en az 3 siteyi ya da uygulamayı gezip aynı ürün için fiyatları karşılaştırmanızda da büyük fayda var. Her bir sitenin kendine has bir kampanya stili var.

Annelere özel tekno indirimler

GÜVENLİ ALIŞVERİŞİN PÜF NOKTALARI

  • Anneler Günü temalı içeriklere hemen kanmayın, gelen maillerin adresini ve doğruluğunu kontrol edin.
  • Hesaplar ve finansal işlemler için iki faktörlü kimlik doğrulama kullanın.
  • Banka kartı ve kredi kartı yerine sanal kart tercih edin. Burada limiti siz belirliyorsunuz.
  • Abartılı kampanya, indirim ve hediye tekliflerine itibar etmeyin.
  • Bilinen web sitelerinden ve mobil uygulamalardan alışveriş yapın.
  • Siber suçlular, Anneler Günü için de gerçeğine birebir benzeyen paravan siteler kullanarak, sizi tuzağa düşürebilir.
  • Sitenin güvenlik yani SSL sertifikası kullandığından emin olun.

HAFTANIN OLAYI

‘YENİLENMİŞ’ PAZARYERİ

Üniversiteli iki arkadaş olan Mehmet Akif Özdemir ve İsmail Dinçer 2018’de yenilenmiş elektronik cihaz alanında hizmet veren EasyCep adlı bir girişim başlatmıştı. Bu oluşum 9 milyon TL’lik bir tohum yatırımı aldı. Şirket gelecek yıl yurtdışına açılmayı hedefliyor. n Türkiye’de her yıl yaklaşık 20 milyon adet ikinci el cep telefonunun satıldığını kaydeden Özdemir, “Hem ülke ekonomisine hem de doğaya katkı sağlamak için yola çıktık. Hedefimiz, Türkiye’de her türlü yenilenmiş elektronik ürünün bulunabildiği, güvenilir bir pazaryeri oluşturmak” dedi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder