Murat Gülderen Bayramlık teknolojiler
HABERİ PAYLAŞ

Bayramlık teknolojiler

Kurban Bayramı’na üç gün kala başta dondurucular, robot süpürgeler ve kıyma makineleri olmak üzere yüzlerce cihazda yüzde 60’a varan indirim yarışı başladı. Sevdiklerine bayram hediyesi almak isteyenleri akıllı telefon, saat, bileklik, notebook, bluetooth hoparlör ve kulaklıklarda büyük fırsatlar bekliyor. Ancak dolandırıcıların da sürekli mesai yaptığını aklınızdan çıkarmayın. Emin olmadığınız yerlerden alışveriş yapmayın ve sahte indirimlere kanmayın.

İŞTE FIRSATLAR

TEKNOSA

Derin dondurucu, kıyma makinesi, cep telefonu, kahve makinesi, notebook, televizyon, vantilatör, klima, oyun konsolu ve aksesuarlarda büyük fırsatlar sunan Teknosa, bunun yanı sıra yüzlerce kalem üründe yüzde 60’a varan indirim yapıyor. Ayrıca, internetten sipariş edip ürünü mağazadan alanlar için sepette ek indirimler yer alıyor. Kampanya kapsamında taksitli ödeme seçenekleri ile birlikte 3 bin 500 ile 10 bin TL arası alışverişlerde ING Teknokredi ile peşin fiyatına 3 taksit imkanı da sunuluyor.

Haberin Devamı

İNCEHESAP

Elektronik e-ticaret sitesi incehesap.com, 18 Temmuz’da başlatacağı ‘Hesaplı Bayram Kampanyası’nda bulaşık makinesi, hava temizleyici, hoparlör, notebook, klavye, kulaklık, mouse, kasa, ve harddisk’te yüzde 50’ye varan indirimler sunuyor. Sitede ayrıca cep telefonu, TV, robot süpürgeler, ses sistemleri ve diğer beyaz eşya ürünlerinde de birbirinden avantajlı fiyat seçenekleri var. Kampanya 22 Temmuz’da sona erecek.

Bayramlık teknolojiler

MEDIAMARKT

22 Temmuz’a kadar sürecek kampanyasında yüzde 40’a varan indirim başlattı. 100 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo imkanı da sunan MediaMarkt’ın bazı fırsatları şöyle: King K 324 Harman çay makinesi 279 TL, Sinbo SJ-3143 katı meyve sıkacağı 199 TL, Karaca Emsan Pro-Multimax 1001 Rob Blender seti 349 TL, Vestel BM 3101 3 programlı bulaşık makinesi 2.099 TL, Grundig A+++ enerji sınıfı 10 kg. 1400 devir çamaşır makinesi 3.199 TL, Samsung mikrodalga fırın 699 TL.

VATAN BİLGİSAYAR

Eski telefonu alma ve 3.899 TL’den başlayan fiyatlarla da iPhone 11’e sahip olma fırsatı sunan Vatan’da Samsung cep telefonlarına özel ekstra kampanya var. Buna göre, 2.999 TL fiyatında olan Galaxy A21S, Fibabanka kredisi ile peşin fiyatına 10 taksit ile satışa çıkıyor. Dikkat çeken bazı indirimli fiyatlar şöyle: HP 15S CORE i5 bilgisayar 5.799 TL, Lenovo IdeaPad 5 6.699 TL, Arnica kıyma makinesi 669 TL, Xiaomi Mi robot 3.499 TL.

Haberin Devamı

YALANCI İNDİRİME DİKKAT!

Alışverişin yoğun olduğu her kampanya döneminde olduğu gibi bu bayramda da bunu fırsata çevirmek isteyen sahtekarlar boş durmuyor. Bayramın zehir olmaması için online ve sosyal medyadan yapacağınız alışverişlerde şu uyarıları dikkate almanız hayati önem taşıyor:

Bir siteye girdiğinizde adres çubuğunun solunda kilit işareti görüyorsanız o site güvenlidir.

İndirimin gerçekçi olup olmadığını belirlemek için alacağınız ürünlerin fiyatlarını hem kampanya öncesinde hem de kampanya döneminde araştırın.

Abartılı indirimlere şüpheci yaklaşın. Kimse zaranına satış yapmaz.

Eğer bir mağazadan ilk defa alışveriş yapacaksanız öncelikle sitelerinde bulunan iletişim ve adres bilgilerinin doğruluğunu mutlaka teyit edin.

Haberin Devamı

İnternetten alışverişte sanal kart kullanın. Çünkü bunda limiti siz belirliyorsunuz.

Eğer evinizin internetine bağlı değilseniz mobil veri ağınızı kullanın. Halka açık Wi-Fi ile alışveriş yapmayın.

Alışveriş sitesine sosyal medya ya da size gönderilen linkler üzerinden değil, adres çubuğuna ismini yazarak girin.

Bayramlık teknolojiler

SIKI KONTROL...

Alışveriş yapmadan Hepsiburada, Gittigidiyor, Trendyol ve N11 gibi en az 4 güvenli internet sitesinden fiyat araştırması yapın. Çünkü her birinin kendine özel kampanyaları olduğu için aynı ürün diğerinde daha uygun fiyata bulunabiliyor. Bazı sitelerdeki kampanyalı fiyatları tablo halinde önünüze serdik. Ancak bu platformlarda güne özel indirimler yapıldığını da unutmayın.

Bayramlık teknolojiler

HAFTANIN OLAYI

YAPIMCILAR DRAMAX İLE DÜNYAYA ULAŞIYOR

Demirören Medya bünyesinde yayına başlayan yeni nesil dijital platform Dramax, Türk yapımlarını dünya seyircisiyle buluşturuyor. Platform, yayına ilk başladığında TV için yapılmış Türk dizilerini yurtdışına açarken, gelen yoğun talep üzerine artık yapımcıların da yeni projelerini ve filmlerini dünyaya ulaştırmaya başladı.

Çoklu ekran deneyimi de sunan platforma hem mobil cihazlardan hem de bilgisayarlardan ulaşılabiliyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder