Murat Gülderen Eğlenerek kazanın
HABERİ PAYLAŞ

Eğlenerek kazanın

Enstrüman çalmayı, hediyelik eşya yapmayı, ahşap oymacılığını, dikiş nakışı ve bahçe tasarımını uygulamalı olarak öğreten onlarca mobil uygulama geliştirildi. Bu yazılımlar sayesinde boş zamanlarınızda hem el becerilerinizi geliştirebilir hem de para kazanabilirsiniz.

‘İş yoğunluğundan kendime hiç vakit ayıramıyorum’ diyenler için her fırsatta meşgul olunacak 10’larca faydalı ‘hobi’ uygulaması geliştirildi. Ahşap oymacılığından hediyelik eşya yapmaya, el işlerinden çiçek yetiştiriciliğine, müzik aleti çalmaktan bahçe tasarımlarına kadar hemen her alanda uygulamalı eğitim sunan bu mobil programlar sayesinde kendinizi kısa sürede geliştirebilir, bu işlerden rahatlıkla güzel paralar kazanabilirsiniz. App Store ve Play Store’da yer alan bazı ücretsiz uygulamaları sizler için derledik.

Haberin Devamı

EL SANATLARI VE HOBİ

Burada nakış, iğne oyası, origami, taç, bandana, toka gibi pek çok el işini öğrenebilir, dışarıya da iş yaparak katmadeğer elde edebilirsiniz. Bu alanda bir beceri kazanmak en fazla 1 hafta sürüyor.

SEBZE BAHÇE FİKİRLERİ

100 özel sebze ve meyve bahçe tasarımının olduğu bu uygulama ile kendinize özel bahçenizi düzenleyebilir, aynı zamanda biber, fasulye, domates, patlıcan, karpuz, kavun, kabak gibi pek çok meyve ve sebzenin nasıl verimli ekileceğini öğrenebilirsiniz.

AHŞAP OYMA

10’larca ahşap oyma fikrinin sunulduğu bu uygulama, el becerilerinde sınırları zorluyor. Burada masa, sandalye, dolap, tabak ve kütüphane yapmaktan, oyuncak tasarlamaya kadar pek çok şeyi uygulamalı olarak öğrenebilir, eşinize sürprizler yapabilirsiniz.

MONSTER CHORDS

Müzik aleti çalmayı uygulamalı olarak öğreten bu uygulama ile her gün bir saat pratik yaparak gitar, piyano, ukulele, keman gibi pek çok aleti çalmaya başlayabilirsiniz.

MEETUP

Bu uygulama aynı ilgi alanlarına sahip insanların oluşturduğu hobi kulüplerinden oluşuyor. Yeni bir dil öğrenmekten fitness’a, yemek yapmaktan sanata kadar farklı ilgi alanlarına göre önerilen kulüpler arasından seçiminizi yaparak programları takip edebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder