Murat Gülderen En 'Baba' teknoloji
HABERİ PAYLAŞ

En 'Baba' teknoloji

Koşulsuzca güvenin, sevginin, sığınacak limanın, hayata tutunmanın, kahramanlığın adıdır baba. Attığınız her adımda emeği vardır. Yaşınız kaç olursa olsun üstünüzü örtmekten asla vazgeçmez, hasta olursunuz elinizi bırakmaz. Kısacası, sırtınızı dayadığınız en güçlü dağdır, candır, rol modeldir baba. Yarın onlara olan minnetimizi hep birlikte ifade edeceğimiz ‘Babalar Günü’. Ve ben de bu vesileyle hem kendimin hem de tüm babaların bu özel gününü bir kez daha kutlarken yaşamını yitirmiş babaları da rahmetle anıyorum.

Haberin Devamı

En Baba teknoloji

REKOR İNDİRİM

Bu özel günde herkes sürpriz yarışına girse de onlar zaten en güzel hediyeyi bizler dünyaya gelince aldığını belirtir her defasında. İyi birer evlat olmak onlar için paha biçilemezdir. İşte böylesine değerli bir varlığa ufak da olsa bir hediye vermek evrensel bir gelenek haline gelmiştir.

Öyle ki çoğu baba kendine alınan hediyenin parasını da yine kendisi verir. Evet yarın büyük gün... Mağazalar süslendi, yüzde 50’yi geçen indirim yarışları başladı. Hemen her alanda her bütçeye göre babaların hayatını kolaylaştıracak armağan bulmak çok kolaylaştı.

AYNI GÜN TESLİMAT...

  • Bu hafta Teknosa, MediaMarkt, Hepsiburada, Trendyol, Gittigidiyor, Vatan Bilgisayar gibi büyük e-ticaret sitelerinden ve bazı markaların online mağazalarından alabileceğiniz hediyeleri derledik.
  • Pek çok perakendeci belli ürünlerde aynı gün ücretsiz teslimat yaparken 12 aya varan taksit fırsatı da sunuyor. Samsung ise kendi mağazasında 1.000 TL’ye varan hediye çekleriyle öne çıkıyor.

En Baba teknoloji

CEP TELEFONU HER ZAMAN GÖZDE

En çok tercih edilen hediyelerin başında cep telefonu, tıraş makinesi, akıllı saat ve bileklik gelse de drone da son dönemin gözdelerinden... Her sitenin ekstra güne özel kampanyaları da olabileceğinden bir cihaz almadan önce en az 3 güvenilir siteyi gezmenizde fayda var. Ürünleri incelerken seçtiğiniz ürünün Türkiye garantisi olup olmadığına dikkat edin. Bazı ürünler ithalatçı garantili olabiliyor. İthalatçı ise firmayı iyice araştırmanız her zaman yararınıza olur.

HAFTANIN OLAYI

POCO RÜZGARI

Çinli telefon üreticisi Xiaomi amiral gemi telefonu Poco F2 Pro’yu tanıttı. 64MP + 13MP + 5MP + 2MP dörtlü arka kameraya sahip telefonun önünde ise açılıp kapanabilen 20 MP kamera yer alıyor. Telefonun 8G RAM-256 GB hafızalı ve 6GB RAM ile 128 GB hafızalı iki seçeneği bulunuyor. Bataryası 30 dakikada yüzde 64, 63 dakikada yüzde 100’e şarj düzeyine ulaşan telefonun 128 GB modeli, 25 Haziran’a kadar Hepsiburada.com’da 6.499 TL’den satışa sunulacak.

Haberin Devamı

En Baba teknoloji

Sıradaki haber yükleniyor...
holder