Murat Gülderen Esnafa büyük destek
HABERİ PAYLAŞ

Esnafa büyük destek

Türkiye’nin 81 ilindeki tüm esnafına en kısa sürede ulaşma imkanı sunan ‘buralar cepte’ uygulaması günlük 1 TL’ye üyelik vererek dijital platformlarda esnafın reklamını yapıyor. Easy Bilişim'in geliştirdiği uygulama, dijital rehber olarak da hizmet veriyor.

Yerli yazılım şirketleri oyundan finansal işletme programlarına, lojistikten sağlığa kadar hemen her sektör için geliştirdikleri yazılımlarla artık SAP, Microsoft, WhatsApp hatta Google’a bile meydan okuyor.

Halihazırda ABD’den Çin’e Hindistan’dan Avrupa ülkelerine kadar yaklaşık 2 milyar dolarlık ihracat yapıyoruz. 2025 için hedef 5 milyar dolar. Yazılım pazarı akılalmaz bir şekilde büyürken Türkiye de sık sık çıkardığı olağanüstü girişimcilerle dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Esnafa büyük destek

1 TL’YE REKLAM HİZMETİ

Bunlardan biri Easy Bilişim. Google Play ve IOS için geliştirdikleri ‘buralar cepte’ uygulaması şu an yazılım dünyasının en çok konuştuğu alanların başında geliyor. Bunun en büyük sebebi ise Türkiye genelindeki yüzbinlerce işletmeyi günlük 1 TL’ye tanıtmak.

Fakat iş bununla bitmiyor. İşletmeniz için çekilen ücretsiz tanıtım videoları da ‘BuralarCepte Instagram’ hesabından paylaşılıyor. İster esnaf, ister orta ya da büyük işletme olun bu yazılım, şirketlerinizi ayda 140 bin kişiye duyuruyor.

TURİSTLER İÇİN...

Sistemin o anki ihtiyacı neyse kullanıcıya en yakın hedefi gösterdiğini ifade eden Easy Bilişim Genel Koordinatörü Melih Kalafatoğlu, “Yani bir nev-i altın sayfalar. Derdimiz, buraya gelen turistin bizim uygulamamız ile başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’yi gezmesi.

Bu noktada konsolosluklara da yazılımımızı tanıtıyoruz. Yabancılar da kolaylıkla kullanabilsin diye uygulamamızın İngilizcesi'ni de çıkardık. Kısa süre içinde dünyanın en popüler dilleriyle de uyumlu olacağız” dedi.

TAM 61 SEKTÖR VAR

Easy Bilişim Genel Koordinatörü Melih Kalafatoğlu yaptıkları işin öyküsünü şöyle anlatıyor: “Arı makine ve Dalgakıran makine en büyük destekçilerimiz. Biz dijital bir şehir rehberiyiz. Server’ımız Amazon’da. Aslında yaptığımız işi Google yapıyor ama biz o an acil olarak aradığınızı hemen önünüze seriyoruz.

Haberin Devamı

Size en yakın 61 sektördeki işletmeleri neredeyse anında harita destekli sunuyoruz. Uygulamamız 81 ili kapsıyor. Veritabanımıza 75 bin mahalle ve 2.5 milyon esnaf kayıtlı. Burada da kırtasiyeden tekstile kadar aklınıza ne geliyorsa bulabiliyorsunuz. Mahalle başına en az 20 esnaf sistemimizde görünüyor. Bir aktarın ya da terzinin kendini tanıtacağı etkili bir mecra şu ana kadar hiç olmamıştı.”

İNDİRİMİ KAP

Bu uygulama üzerinden gidilen pek çok işletmenin indirim fırsatı da sunduğunu belirten Kalafatoğlu, yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi: “Bu tür anlaşmalarımız hızla artıyor. Sadece Kadıköy’de bizim uygulamamızla ekstra indirim kazandıran 1000 tane mekan var, bu noktada Kadıköy Restoran ve Eğlence Yerleri Derneği (KADIDER) ve MODADER derneklerinin bizi desteklemiş olması da çok önemli.

Ayrıca gidilen mekanlarla ilgili yorum yapma imkanı da sağladık. Ama gerçekçi olmayan karalamak maksatlı yorumları tespit ediyoruz ve girmiyoruz. Ayrıca her salı özel çekilişlerle anlaşmalı olduğumuz firmalarla 2 kişilik yemek, konser biletleri de dağıtıyoruz."

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder