Murat Gülderen Güzellik cepte
HABERİ PAYLAŞ

Güzellik cepte

Haberin Devamı

  • En doğal yollarla yüzdeki kırışıklıkları, akneleri, siğilleri, sivilceleri, siyah noktaları, çatlakları ve kaz ayaklarını yok etmek için yüzlerce formülü içinde barındıran mobil uygulamalar geliştirildi.
  • Cilt tipinizi tarayıp yüzünüze en uygun bakımı yapabilmenizi sağlayan yapay zeka destekli bu uygulamalar, yüz egzersizlerini de uygulamalı olarak gösteriyor.
  • Oturduğunuz yerden istediğiniz cilde kavuşmak istiyorsanız, her birinin kendine has üstün özellikleri olan bu uygulamalardan size en yakın olanını tercih edebilirsiniz.

FOREO LUNA 3

Minik tasarımlı bu cihaz, Foreo For You adlı mobil uygulama ile çalışıyor. Cildiniz hassassa mor, normalse pembe, karma ise mavi renkli olanını tercih etmeniz gerekiyor. Özel jeli ve serumu ile sadece 1 dakika içerisinde derinlemesine cilt temizliği yapan bu cihaz, aynı zamanda kaş, boyun ve ağız çevresine sıkılaştırma terapisi de uygulayabiliyor.

SKIN AND FACE CARE

Bu uygulama cildinize önce test ve analiz yapıyor, daha sonra bu sonuçlara göre size doğal ilaçlardan oluşan en uygun bakım listesini sunuyor. 1000’den fazla tedavi yöntemine sahip uygulama aynı zamanda yapmanız gereken terapi ve yüz egzersizlerini de gösteriyor. A’dan Z’ye cilt bakımı programlarından ortalama iki hafta içerisinde sonuç alınıyor.

SKINCONSULT

Vichy’nin dermatologlar desteğiyle geliştirdiği yapay zekalı web tabanlı bu uygulama, cilt değerlendirme algoritması ile 7 cilt özelliğinizi keşfederek puanlandırıyor. Bu sonuçlara göre cildinizin güçlü ve zayıf yönlerini keşfetmenizi sağlayan uygulama, 10 saniye içerisinde size özel gündüz ve gece için bakım programları öneriyor.

ARTISTRY VIRTUAL BEAUTY

Artırılmış gerçeklik destekli akıllı yüz saptama özelliği olan bu uygulama, kırışıklıkları, lekeleri, dokunuzu ve koyu halkaları işaretleyerek cildinizi analiz ediyor. Saniyeler içerisinde bakım tavsiyeleri veren uygulama, sanal gerçeklik özelliğiyle farklı makyaj ve güzellik ürün karşılaştırmaları yapıyor.

TROVESKIN

Bu yapay zekalı uygulama ciltteki tüm lekeleri tespit ederek size günlük bakım koçluğu yapıyor. Geçmişten bugüne gerçekleştirdiğiniz tüm bakımların kaydını tutarak ne kadar mesafe kaydettiğinizi de gösteren uygulama en uygun ürünleri ve tarifleri önünüze seriyor. TroveSkin, günlük bakımınıza göre başarınızı da puanlandırıyor.

CİLT GÜZELLİK

Uzmanlar tarafından denenmiş doğal maske tarifleri veren uygulama, aynı zamanda yüzünüze göre cilt beyazlatma ve kırışıklık giderici onlarca çözüm sunuyor. Sivilce, cilt lekeleri ve saç bakımı ile ilgili pratik bilgiler de veren uygulamanın içerikleri yeni gelişmelerle birlikte sürekli güncelleniyor.

Güzellik cepte

TEKNO TURU

  • CASPER, Türkiye’de ürettiği ilk yerli cep telefonu modeli VIA F20’yi 2 bin 699 TL’den satışa sundu. 48+5+2+2 MP dörtlü arka kamerası ve 8MP ön kamerası ile devlere meydan okuyan telefonda 5000 mAh batarya yer alıyor. 4GB RAM, 128 GB dahili hafızaya sahip cihaz, yapay zeka teknolojisiyle donatıldı.
  • Açık ve kapalı alanlarda 22 dB’ye kadar akıllı gürültü engellemesi yapan yeni nesil kulaklık FREEBUDS 4i, 749 TL’den satışa çıktı. Tek şarjla 10 saat kesintisiz müzik dinleme veya 7.5 saat telefonla konuşma süresi sağlayan kulaklık, hem Android hem iOS cihazlarla uyumlu.
  • Kısa bir süre önce kurulan e-ticaret sitesi needion.com, 3 boyutlu görüntülemeyle tüketiciye en gerçekçi ürün deneyimi fırsatı sunuyor. Cihazları aynı anda karşılaştırma da yapabilen sitede uzmanlardan ürün inceleme yazıları da yer alıyor.
  • KARCHER, baharın geldiği bu günlerde 4 farklı kesme sistemine sahip kablosuz yeni çim biçme makinelerini ve otomatik zincir yağlama özelliğine sahip akülü testeresini tanıttı. Testere, freni ve ikili kilit fonksiyonları ile güvenli kullanım sağlıyor.

HAFTANIN OLAYI

DİZÜSTÜNDE 2 CANAVAR

Huawei, yeni dizüstü modelleri MateBook D16 ve X Pro’yu tanıttı. 16 inç ekrana sahip D16, AMD Ryzen 5 4600H işlemciden güç alıyor. 15 dakikalık şarj ile 2 saatlik kullanım süresi sunan cihaz, kapalıyken 10W’a kadar ters şarj özelliğini de destekliyor. Bilgisayarın 16 GB RAM’li versiyonu 7 bin 999 TL, 8 GB RAM’li versiyonu ise 6.999 TL. X Pro ise 13.9 inç ekranla geldi. On parmak dokunmatik 3K FullView ekrana sahip cihaz, Intel Iris Xe grafikli 11'inci nesil Intel Core i7 işlemciye sahip. 16 GB RAM’i olan cihaz, 1 saat şarja yüzde 78 doluma ulaşıyor. Fiyatı henüz belirlenmedi.

Güzellik cepte

Sıradaki haber yükleniyor...
holder