Murat Gülderen Her derde deva koltuklar
HABERİ PAYLAŞ

Her derde deva koltuklar

Dijital dönüşümle birlikte masaj koltuklarında da yeni bir devrin kapıları aralandı. Telefondan kontrol edilen ve kablosuz şarj özellikleri olan bu akıllı ürünler, özel ısıtma sistemleriyle damarları genişleterek kasları yumuşatıyor. Bazısı ise özel terapi kokuları ve dinlendirici ışık yayıyor. Vücuttan toksinleri atma garantisi sunan bu cihazlar, kamburluk, migren, bel ağrısı ve diz problemlerinin azaltılmasında büyük etki sağlarken aynı zamanda zayıflamaya da yardımcı oluyor. Bu hafta ergonomik yapıları nedeniyle hem ofis hem de evlerde rahatlıkla kullanılabilen akıllı masaj koltuklarını sizler için masaya yatırdık.

Haberin Devamı

OgawaMaster Drive

Malezya merkezli yapay zeka destekli bu makine, oturduğunuzda vücut hatlarınızı hassas bir şekilde analiz ederek çalışmaya başlıyor. Yani vucüdunuzun neresinde sorun varsa onu direkt algılıyor. 22 farklı otomatik masaj yapabilen koltuk, size uygun masajları da önerebiliyor. Müzik ve ışık terapisi de uygulayan koltukta 7 inçlik dokunmatik kumanda yer alıyor.

Cellini Fantom

En inatçı kas sertliklerini bile giderme garantisi veren bu cihaz ‘L Style’ teknolojisi sayesinde boyu kısa veya uzun olsun, kullanıcının konforlu bir seans geçirmesini sağlıyor. Boyundan kalça bitimine kadar, beden ölçülerinizi tarayarak işleme başlayan koltuk, özel ısıtma teknolojisi sayesinde kasları esneterek yumuşatıyor. Mobil uygulaması ile telefondan da kontrol edilebilen cihazda, bluetooth sayesinde müzik terapisi de yapılıyor.

R8 Masaj 5D

Dünyanın ilk 5 boyutlu masaj koltuğu unvanına sahip bu ürün de boyun altı bölgesinden kalça kıvrımlarına kadar tüm bölgeye etki ediyor. Migren ağrısı yaşayanlar için özel kafa masaj aparatı da olan ürün, başın etrafına ve ense köküne baskı yapıyor. Kan dolaşımını hızlandırmak için basenlerde ısıtma ve sıkıştırma yapan koltukta ayrıca, bel ısıtma sistemi, baldır ve hareketli omuz hava yastıkları da bulunuyor.

Dream Wave

Bu koltuğun en büyük özelliği ise masaj esnasında size 5 farklı aroma terapi kokusu sunabilmesi. Bunun için istediğiniz kokunun düğmesine basmanız yeterli. Koltuğun ayrıca özel ışık menüsü de bulunuyor. Bunun için de gökkuşağı bölmeli özel alanları olan koltuk tek seansta kafa ve ayaklar dahil vücudun tüm bölgesine masaj yapıyor. Cihazın en etkili özelliklerinden biri ise şık kapılarının olması.

Haberin Devamı

Tokuyo

Bluetooth teknolojisine sahip bu masaj koltuğu ise yatıştırıcı ısı özelliği ve sıfır yerçekimli uzanma mekanizmasıyla dikkat çekiyor. Vücudunuzun şekline uyması için 3 ayrı genişlik ayarına sahip koltuğun 5 hız seviyesi var. Kol ve bacakları da kapsayarak tüm vücuda hava basıncı da sunan koltuğun ayarlarını tablet ya da akıllı telefonlardan da yapabilirsiniz.

ÇOCUĞUNUZU TATİLDE EKRANDAN UZAK TUTUN

Sömestr tatili başladı. Bu dönemde çocukların en büyük eğlencesi tablet ve bilgisayarda vakit geçirmek. Çocukları dijital dünyadan ayırmak için ebeveynlere önemli tüyolar hazırladık:

✘Tüm ailenin teknolojik cihazlardan uzak kalacağı zamanlar belirleyin.

✘Çocuklarınızın internette neler yaptığını bilmenizi sağlayacak ebeveyn kontrolü yazılımları kullanın.

Haberin Devamı

✘Ona “Sinirlisin, çünkü bilgisayar oyunlarına kendini kaptırıyorsun” deyin.

✘Çocuğunuzun bilgisayar parolalarını mutlaka öğrenin.

✘Mümkün olduğu kadar dışarıda arkadaşları ile vakit geçirmesini, kitap okumasını veya masa oyunları oynamasını sağlayın.

✘Çocuğunuzun odasında televizyon, video oyun sistemi veya bilgisayar bulunmasına izin vermeyin.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder