Murat Gülderen İndirimler aşka geldi
HABERİ PAYLAŞ

İndirimler aşka geldi

14 Şubat Sevgililer Günü’ne sayılı günler kala teknolojiden kişisel bakıma, bireysel kargodan aksesuarlara kadar hemen her alanda yüzde 50’yi bulan indirimler başladı. Yılın ilk büyük kampanyası olma özelliğine sahip bu özel ay, hediyeden ziyade ihtiyaçların da uygun fiyatlara karşılanması açısından önem taşıyor. İşte bazı fırsatlar...

AKSESUARLAR

Mcdodo: Mobil aksesuar markasının MagSafe powerbank’leri, kablosuz kulaklıkları, kablosuz şarjlı araç tutacakları, hızlı şarj adaptörleri 11-14 Şubat tarihleri arasında mcdodo.com.tr’de yüzde 15 indirimli olarak sunulacak.

Haberin Devamı

İndirimler aşka geldi

Anker: Ev teknolojilerinden projeksiyon sistemlerine, kulaklıklardan robot süpürgelere, ses sistemlerinden şarj cihazlarına kadar 14 Şubat’a kadar yüzde 25 indirim başlattı. Kampanya, anker-tr.com üzerinden LOVE25 kodu ile yapılan alışverişlerde geçerli.

İndirimler aşka geldi

Honor: Şubat ayı boyunca Core i5-10210U işlemcili dizüstü bilgisayarı MagicBook X 15’in fiyatı Vatan mağazalarında ve Hepsiburada’da 7 bin 999 TL’ye, gürültü engelleme özelliğine sahip Earbuds 2 Lite kulaklık da 649 TL’ye düştü.

İndirimler aşka geldi

KARGO

Yurtiçi Kargo: 20 Şubat’a kadar bireysel gönderilerde yüzde 30 indirim uygulamaya başladı. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin şirket birimlerine gittiklerinde Sevgililer Günü kampanyasından yararlanmak istediklerini söylemeleri yeterli.

İndirimler aşka geldi

Gratis: Kişisel bakım markası Gratis, parfümden allıklara, saç kreminden şampuanlara kadar pek çok üründe 14 Şubat’a kadar yüzde 50’ye varan indirim başlattı. Kampanya mağaza dışında gratis.com.tr’de de geçerli.

İndirimler aşka geldi

Karcher: Alman temizlik teknolojileri üreticisi Kärcher, 14 Şubat’a kadar VC6 Our Family dik tip elektrikli süpürge alana 799 TL değerinde WV1 şarjlı cam temizleme makinesi hediye ediyor.

Hepsiburada: Pırlantalarda ve tıraş makinelerinde yüzde 50’ye, altın takılarda yüzde 45’e, peluş ayılarda ve saç şekillendiricilerde yüzde 30’a, saatlerde yüzde 60’a, parfümlerde yüzde 80’e varan indirim başlattı.

İncehesap: 9 Şubat Çarşamba 21:00’de başlayıp 14 Şubat Pazartesi 23:59’a kadar devam edecek büyük indirim içeriğinde, gaming kulaklık, gaming mouse, notebook çantası ve soğutucusu, tablet, medya player, robot süpürge, cep telefonu, akıllı saat, bluetooth kulaklık ve notebook yer alıyor.

Haberin Devamı

Fidan bağışı: ÇEKÜL’ün 7 ağaç ormanlarında fidanlarınızın boy vermesini istiyorsanız, kendiniz ya da sevdikleriniz adına 3 fidan veya 7 ve katları ile fidan bağışı yapabilir, isme hazırlanan bağış kartı ile kendinize ya da sevdiklerinize fidan bağışı armağan edebilirsiniz.

TELEFONLAR

Turkcell Pasaj: Elektronik pazar yeri Turkcell Pasaj, 15 Şubat’a kadar birçok üründe yüzde 60’a varan indirimler uyguluyor. Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat 4 bin 999 TL’den 3 bin 139 TL’ye, LG Ultra Gaar 27 inç monitör 7 bin 999 TL’den 6 bin 299 TL’ye, Lenovo V15 bilgisayar 8 bin 199 TL’den 6 bin 999 TL’ye, 64 GB iPhone 11, 10 bin 999 TL’den 9 bin 977 TL’ye, 64 GB iPhone SE 8 bin 999 TL’den 6 bin 739 TL’ye düştü.

İndirimler aşka geldi

Vodafone: 22 Şubat’a kadar Redmi Note 10s 128 GB akıllı telefon 336 TL indirimle, Vivo kablosuz kulaklıklar peşin fiyatına 12 ayda ödeme fırsatıyla satışa sunulurken ‘Muhteşem İkili’ kampanyasıyla da Xiaomi Redmi 9C 64 GB akıllı telefon alana Xiaomi Mi Band6 akıllı bileklik yüzde 50 indirimli veriliyor.

Haberin Devamı

İndirimler aşka geldi

Teknosa: Telefon, notebook, tablet, robot süpürge, akıllı saat, wireless kulaklık, bluetooth speaker gibi aksesuarlarda sürpriz avantajlar ve indirimler sunan Teknosa, belirli ürün gruplarında ‘1 alana 1 bedava’ gibi kampanyalar başlattı.

İndirimler aşka geldi

Sıradaki haber yükleniyor...
holder