Murat Gülderen KOÇa akıllı saat İKİZLERe gözlük
HABERİ PAYLAŞ

KOÇa akıllı saat İKİZLERe gözlük

Haberin Devamı

  • İndirimde sınırların zorlandığı 26 Kasım Efsane Cuma ve 29 Kasım Siber Pazartesi için geri sayım başladı. İhtiyaçların yanında eşe dosta hediye almak için de iyi bir fırsat olan bu hafta için burçlarla teknoloji ilişkisini masaya yatırdık.
  • Çünkü her burcun teknolojiyle ilişkisi çok farklı. Kimi sıradışılıktan hoşlanırken kimi sağlığına aşırı düşkün. Yani hediye alacağınız kişinin burcunu öğrenmeniz işinizi kolaylaştırıyor. Bütçenizi zorlamayacak bazı alternatifleri astrolog desteğiyle sizler için araştırdık.

KOÇ: Yeniliklere açık, özgüveni yüksek ve çok enerjik bir burç oldukları için bu kişilere drone, USB girişli elektrikli ayak ısıtıcı, akıllı saat, akıllı bileklik, kulaklık, oyun, mouse, bluetooth hoparlör ya da kahve makinesi alabilirsiniz.

BOĞA: Boğa burcunda olan kişiler, evde vakit geçirmeyi ve yemeyi içmeyi aşırı sevdikleri gibi tamirat ve tadilat işlerine de meraklılar. Bu nedenle onlar için ideal hediye seçenekleri arasında akıllı ev asistanı, 3D mini yazıcı, bluetooth hoparlör, ekmek yapma makinesi, kahve makinesi ve içinde akıllı matkap da olan alet çantası ideal seçenekler arasında yer alabilir.

İKİZLER: Öğrenmeye açık, istekli, teknolojiyi takip etmeye bayılan, hızlı düşünen ve el becerileri yüksek olan bu kişilere mini tripod, güçlü bir powerbank, projeksiyon cihazı, mini teleskop ya da sanal gerçeklik gözlüğü hediye edebilirsiniz.

YENGEÇ: Sorumluluk duyguları yüksek olan bu kişiler, koruyucu ve kollayıcıdır. Aynı zamanda nostaljiyi çok severler ve ayrıntılara çok meraklıdırlar. Bu kişilere alınacak hediyeler arasında takip cihazı, retro radyo, akıllı saat, drone ve akıllı termostat tercih edilebilir.

ASLAN: Yönetmeyi seven, gösterişe, aksesuara ve estetiğe düşkün bu kişiler teknolojiyi daha çok ‘işleri hızlandırsın’ diye yani gerektiği kadar kullanırlar. Dijitale karşı bağımlılık duyguları yoktur. Onlar için iyi bir ses sistemi, robot süpürge, akıllı ev asistanı, saç düzleştirici, el tipi akıllı masaj aleti düşünülebilir.

BAŞAK: Ayrıntıcı, pimpirikli, çok çalışkan, pratik zekalı ve eleştiri gücü yüksek bu kişilere, iyi bir takip cihazı, gece görüşlü dijital dürbün, araç içi güçlü bir şarj cihazı, akıllı tansiyon aleti, hava temizleme cihazı, aksiyon kamerası, akıllı diş fırçası ve robot süpürge alınabilir.

TERAZİ: Adil, pozitif, zor karar veren, teknolojiyi seven ve estetiğe önem veren teraziler için epilasyon aleti, saç düzleştirici, led selfie ışığı, akıllı diş fırçası, uyku kalitesini izleyen bir takı, bitki çayı makinesi, akıllı saat ve bileklik seçenekler arasında olabilir.

AKREP: Hafızası ve sezgileri kuvvetli, araştırma yapmayı seven, dedektif ruhlu olan bu karaktere alınacak en ideal hediyeler arasında, harici disk, aksiyon kamerası, teleskop, media player, drone, akıllı tartı, dürbün, aroma terapi cihazı ve kas ve terapi masaj aleti yer alabilir.

YAY: Neşeli, okumayı, gezmeyi, evcil hayvan beslemeyi, eğlenmeyi ve farklı kültürleri tanımayı seven bu burçtaki kişileri, anında baskı dijital fotoğraf makinesi, dil çeviri cihazı, seyahat şarj cihazı, hava nemlendirici yağ difüzörü, kedi ve köpek takip cihazı ve akıllı seyahat çantası çok sevindirebilir.

OĞLAK: İşkolik, planlı, lüksü seven, sabırlı ve tutumlu özellikleriyle öne çıkan bu burcun insanına ise akıllı telefon yazıcısı, kendi kendini karıştıran kupa, filtre kahve makinesi, bluetooth kulaklıklı gözlük ve dijital lastik basınç ölçer alınabilir.

KOVA: Hayal güçleri sınırsız olan, dahi, teknoloji düşkünü, özgürlük meraklısı ve marjinal karakterli bu kişiler için de telefona uyumlu akıllı yüzük, sanal gerçeklik (VR) gözlüğü, 3D gece lambası, sesli asistan, yeni nesil pikap ve 8 pozisyonlu telefon tutucu düşünülebilir.

BALIK: Çok yeteneklilerdir. Sanata yatkındırlar. Para onlar için her zaman ikinci plandadır. Kendisine aldığınız en ufak bir hediyeyi bile ömür boyu unutmazlar. Bu güzel ruhlu insanlara, ayak masaj aleti, her yerde kesintisiz internet için router, e-kitap okuyucu ve dijital albüm hediye edilebilir.

TEKNO TURU

  • ORAL-B, 6 yılı bulan araştırma-geliştirme (Ar-Ge) çalışması sonucu ürettiği yapay zekalı ve şarjlı diş fırçası Oral-B iO’yu tanıttı. Telefona bağlanan cihaz, fırçalamanın yüzde yüz tamamlanmasını sağlamak için kullanıcıyı yönlendiriyor.

KOÇa akıllı saat İKİZLERe gözlük

  • Bilgi teknolojileri şirketi Unite’ın yönettiği UiPath robotları, Türk Telekom’un pazarlama ve müşteri deneyimine ilişkin 30’dan fazla iş sürecini yönetecek.

KOÇa akıllı saat İKİZLERe gözlük

  • Deloitte Teknoloji Fast 50 programı için başvurular başladı. Kendi teknolojisini üreten şirketlerin katılabileceği yarışmada son başvuru tarihi 20 Aralık. Kazananlar ve ödülleri 2022 Şubat ayında açıklanacak.

KOÇa akıllı saat İKİZLERe gözlük

HAFTANIN OLAYI

‘İSTANBUL SENİN’ UYGULAMASI ÇIKTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), vatandaşın günlük yaşantısını kolaylaştırmak için ‘İstanbul Senin Süper Uygulaması’nı hayata geçirdi. Ücretsiz indirilen mobil uygulamaya toplu taşıma için bakiye yüklenebiliyor. Yani plastik kartı taşımaya gerek kalmıyor. Uygulama ile ayrıca su ve doğalgaz faturaları cepten ödenebiliyor. ‘Otobüsüm Nerede’ özelliği ile aracın kaç dakika sonra geleceği de görülüyor. Öte yandan tüm kültürel etkinliklerden anında haberdar olunabiliyor.

KOÇa akıllı saat İKİZLERe gözlük

Sıradaki haber yükleniyor...
holder