Yazarlar Öğrenciye özel tekno indirim
HABERİ PAYLAŞ

Öğrenciye özel tekno indirim

Çip krizi etmesinin ve pandeminin yanında indirim yüksek enflasyon ve döviz kuru gibi nedenlerle elektronik fiyatları artışını sürdürüyor. Bundan en çok etkilenenlerin başında ise çocuk okutan anne ve babalar geliyor. Yeni bir bilgisayar, tablet ya da telefon almaya gücü yetmeyenlerin çoğu ya eski cihazlarını tamir ettirerek ya da ikinci el cihaz satın alarak yola devam ediyor. Bu sorunların en azından bir nebze üstesinden gelebilmek için Apple’dan Samsung’a YouTube’dan Microsoft’a kadar pek çok teknoloji devinin ürün ve hizmetlerinde öğrenciye özel fırsatlar bulunuyor.

Haberin Devamı

Apple

Üniversite öğrencileri ve öğretmenler için geçerli olan kampanyası Mac bilgisayarları ve iPad’leri kapsıyor. Buna göre M1 çipli Macbook Air’in başlangıç fiyatı 20 bin 999 TL yerine 19 bin 739 TL’ye, M2 çipli Macbook Air 25 bin 999 TL yerine 23 bin 999 TL’ye, Macbook Pro 27 bin 999 TL yerine 25 bin 999 TL’ye, iPad 7 bin 199 TL yerine 6 bin 767 TL’ye sunuluyor. Ayrıca Mac veya iPad satın alanlara ikinci nesil AirPods kablosuz kulaklık hediye ediliyor. Apple Music de yine üniversite öğrencileri için aylık 9.99 TL olarak belirlendi. Normal şartlarda bireysel üyelik ücreti 19.99 TL.

Samsung

Öğrencilerin Samsung indirimlerinden yararlanabilmeleri için shop.samsung.com internet sitesine ‘edu’ ya da ‘k12’ uzantılı öğrenci mail adresi ile üye olup giriş yapmaları gerekiyor. Mail adresine gelen doğrulama linkini tıkladıktan sonra kampanyalı alışverişe başlanabiliyor. İndirimli cihazlar arasında telefon, tablet, TV ve ses sistemleri yer alıyor. Kampanya kapsamında ücretsiz teslimat da var.

Spotify

Müzik ve podcast dinleme platformu da öğrencilere 1 aylık ücretsiz premium üyelik hediye ediyor. 1 ay dolduktan sonra ise aylık 8.99 TL bedel alınıyor. Normalde aylık bedel öğrenci olmayanlara 17.99 TL. Platformun en önemli özelliklerinden biri ise aboneliğin istenildiği zaman iptal edilebilmesi. Kaydolmak için Spotify’da oturum açmanız, öğrenci olduğunuzu belgeleyen kimliğiniz ile doğrulama kodu uygulamasını tamamlamanız gerekiyor.

Haberin Devamı

Microsoft

microsoft.com/tr-tr/ education/products/office sitesinden koşullara uyan kurumlardaki öğrencilere ve öğretmenlere Word, Excel, PowerPoint, OneNote ve Microsoft Teams’i içeren Office 365’i ücretsiz indirme imkanı sunuyor. Office 365’i edindiğinizde, işbirliğine dayalı sınıflar oluşturabilir ve profesyonel eğitim topluluklarıyla bağlantı kurabilirsiniz.

Meta ve Ray-Ban’in birlikte geliştirdiği Ray-Ban Stories adlı akıllı gözlük WhatsApp desteğine kavuştu. Bu sayede kullanıcılar ellerini kullanmadan sesli görüşmeler yapabilecek, mesaj gönderebilecek ve dinleyebilecek. Ayrıca öğrenciler Microsoft’un eğitim mağazasından da pek çok cihaza indirimli bir şekilde sahip olabiliyor.

YouTube

Öğrenci olarak YouTube Music Premium veya YouTube Premium üyeliğine indirimli kaydolabilirsiniz. Bunun için öncelikle youtube.com/ premium/student adresine girmeniz gerekiyor. An itibarıyla öğrenci üyeliğinden faydalanan kullanıcılar 16.99 TL yerine 9.99 TL ödüyorlar. SheerID sistemi ile doğrulama gerçekleştiren platforma okul bilgileriyle giriş yapmak mümkün.

Haberin Devamı

Haftanın olayı

200 megapiksel telefon çıktı

Motorola, dünyanın ilk 200 megapiksel (MP) kameraya sahip telefonu Moto X30’u tanıtmaya hazırlanıyor. Bu ana kameraya 50 MP’lik ultra geniş açılı bir kamera ve 12 MP’lik harici bir lens daha eşlik edecek. Gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alan cihazda 12 GB RAM, 256 GB dahili hafıza yer alıyor. Önce Çin’de satışa çıkacak cihaz, daha sonra Moto Edge 30 Ultra ismiyle küresel pazarda boy gösterecek.

Öğrenciye özel tekno indirim

ABD’li bisiklet üreticisi Trek, tam şarjda 157 km menzil sunan elektrikli dağ bisikleti Trek Rail 5 SX’i tanıttı. Saatte 25 km hıza ulaşan bisiklet, Bosch’un performance serisi CX motorundan güç alıyor. Fiyatı 133 bin 630 TL.

Öğrenciye özel tekno indirimBMW, koltuk ve direksiyon ısıtmadan, far ve sürüş asistanı desteğine kadar pek çok özelliği abonelik sistemi ile sunmaya başladı. BMW Prime aboneliği ile örneğin otomobilinizdeki koltuk ısıtma özelliğini çalıştırmak için aylık 18 dolar gibi bir ücret ödemeniz gerekiyor.

Öğrenciye özel tekno indirim

Bulut yazılımı RouteQ, teslimat yapmak için bisiklet kullanmayı planlayan şirketlerin ilgisini çekecek güncelleme yayımladı. Yazılım, teslimat rotalarını oluştururken bisiklet yolu kullanılabilirliğini hesaba katıyor ve maksimum mesafe için limitler tanımlıyor.

Öğrenciye özel tekno indirim

Sıradaki haber yükleniyor...
holder