Murat Gülderen Okul öncesi tekno indirim
HABERİ PAYLAŞ

Okul öncesi tekno indirim

Pandemi nedeniyle uzun süredir uzaktan eğitim veren okullar, 6 Eylül’den itibaren yüz yüze öğretim sistemine geri dönüyor. Süreç için geri sayım başlarken tüm teknoloji perakendecileri de indirim yarışına girdi. Cep telefonundan akıllı saatlere, kulaklıklardan tabletlere kadar onlarca kalem üründe yüzde 50’yi aşan fırsatlar sunan online ve fiziki mağazalar, aynı zamanda seçili pek çok cihazda ücretsiz teslimat ve bol taksit imkanlarıyla da dikkat çekiyor.

Okul öncesi tekno indirim

İNCEHESAP.COM

Sadece elektronik cihaz satışı yapan incehesap.com’un ‘Hesaplı Ağustos Okul Kampanyası’ programında yüzde 50’yi aşan indirim yer alıyor. Buna göre Lenovo V15 notebook 5.915 TL’den 3.499 TL’ye, Honor Band 5 bileklik 399 TL’den 199 TL’ye, Asus C3 Webcam 1.086 TL’den 469 TL’ye, Xiaomi Amazfit saat 549 TL’den 369 TL’ye, Toshiba 4TB harddisk 1.481 TL’den 869 TL’ye, Logitech kablosuz klavye mouse seti 1.247 TL’den 640 TL’ye düştü.

Haberin Devamı

VATAN BİLGİSAYAR

‘Yeni Okul Yılında Yepyeni Fırsatlar’ sloganıyla indirim yarışına dahil olan Vatan’da i5 işlemcili Huawei Matebook 5.999 TL’den, 128 GB’lık Samsung A72 telefon 5.199 TL’den, 128 GB’lık Oppo A74 telefon 3.499 TL’den Lenovo Tab7 649 TL’den satışa sunuldu. Fibabanka alışveriş kredisi ile 12 taksite varan avantajlar da sağlayan Vatan’da ayrıca bilgisayar toplamak isteyenlere de ücretsiz destek veriliyor.

HEPSİBURADA

Okula dönüşe özel teknolojik aksesuarlarda yüzde 60’a varan indirim başlatılan platformda, anaokuldan üniversiteye kadar her kademede eğitim görenlere göre cihaz var. Visa Card ile yapılan 200 TL değerindeki okul alışverişine 30 TL ekstra indirim yapılan siteden ayrıca online alışveriş kredisi başvurusunda da bulunulabiliyor. Sitede aynı zamanda kullanılan telefon, tablet, akıllı saat, oyun ve oyun konsoluna yönelik ‘eskisini getir, yenisini götür’ fırsatı da sunuluyor.

TEKNOSA

31 Ağustos’a kadar süren ‘Okula Dönüş’ kampanyasında notebook alan herkese Preo marka sırt çantası, kablosuz mouse ve mousepad hediye ediyor. Ayrıca seçili notebook modellerinde Microsoft Office programını da ücretsiz sunan şirket, Apple Macbook, Ipad ve Imac modellerinde ise yüzde 10 indirim yapıyor. Teknosa, Oppo A74 telefon alanlara da 160 TL değerinde Preo powerbank, Huawei watch tercih edenlere de 369 TL değerinde Huawei baskül hediye ediyor.

Haberin Devamı

MEDIAMARKT

‘Duydunuz Zilin Sesini! Dersimiz: MediaMarkt’ adını verdiği kampanyasında dikkat çeken ürünlerse şöyle: Samsung Galaxy Tab A7 32GB 1.599 TL, Windows 10 Home işletim sistemli HP 197Q9EA dizüstü bilgisayar 3.999 TL. Kampanyada ayrıca beyaz eşya kategorisindeki ürünlerin fiyatı 649 TL’den, bilgisayarların fiyatı 3.999 TL’den, tabletlerin fiyatı 699 TL’den, akıllı telefonların fiyatı 2.599 TL’den, televizyonların fiyatı 1.499 TL’den başlıyor. Bu ürünlere ek aksesuar kategorisindeki ürünlerin ise başlangıç fiyatı 39 TL.

SAHTEKARLARA DİKKAT EDİN

Ancak her kampanya döneminde olduğu gibi bunu fırsata çevirmek isteyen sahtekarlara da dikkat etmek gerekiyor. Üzerinde ‘büyük indirim’ yazan linklerden şüphe duyun. Alışveriş sitelerine sosyal medya ya da size gönderilen linkler üzerinden girmeye çalışmayın. Sitenin adresini kendiniz yazın. Amazon, Hepsiburada, Teknosa, MediaMarkt, Trendyol, Gittigidiyor, N11, İncehesap gibi güvenilir platformlardan alışveriş yapın. Bir cihaz almadan önce en az 3 siteye bakın. Çünkü her sitenin kampanya sistemi farklı olduğu için aynı ürün diğer sitede çok daha uygun fiyata satılıyor olabilir.

Haberin Devamı

Okul öncesi tekno indirim

HAFTANIN OLAYI

YERLİ CAMON 16 SAHNEYE ÇIKTI

İstanbul Pendik’te geçen haziran ayında kurduğu fabrikada üretime başlayan Çinli akıllı telefon markası Tecno Mobile, 6.8 inçlik ilk yerli cihazı Camon 16’yı 3.499 TL’den satışa sundu. Beşli flaşa sahip 48MP dörtlü arka kamera, çift flaşlı 16MP ön kamera ve ultra gece lensi ile öne çıkan cihazda 6GB RAM, 128GB dahili hafıza bulunuyor. Çift SIM kart destekli cihazın bataryası ise tam 5000 mAh.

Okul öncesi tekno indirim

Sıradaki haber yükleniyor...
holder