Murat Gülderen Sevgililerden hediye tüyoları
HABERİ PAYLAŞ

Sevgililerden hediye tüyoları

"14 Şubat Sevgililer Günü"ne sayılı günler kala teknoloji tutkunu pek çok çift ile bir araya geldik ve eşleri yanlarında yokken onlara ‘Size ne hediye alınsa hoşunuza giderdi?’ ve ‘Siz ona ne almayı düşünüyorsunuz?’ sorularını yönelttik. Aldığımız yanıtlar, işin en stresli kısmı olan hediye seçiminde akla gelmeyen önemli alternatifler sundu. Ortak nokta ise tamamen ihtiyaçlara yönelik. Tercihler arasında pahalı hediyeler neredeyse hiç yok.

AKILLI CİHAZLAR

Fatih Tüylüoğlu (Reklamcı): Ben fonksiyonel şeyleri severim. Salondaki prizimiz çok uzak olduğundan uzun bir type-c kablo hiç fena olmaz. Akşam oyun oynarken 'sehpayı çek, pikeyi çek, şarja tak, geri otur, sehpayı yeniden geri çek ve yerleş' sürecinden beni kurtarsın. Oyuna odaklanmak istiyorum. Ben de ona akıllı süpürge alacağım.

Haberin Devamı

Sevgililerden hediye tüyoları

Simay Özyiğit (Influencer): Fırsatını buldukça evden uzaklaşan kedim için uzun zamandır takip cihazı almayı düşünüyordum. Ayrıca bu kış günlerinde meyve sıkıcıların önemi büyük. Benim de hediye planlarımın başında ikimiz için teleskop ve sanal gerçeklik gözlüğü geliyor.

Sevgililerden hediye tüyoları

Burak Şenöz (Müzisyen): Bursa’da henüz metaverse arsaları pahalanmamışken birkaç parsel almak hiç fena olmaz. Sanırım onun da aklında sevgililer günü için böyle bir düşünce var. Belki ileride bunları gece kulübü yapıp birlikte hem eğlenir hem de para kazanabiliriz.

Sevgililerden hediye tüyoları

BULMACAYI ÇÖZECEĞİZ

Ufuk Binici (Mali Müşavir): Eşim Özlem ile beraber çekildiğimiz bir resmi yapboz bulmaca haline getirterek evde ‘hadi bunu beraber çözelim’ diyeceğim. Sevgililer Günü sürprizim bu olacak. Onun da bana oyuncu kulaklığı alacağını tahmin ediyorum.

Sevgililerden hediye tüyoları

Emel Çoban (Avukat): Mesleğim gereği sürekli farklı mekanlara uğradığım için en büyük sorunum şarj oluyor. Her yerde priz bulamıyorum. Bu nedenle kablosuz şarj aleti ve yine kablosuz kulaklık beni çok sevindirir. Ben de hem kendim hem de onun için buharlı pişirici almayı düşünüyorum.

Sevgililerden hediye tüyoları

Deniz İhtiyaroğlu (Denetim Müdürü): İşim gereği günde en az 5 kilometre yürüyorum. Ancak planlı bir egzersiz yapmadığım ve beslenme düzenim olmadığı için sağlıklı kilo veremiyorum. Akıllı bileklik beni epey mutlu eder. Ben de ona saç düzleştirici ya da akıllı termos alacağım.

Haberin Devamı

Sevgililerden hediye tüyoları

HAVA NEMLENDİRİCİSİ

Orkide Ercüment (Akademisyen): Benim şu an en çok ihtiyaç duyduğum şey, yüksek işlevli el masaj aleti. Ayrıca güzel kokularıyla odamızı ferahlatan hava nemlendiricileri de çok hoşuma gider. Benim de aklımdan geçen hediye akıllı saat.

Sevgililerden hediye tüyoları

Özgen Sarı (Bankacı): Telefonlar için sadece size özel tasarlanan yani kişiselleştirilmiş kılıflar çok ilgimi çekiyor. Ayrıca unutulmaz hatıraları basıp çerçeveletmek için iyi bir fotoğraf yazıcısı da aklımdaki hediye seçeneği.

Sevgililerden hediye tüyoları

Buşra Vural (İletişim Danışmanı): Kablosuz klavye, kablosuz mouse, ufak bir bluetooth hoparlör, pilates ve yoga malzemelesi benim ihtiyaç listemde yer alıyor. Ben de ona istediği konsol oyunlarından birkaçını ya da sanal gerçeklik gözlüğü alacağım.

Sevgililerden hediye tüyoları

TEKNO TURU

  • Borusan Holding, yapay zeka, yazılım, robotik ve otomotiv alanlarında gençleri eğitmek için ‘toptalent ile birlikte teknoloji okulu platformu kurdu. 8 modülde hazırlanan programa her yerden ücretsiz olarak katılabilirsiniz.
  • Temizlik, tadilat, nakliyat gibi pek çok alanda çözümler sunan yerli hizmet platformu Armut, pandemi sürecinde yoğun ihtiyaçtan dolayı ‘evde makyaj’ ve ‘kedi köpek kuaförlüğü’ programı da açtı. Şirket 2021’de yüzde 111 büyüdü.
  • Monster Notebook, ‘Karne Festivali’ başlattı. Abra ve Tulpar serisinden seçili dizüstü bilgisayarları kapsayan indirim kampanyası 4 Şubat 2022’ye kadar devam edecek.

HAFTANIN OLAYI

TRABZONSPOR’DAN İYİLİK ADIMLARI

Trabzonspor, adımları iyiliğe dönüştüren sağlık uygulaması Help Steps ile işbirliğine gitti. Uygulamayı ücretsiz indiren taraftarlar, attıkları adımlarla kulüplerine maddi destek sağlayacaklar. Ahbap, Kızılay, TEMA, UNICEF, Türk Eğitim Vakfı gibi 28 sivil toplum kuruluşunun yer aldığı platformdan şimdiye kadar toplam 175 milyar adım bağışlandı.

Haberin Devamı

Sevgililerden hediye tüyoları

Sıradaki haber yükleniyor...
holder