Murat Gülderen Tekno yılbaşı
HABERİ PAYLAŞ

Tekno yılbaşı

Kasım ayında gerçekleşen ‘Efsane Cuma’ indirimlerini kaçıranlar için yılın son fırsatı başladı. Yeni yıla iki haftadan fazla bir süre kalmasına rağmen pek çok teknoloji perakendecisi stokları tüketmek için kampanyalarını açıkladı. Halihazırda telefondan robot süpürgelere, akıllı saatlerden TV’lere, bilgisayarlardan bulaşık ve çamaşır makinelerine kadar yüzlerce kalem üründe yüzde 50’nin üzerinde indirim var.

AMAN DİKKAT

  • Bu süreçte dolandırıcıların her fırsatı kolladığını sakın aklınızdan çıkarmayın.
  • Mailinize ve telefonunuza kısa mesajla gelen akıl almaz indirim linklerine asla tıklamayın.
  • Cihazları Teknosa, MediaMarkt, Trendyol, Hepsiburada, Gittigidiyor, Amazon, N11 gibi güvenilir yerlerden alın.
  • Ancak bu sitelere linkler üzerinden ulaşmayın. Adresi kendiniz yazın. Çünkü sahtekarlar siteleri ve mobil uygulamaları da kopyalıyorlar.
  • Kargonun ücretli mi ücretsiz mi olduğunu inceleyin. Bazen ucuz diye alınan ürün, kargo ücretliyse daha pahalıya gelebiliyor.
  • Kimi ürünler ithalatçı garantisi ile satılıyor. Burada firmanın güvenilirliğini sorgulayın.
  • Alışverişinizden sonra ekranınıza ve e-posta adresinize gelecek olan sipariş numarasını mutlaka kaydedin. Sorun yaşamanız durumunda bu numara ile çok daha hızlı işlem yapabilirsiniz.
  • İnternetten alışverişte sanal kart kullanın. Çünkü sanal kartta limiti siz belirliyorsunuz.
  • Ödeme ekranında http:// yerine https:// yazmasına ve alışveriş yaptığınız sitenin ‘SSL’ sertifikası olup olmadığına mutlaka dikkat edin.
  • Halka açık Wi-Fi ile alışveriş yapmayın.

1 KİŞİYE 100 BİN TL

Trendyol, yılbaşı için özel bir çekiliş programı başlattı. Buna göre 31 Aralık’a kadar Trendyol Cüzdan ile tek seferde en az 100 TL’lik alışveriş yapan bir çekiliş hakkı kazanıyor. Yarışmada bir kişiye 100 bin TL, 10 kişiye 10 bin TL ve 100 kişiye 1.000 TL ‘Trendyol Para’ ödülleri verilecek. Yani kazanılan paralar sadece Trendyol alışverişinde kullanılacak. Çekiliş, 14 Ocak’ta noter huzurunda gerçekleşecek.

Haberin Devamı

HUAWEI’YE ÖZEL

Huawei yeni yıl kampanyası kapsamında bülten aboneliği gerçekleştiren kullanıcılara 300 TL indirim kuponu kazandırıyor. Kazanılan kuponu kullanıp arkadaşları ile paylaşanlar ise kupon kodu ile harcanan miktara göre pek çok hediye kazanma şansına da sahip olacaklar. Arkadaşlarıyla en yüksek harcamaya sahip olan birinci kişiye Mate Xs, ikinci kişiye MatePad Pro, üçüncü ve dördüncü kişilere Watch GT 2 Pro hediye edilecek.

EN AZ 3 SİTEYE BAKIN

Bazı e-ticaret sitelerinden derlediğimiz indirimleri karşılaştırmalı fiyatlarla yandaki tabloda sizlere sunduk. Ancak pek çok fiyat bu hareketli dönemlerde günlük olarak değişim gösterebiliyor ve kampanya kapsamı genişletilebiliyor. Bu nedenle cihaz almadan önce en az üç güvenilir siteye bakmanızda fayda var. Çünkü aynı cihaz bir başka yerde anlık olarak çok daha uygun fiyata bulunabiliyor.

ESKİYİ GETİRENE IPHONE 12’DE İNDİRİM

Hepsiburada, eski telefonlarını getirenlere iPhone 12’ye 5 bin 999 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olma fırsatı sunuyor. Kampanya 31 Aralık’ın başlangıcına kadar sürecek. Kampanyaya katılabilmek için iPhone 12 siparişi verildikten ve sipariş oluştuktan sonraki 15 gün içerisinde ‘hepsiburada.com/eskiyi-getir-yeniyi-gotur’ adresinden kampanya formunun doldurulması gerekiyor.

Haberin Devamı

Tekno yılbaşı

HYUNDAI I20 KAZANMA ŞANSI

Vodafone’un yeni yıla özel olarak düzenlediği kampanya kapsamında online mağaza müşterileri, yaptıkları her 120 TL’lik alışveriş için bir hediye çekilişi hakkı kazanıyor. Çekilişte 1 kişiye Hyundai i20 otomobil, 5 kişiye Xiaomi Redmi Note9 Pro akıllı telefon ve 50 kişiye Mi Band 5 akıllı bileklik hediye edilecek. Çekilişe katılmak için son tarih ise 10 Ocak 2021. Çekilişle ilgili ayrıntılara vodafone.com.tr adresinden ve ‘Vodafone Yanımda’ uygulamasından erişilebiliyor.

HAFTANIN OLAYI

MOBİL DOKTOR

Yerli teknoloji şirketi Yesil Science; nezle, grip gibi üst solunum yolu enfeksiyonlarında kişisel analiz yapan ve tedavi önerileri sunan FluAI adlı mobil uygulama geliştirdi. Yapay zeka destekli uygulama, koronavirüs risk tespiti de yapabiliyor. Sistem şöyle işliyor: Vatandaş telefonu ile önce boğazının resmini çekiyor. Sonra bu fotoğrafı uygulamaya yüklüyor. Bir süre sonra uygulama, sorunun neler olabileceğini, hastalığın ciddiyetini belirtiyor. Uygulamanın doğru tahmin oranı yüzde 95’in üzerinde.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder