Murat Gülderen Teknolojik anneler
HABERİ PAYLAŞ

Teknolojik anneler

Anneler Günü’ne sayılı günler kala teknoloji perakendecileri de yüzde 50’ye varan indirimlerle kampanya yarışına girdi. Ütüden tansiyon ve masaj aletlerine, akıllı saatlerden telefonlara kadar her yaştan annenin ihtiyacı olan cihazların çoğunda ücretsiz kargo imkanı da var.

10 Mayıs Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü için teknoloji dünyası hazırlıklarını tamamladı. Teknosa’dan MediaMarkt’a, Hepsiburada’dan Gittigidiyor’a n11’den Amazon’a kadar pek çok güvenli e-ticaret sitesi her yaştan annenin ihtiyacı olan elektronik cihaz ve ev aletlerini yüzde 50’ye varan indirimlerle satışa sunmaya başladı. Hatta pek çok ürün için ücretsiz kargo imkanı da bulunuyor.

Haberin Devamı

Örneğin Teknosa 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde hiçbir üründen kargo ücreti almazken aynı gün de eve teslimat yapıyor.

EN AZ 3 YERE BAKIN

Diğer e-ticaret mağazalarında da bazı ürünlerde fiyat fark etmeksizin kargodan ücret alınmıyor. Ürünleri incelerken peşin fiyatına ne kadar taksit yaptıklarını ve seçtiğiniz ürünün Türkiye garantisi olup olmadığına da dikkat edin. Bazı ürünler ithalatçı garantili olabiliyor.

Bu şu demek: Bir şirketin yurtdışında ucuz bulup Türkiye’ye getirip sattığı ve garantisini de üstlendiği ürünler ya da cihazlar demek. Böyle durumlarda söz konusu cihazı almadan ithalatçı şirketi incelemekte fayda var.

SAHTE SİTELERE KANMAYIN

Evden çıkamadığımız bu dönemde yapacağınız online alışverişlerde siber dolandırıcılara da dikkat etin. Bilinmeyen ve güvenlik sertifikası olmayan sitelerden asla alışveriş yapmayın. Alışveriş yapacağınız sitenin ismine dikkatli bir şekilde bakın.

Sahte siteler çoğu zaman tek bir harf değiştirerek ya da ekleyerek, gerçek siteyi klonlayarak hazırlanırlar. Bir cihaz alırken en az 3 e-ticaret sitesini gezin. Çünkü aynı cihaz başka sitede o güne özel ekstra indirime tabi olabiliyor.

ERKEN SİPARİŞ VERİN

Ayrıca evde kaldığımız ve dolayısıyla online alışverişlerin katlandığı bu dönemlerde siparişlerinizi de erken verin. Aşırı yoğunluktan dolayı bazı kargo şirketleri birkaç gün sonraya gün verebiliyorlar.

Haberin Devamı

Öte yandan teslim aldığınız kargo paketlerini koronavirüse karşı dezenfekte ederek öyle açmanızda büyük fayda var. Bu dönemde en çok tercih edilen cihazları ve yapılan indirimleri kalem kalem sizler için derledik.

KALEM KALEM İNDİRİM

Teknolojik anneler

Sıradaki haber yükleniyor...
holder