Murat Gülderen Ünlülerin Cep'ten güzellik tüyoları
HABERİ PAYLAŞ

Ünlülerin Cep'ten güzellik tüyoları

Bu haftaki köşemizde milyonların sevdiği birbirinden renkli isimleri ağırladık ve kendilerine sağlık ve güzellik için kullandıkları mobil teknolojileri sorduk. Hepsi bu konuyla ilgili en az bir uygulama indirmiş. Spor salonlarına gitseler de günün farklı saatlerinde tek başlarına da antrenman yapıyorlar. Suyu düzenli içmeye, yogaya ve nefes terapisine çok özen gösteriyorlar.

HANDE ATAİZİ

Düzenli spor yapıyorum. Güne su içerek ve koşarak başlıyorum. Antrenmanlarımı iWatch saatim ile takip ediyorum. Yeniliklerin sıkı bir takipçisiyim. Ayrıca sporda bana yardımcı olan Workout App’ı da tercih ediyorum. Sağlıklı beslenmeme yardımcı olmak üzere de örnek menüler, kişiye özel besleyici ve lezzetli tarifler içeren Freeletics Nutrition uygulamasını da kullanıyorum. Uygulama, kalori ölçümü olmadan, hızlı ve görünür sonuçlar sunuyor.

Haberin Devamı

Ünlülerin Cepten güzellik tüyoları

AYŞE TOLGA

Sinema ve dizi oyunculuğunun yanı sıra sağlıklı yaşam alanlarında yaptığı çalışmalarla da adından söz ettiren Ayşe Tolga, aynı zamanda nefes hocası. Teknolojiyi çok iyi kullanan Tolga: “Nefes egzersizleri için Breathhub’u, yüz bakımı için Foreo’yu, zihni sakin tutmak için Calm’ı, düzenli koşu için Nike Run’ı, yoga için Alayoga’yı, zihin ve beyin sağlığı için de Geist uygulamasını kullanıyorum.”

Ünlülerin Cepten güzellik tüyoları

SELEN GÖRGÜZEL ALKAN

Salonlara gitmeye çok vakit bulamadığım için spor uygulamaları oldukça pratik geliyor. Yeni yeni yogaya başladım. Onu da uygulamayla hayatıma soktum, gerçekten çok güzel yönlendiriyorlar. Ayrıca meditatif çalışmalar için indirdiğim meditasyon ve nefes uygulamalarını da ruh ve zihin sağlığım için severek tercih ediyorum. Günlük sağlıklı beslenme için harika menüleri olan bilinçli diyet programları içeren uygulamaları da sık kullanıyorum. Hergün yürüyüş yapan biri olarak adım ve nabız sayar da olmazsa olmazım.

Ünlülerin Cepten güzellik tüyoları

ÖYKÜ GÜRMAN

Apple Watch akıllı saat kullanıyorum ve her gün yapmış olduğum yürüyüş, koşu, bisiklet, merdiven çıkma gibi spor aktivitelerimi oradan takip ediyorum. Fitness’ı genellikle mobil destekli olarak yapıyorum. Ayrıca makyaj kontrolü için Makeup Mirror uygulaması da çok sık ele aldığım güzellik programları arasında. Fotoğraf düzenlemeleri için ise yapay zeka destekli FaceApp kullanıyorum.

Haberin Devamı

Ünlülerin Cepten güzellik tüyoları

HANDE YENER

Face Yoga ve BetterMe’yi düzenli kullanıyorum. Bu yoga sonrası yüzümü daha elastik ve dinç hissediyorum. Bu aktivitenin zamanı geldiğinde telefonumdan uyarı geliyor. Gerçek bir kişisel antrenör deneyimi sunan BetterMe de sürekli hareket etmem ve yemek saatini kaçırmamam konusunda uyarılar veriyor. Uygulama tüm vücudu forma sokmak için pek çok program içeriyor. Vücut egzersizimi tek başıma yapmaktan sıkılınca bu uygulama ile motive oluyorum.

Ünlülerin Cepten güzellik tüyoları

NAZ ELMAS

Sağlığımıza daha çok dikkat etmek zorundayız. Bu konuda teknoloji bize çok yardımcı oluyor. Şu sıralar araç kullanmaktansa yürümeyi, asansöre binmektense merdivenleri kullanmayı tercih ediyorum. Günde bir kaç kilometre yürümeye çok dikkat ediyorum. Ten Health & Fitness uygulaması bana yardımcı oluyor. Öte yandan ben çok az su içerim. Bunu hatırlatması için de Water Reminder uygulaması favorim.

Haberin Devamı

Ünlülerin Cepten güzellik tüyoları

ECE VAHAPOĞLU

Spor ve yoga eğitmeniyim. Mobil uygulamalara göz atmak, hatta bazılarını kullanmak da bu dönemde çok iyi geldi. Kolumda Apple Watch var. Buradan günlük adımlarımı, kalorimi vs. takip ediyorum. Nefes egzersizleri için Breath Hub şahane. Yeni çıkan İyiYaşa adlı uygulama da çok donanımlı. Ayrıca koşarken Runtastic kullanıyorum.

Ünlülerin Cepten güzellik tüyoları

Sıradaki haber yükleniyor...
holder