Murat Gülderen Yeni nesil zayıflama
HABERİ PAYLAŞ

Yeni nesil zayıflama

Dijital dönüşümle birlikte hem kolaylaştı hem de daha keyifli hale geldi. Geleneksel aletlerin yerini artık robotlar ve interaktif akıllı cihazlar aldı. Bu sayede alanınız dar olsa bile ister evinizde ister ofisinizde rahatlıkla düzenli bir tempo tutabiliyorsunuz. En önemlisi de yaptığınız tüm egzersizlerde kendi veri analizinizi anlık olarak gözlemleyebilmeniz. Buna uykudaki performansınız da dahil. İşte A’dan Z’ye iyi bir tempo tutmanın akıllı yolları...

BLUETOOTH’LU İP

Yeni dönemde artık ipler de evrim değiştirdi. Kalori canavarı olan Smart Rope adlı bu akıllı ip, özel LED ışıkları sayesinde ip atlarken karşınıza bir ekran oluşturuyor ve ne kadar antrenman yaptığınızı gösteriyor. Bluetooth ile telefona bağlanan ve ücretsiz Smart Rope uygulaması sayesinde tüm egzersiz verilerinizi telefonunuza aktarabilen bu ip USB girişiyle şarj oluyor.

Haberin Devamı

Yeni nesil zayıflama

AKILLI BİSİKLET

Harita ve rotalarla köy yolları, patika, yokuş, deniz kenarı, ormanlık alanlar gibi her koşula göre kişiselleştirilmiş senaryolarla donatılan TechnoGym MyCycling adlı bu egzersiz bisikleti, Mycycling uygulamasıyla telefona, bilgisayara ve akıllı TV’ye bağlanabiliyor. Gerçek sürüş deneyimi sunarak temel kaslarınızı çalıştıran bu alet, çevrimiçi diğer kullanıcılarla yarışmaya da olanak tanıyor.

Yeni nesil zayıflama

SİHİRLİ AYNA

İnternete bağlanabildiği için profesyonel hocalar ya da arkadaşlarınızla birlikte spor yapmaya imkan tanıyan ‘Smart Fitness Mirror’ adlı bu aynada yoga, kas güçlendirme, kardiyo gibi 50’yi aşkın canlı egzersiz programı bulunuyor. Güçlü ön kamerası olan ve yüksek ses kalitesiyle spor yaparken müzik dinlemeyi de sağlayan ayna, kalori, kalp ve nabız ölçümü gibi anlık verilerinizi de izliyor.

Yeni nesil zayıflama

İFIT SLEEP

Yatağınızın arasına koyabileceğiniz bluetoot’lu ‘iFit Sleep HR’ cihazı ile uykunuzu izleyebilir ve özel sensörleri sayesinde genel sağlığınızla ilgili güncel verileri alabilirsiniz. Bu cihaz, sadece kaç saat uyuduğunuzu izlemekle kalmıyor aynı zamanda uyku düzeninizi ve kalp ritminizi takip ederek uyku kalitenizi değerlendiriyor. İçindeki alarm ise sizi uykunuzun en hafif yerinde uyandırmaya programlı.

Haberin Devamı

Yeni nesil zayıflama

TEMPO STUDIO

Yapay zeka destekli bu jimnastik sistemi, 42 inçlik HD dokunmatik ekrana, hoparlöre ve bir dizi birinci sınıf egzersiz ekipmanına sahip. Kabin şeklinde tasarlanan Tempo Studio ‘ Vision’ adlı hareket yakalama sistemi ve yapay zeka ile geliştirilmiş kızılötesi ışıklar sayesinde egzersiz yapan kişinin vücudunun durumunu ve kalp atış hızını izleyebiliyor. Cihaz, kilo önerilerinde bulunup form analizi de yapabiliyor.

Yeni nesil zayıflama

FİTNESS SİLİNDİRİ

Hyperice Vyper 2.0 adlı şarjlı ve kablosuz silindirin üç farklı titreşim ayarı bulunuyor. Esnekliği artıran, kan dolaşımını hızlandıran, kas ağrılarını ve sertliğini azaltan bu cihaz, tek bir şarj ile 2 saat kullanım sunuyor. Normal kol çantalarına dahi rahatlıkla sığabildiği için her yere götürülebilen silindir, aynı zamanda çevre dostu malzemelerden tasarlandı. Cihazın motor gücü ise 60 watt.

Yeni nesil zayıflama

HAFTANIN OLAYI

MİKROFONLU MASKE

Güney Kore merkezli teknoloji devi LG, değiştirilebilir hava filtrelerine sahip ‘PuriCare Wearable Air Purifier’ adlı akıllı maske geliştirdi. Temiz hava alınmasına imkan sağladığı için kapalı spor salonlarında da kullanılabilen cihazın yerleşik mikrofon ve hoparlörü de var. Mikrofon, dışarıdaki sesi alıyor, hoparlör de sesinizi karşı tarafa aktarıyor. 94 gram ağırlığı bulunan ve 1000 mAh pil ile gelen maske, USB üzerinden 2 saat içerisinde şarj edilebiliyor.

Haberin Devamı

Yeni nesil zayıflama

TEKNO TURU

  • Samsung, Galaxy M21 2021 Edition telefonunu tanıttı. 48 MP ana, 8 MP ultra geniş açılı ve 5 MP derinlik kameralarına sahip cihazın yurtdışı fiyatı sadece 150 dolar. Cihazın pil gücü ise 6000 mAh.
  • Valve, taşınabilir oyun cihazı Steam Deck’i tanıttı. Türkiye’ye de gelecek olan cihaz, 16 GB RAM, 256 GB depolama alanı ve sekiz işlem birimi değerinde AMD RDNA 2 grafiğe sahip.
  • Tag Heuer, Super Mario temalı akıllı saatini piyasaya sürüyor. Wear OS işletim sistemli saatte interaktif çalışan animasyonlar yer alıyor. Mario, sabah uyandığınızda sizi selamlıyor.
  • Çinli telefon üreticisi Ulefone, tam 13.200 mAh pil kapasitesi ile fark yataran telefonu Power Armor 13’ü piyasaya sundu. Normal kullanımda pili bir hafta yeten telefonun kamerası ise 48 MP.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder