Murat Gülderen Yılın ilk büyük tekno indirimi
HABERİ PAYLAŞ

Yılın ilk büyük tekno indirimi

Yarın kutlanacak Anneler Günü için mahalle esnafı dahil binlerce marka, yüzde 50’ye varan indirim başlattı. Yılın ilk büyük kampanyası olma özelliğine sahip bu özel gün, hediyeden ziyade ihtiyaçların da uygun fiyatlara karşılanması açısından önem taşıyor. Örneğin kişisel sağlığa dikkatin en hassas olduğu bu süreçte akıllı saatler, bileklikler, tansiyon aletleri, kan şekeri ölçüm makineleri gibi cihazlar aklınızın bir kenarında bulunsun. İşte öne çıkan bazı kampanyalar...

Yılın ilk büyük tekno indirimi

HEPSİBURADA

Huawei Matebook, Samsung Galaxy S21 FE cep telefonu, Xiaomi Mi Band 6 akıllı bileklik Huawei Watch Gt 3 Elegant akıllı saat modellerini ‘Yarın Kapında’ hizmetiyle sunuyor. Aradıkları ürünü hızla bulmak isteyenler, Hepsiburada uygulaması üzerinden ‘fotoğraf, görsel’ yükleyerek, barkod okutarak hatta ‘sesleriyle’ aratarak kolayca bulup sipariş edebiliyor.

Haberin Devamı

TEKNOSA

Xiaomi Redmi 10 telefon yanında Arzum el blenderi hediye ediyor. HP Laptop 4H251EA satın alanlar ise Preo tablete 1.000 TL indirimli fiyatla sahip oluyor. Philips buhar kazanlı ütü de yine kampanyaya özel 2.199 TL’den satışa sunuluyor.

GİTTİGİDİYOR

Amazfit retro akıllı saat 599 TL’den 429 TL’ye, Spovan Papillon akıllı saat 1.399 TL’den 939 TL’ye, Mi Smart Band 6 999 TL’den 589 TL’ye, Omron M2 tansiyon aleti 600 TL’den 395 TL’ye, Wohler tansiyon aleti 299 TL’den 193 TL’ye, Xiaomi Redmi Note 9 64 GB 4.000 TL’den 3.095 TL’ye, Samsung Galaxy A30 64 GB 3.800 TL’den 2.695 TL’ye, Fakir Türk kahvesi makinesi Violet 899 TL’den 641 TL’ye düştü.

MEDIAMARKT

Seçili akıllı telefonlarda faizsiz ve masrafsız ‘şimdi al 3 ay sonra öde’ hizmeti sunuyor. Kampanya kapsamında ayrıca Huawei GT3 akıllı saat 2.999 TL’den, Xiaomi Mop Essential robot süpürge de 2.699 TL’den satışa çıktı.

BAMBİ YATAK

İnovatif yataklarını dört kıtaya ihraç eden Bambi Yatak, Borjen, Magnasand Therapy, Clima Naturel ve Bamboo Sleep model yatak seti alanlara Fakir markalı Robert ll RS 720 robot süpürge hediye ediyor.

TÜRK TELEKOM

Türk Telekom, Xiaomi Mi Smart Air Fryer fritözleri faturaya ek 329 TL’lik 12 taksitle 3.959 TL’ye, Mi Robot Vacuum-Mop 2’yi de yine faturaya ek 12 ay 599 TL ödemeyle 7.188 TL’ye satışa sundu. Hiwatch akıllı saatlere 10 ay boyunca ayda 81.99 TL ödemeyle 819.9TL’ye, Watch GT3 saatlere ise ayda 479 TL taksitle 4.799 TL’ye sahip olunabiliyor.

Haberin Devamı

PASAJ

Elektronik pazar yeri platformu Pasaj’da akıllı cihazlardan küçük ev aletlerine, kişisel bakım ürünlerinden bilgisayarlara kadar 6 farklı kategori ve 200’ü aşkın üründe ücretsiz kargo, peşin fiyatta indirim ve tarifeye ek ödeme seçenekleri bulunuyor.

MCDODO

Teknolojik aksesuar markası Mcdodo, led ışıklı hızlı şarj kabloları, adaptörler, USB-C hub’lar, hızlı GaN şarjlar, iPhone 12 ve iPhone 13 serisi için özel üretilen şeffaf kılıflar, bluetooth kulaklıklar ve kablosuz şarjlı araç tutacağı gibi pek çok ürünü mayıs ayı boyunca mcdodo.com.tr’de özel indirimlerle sunmaya başladı.

HAFTANIN OLAYI
SU ÜSTÜNDE VE ALTINDA GİDEN ELEKTRİKLİ BOT

İtalyan girişim iSpace2o, hem su üzerinde hem de 50 metreye kadar derinlikte gidebilen DeepSeaker DS1 adlı elektrikli bot üretimine başladı. Saatte 43 kilometre hız yapan araç 4 kişi kapasiteli. Botun en büyük özelliklerinden biri ise deniz suyundan oksijen üretebilme teknolojisine sahip olması. Bu sayede kabine sınırsız oksijen sağlanabiliyor.

Haberin Devamı

TEKNO TURU

  • Almanya merkezli teknoloji firması Fraunhofer Cluster of Excellence köprü ve rüzgar gülü gibi dev yapılar için AKILLI VIDA SISTEMI geliştirdi. Bu vidalardan her biri gevşeme yaptığında direkt telefona sıkılması için uyarı gönderiyor.
  • ANKER, 36 saate varan çalma süresi, şeffaflık modu ve gürültü önleyici 4 mikrofonlu kulaklığa sahip kulak içi kulaklıkları Soundcore Life Dot 3i ve Soundcore Life Note 3i’yi Türkiye’de satışa çıkardı. Dot 3i 1.099 TL, Note 3i ise 999 TL.
  • Online yerli psikolojik destek platformu TAPPY, NISS LLC firması tarafından 300 bin dolar yatırım aldı. Tappy Kurucusu Koray Bilici, farklı psikoloji alanlarında çalışan uzmanların tek bir platform altında toplandığını söyledi.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder