Nazlı Erdol 2014'te neler izleyeceğiz?
HABERİ PAYLAŞ

2014'te neler izleyeceğiz?

Haberin Devamı

Yeni bir yıl, bir sinemasever için aynı zamanda yepyeni filmler demek! Favori yönetmeninizin yeni filminin gösterime girmesi için gün saymak gibisi var mı? O vakit, bu yıl hangi filmlerin gösterime girmesini iple çekiyoruz bir bakalım. İşte 2014’ün merakla beklenen filmleri…

Sin City: A Dame to Kill For: Bu anı çok uzun zamandır bekliyorduk! Frank Miller ve Robert Rodriguez işbirliğiyle çekilen ve 2005 yapımı Sin City’nin uzuuun zamandır beklenen devamı niteliğindeki filmin kadrosu, yine ilki gibi sağlam. Joseph Gordon-Levitt, Eva Green, Bruce Willis, Jessica Alba, Mickey Rourke, Rosario Dawson, Jaime King, Lady Gaga, Josh Brolin… Gördüğünüz üzere saymakla bitmedi! Filmin 2014’te gösterime gireceğini biliyoruz ancak tarih henüz netleşmedi.

Noah: Noah, yani bizim bildiğimiz adıyla Nuh! Requiem for a Dream, Pi, The Fountain ve Black Swan gibi unutulmazların yönetmeni Darren Aronofsky yeni filmi “Noah” ile karşımızda! Bildiğimiz Nuh’un Gemisi hikayesini izleyeceğiz bu filmde, ama tabii Aronofsky yorumu ve başrollerdeki Russell Crowe, Jennifer Connelly, Emma Watson ve Logan Lerman’ın oyunculuklarıyla… Nuh: Büyük Tufan, 28 Mart’ta vizyonda!

RoboCop: Yılların RoboCop’unu bilmeyen, tanımayan, izlemeyen yok herhalde aramızda değil mi? “Remake” yani “yeniden çevrim” hastalığına tutulmuş Hollywood, 1987 yapımı RoboCop’u tekrar çekti. Filmde bu kez Joel Kinnaman, Douglas Urbanski, Abbie Cornish ve Gary Oldman gibi isimler yer alıyor. İlkinin yerini tutamaz elbet ama yine de eski günlerin hatrına izlenir RoboCop! Gösterim tarihi pek romantik, 14 Şubat 2014!

X-Men: Days of Future Past: Hem X-Men, hem zamanda yolculuk! Tadından yenmez! Ekip, bu kez tüm canlılar üzerinde etkisi olacak tarihi bir olayı değiştirmek üzere zamanda yolculuk yapacak. Hugh Jackman, Jennifer Lawrence ve Michael Fassbender başrolde! Film, 23 Mayıs 2014’te vizyonda!

The Amazing Spider-Man 2: 2012'de büyük sükse yapan İnanılmaz Örümcek Adam'ın devam filmi niteliğindeki The Amazing Spider-Man 2, yine Marc Webb yönetmenliğinde çekildi. İlk filmde de başrolde yer alan Andrew Garfield ve Emma Stone’a bu kez Jamie Foxx eşik ediyor. Gösterim tarihi 25 Nisan!

The Monuments Men: Başarılı oyuncu George Clooney, bu kez yönetmen koltuğunda da karşımızda! Aynı adlı romandan beyazperdeye uyarlanan Hazine Avcıları, İkinci Dünya Savaşı döneminde geçiyor ve Naziler tarafından ele geçirilen önemli sanat eserlerini kurtarmaya çalışan bir ekibin hikayesini anlatıyor. Filmde George Clooney, Cate Blanchett, Matt Damon ve Bill Murray gibi isimler rol alıyor. Film, 21 mart’ta vizyona girecek.

Need For Speed: Video oyunu oynamayı seven herkesin bir dönem mutlaka oynadığı Need For Speed, bu yıl beyazperdede! Üstelik başrolde Breaking Bad dizisinden tanıdığımız Aaron Paul var. Senaryoyu da Ocean's Eleven ve Ocean's Twelve’in yazarı George Nolfi’nin kaleme aldığı düşünülürse, kaçırmamak gerek! Vizyon tarihi 14 mart!

Gone Girl: Gone Girl’ü izlemek için yönetmeni yeterli. Zodiac, Seven,Fight Club ve Social Network gibi filmlerin yönetmeni Fincher, yine soluk kesici bir hikayeyle karşımızda. Filmin konusu şöyle: Nick ve Amy evliliklerinin beşinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanmaktadırlar. Fakat o gün Amy aniden ortadan kaybolur. Geri dönmeyince, polisin gözünde kocası Nick tüm şüpheleri üzerine çeker. Nick'in ise kafası karışmıştır çünkü üst üste rüyalarından karısı Amy'yi vahşice öldürdüğünü görmektedir... Filmin başrollerinde yönetmen olarak da kendini kanıtlamış Ben Affleck, Rosamund Pike ve Tyler Perry var. Gone Girl’ü izlemek için 10 Ekim’i beklemek durumundayız.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder