Nedim Şener “Çözüm” diyen önce bu tabloya baksın
HABERİ PAYLAŞ

“Çözüm” diyen önce bu tabloya baksın

31 Mart seçimleri sonrası ortalık bir anda “çözüm” sakızını yeniden çiğnemeye başlayanlarla dolup taşıyor. HDP miting yapıyor, CHP’nin İstanbul İl Başkanı C.K. ve parti yönetimi “Kürt Sorunu” diye, tepe tepe kullanılmış, suiistimal edilmiş bir kavramı Türkiye gündemine sokuyor.

İP, CHP ve HDP’nin gizli gizli yeni bir Anayasa değişikliği üzerine çalıştığı yazılıp çiziliyor. AKP’nin 2013-2015 arasında uyguladığı ve Güneydoğu illerinde PKK’nın hendekler açtığı ve sonunda 793 şehit vererek biten sürecin bir başka versiyonunu piyasaya sürmeye çalışıyorlar.

Haberin Devamı

Sorunun adını onlar da “Kürt sorunu” koyuyorlar. Yanılıyorlar, “Kürt sorunu” yoktur, artık Amerika Birleşik Devletleri’nin silah ve para verdiği, Avrupa Birliği ile siyasi hamiliğini de yaptığı terör örgütü PKK sorunu vardır.

“Çözüm” diyen önce bu tabloya baksın

PKK herkesin sorunu

Emperyalist ülkelerin Türkiye’ye karşı kullandığı PKK ile mücadele sadece devletin güvenlik güçleri ile çözebileceği bir sorun olmaktan çoktan çıktı. Bu mücadelede toplumsal psikoloji, medya ve uluslararası algı operasyonları boyutu önemli.

PKK’ya terör örgütü diyemeyen, PKK elebaşı Öcalan için “Sayın” ifadesini kullanan zihniyet ve 11 aylık bebeği annesiyle havaya uçuran PKK terör örgütü ile mücadele yalnız iktidarda kim olursa olsun sadece hükümetin ve devletin güvenlik güçlerinin değil, hukukun dışına çıkmamış, insan hakları ve demokrasiye inanmış tüm partilerin, sivil toplum kuruluşlarının hatta her bireyin vicdani borcudur. Kime karşı mı?

1984 yılından beri terör örgütü PKK’nın şehit ettiği, asker, polis, korucu, öğretmen, hemşire, köyle, işçi, esnaf, çoban, Türk Kürt demeden kadın, çocuk bebek dahil toplam 11 bin 736 şehidimize.

O yüzden bundan sonra “çözüm” diye geveleyecekler için PKK terörünün başladığı 1984 yılından beri şehit olanların tablosunu veriyorum.

“Bu tablo daha uzamasın diye çözüm istiyoruz” diyenler olacaktır.

Bu yalana kendileri bile inanmayan kişilere PKK’nın kan ile beslenen ve ne olursa olsun silahı bırakmayacak bir terör örgütü olduğunu hatırlatırım.

25 Temmuz 2019’a kadar 11 bin 736 şehidimizin, sorunu olan Kürtler tarafından değil, emperyalistlerin taşeronu terör örgütü PKK tarafından katledildiğini unutmayın.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder