Nedim Şener FETÖ’nün ‘seçmen ayağı’!!!
HABERİ PAYLAŞ

FETÖ’nün ‘seçmen ayağı’!!!

Haberin Devamı

“Seçmen üzerinden Fethullahçı Terör Örgütü’nün siyasi ayağına ulaşmak” kulağa nasıl geliyor? Tuhaf değil mi? Tuhaf ama dün Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli tam da bu anlama gelen sözler etti. Kısaca şunları söyledi:

“15 Temmuz darbesinin siyasi ayağı hep tartışıldı. Siyasi ayak üzerinde kesin bir sonuçtan bahsedilemez duruma geldi. İleriki günlerde bu nasıl olacak onu bilemiyorum. Demek ki FETÖ darbe hareketinde bir siyasi ayak var. Siyasi ayağın olduğu yerde siyasi seçmen olur. Şimdi dikkatinizi çekmek istediğim konu şudur; 4 cumhurbaşkanı adayı 100 bin imza ile müracaatı öngördü... 100 bin kişinin içerisinde bu hangi aday etrafında toplanabilir, burası benim kafamı biraz meşgul ediyor. Bu 100 bin kişinin içerisinde eğer FETÖ desteğiyle, PKK desteğiyle bir aday araması yapılacaksa o zaman FETÖ'nün seçmendeki siyasi ayağının hangi aday etrafında toplandığı hakkında bir kanaat oluşabilir… Acaba Pensilvanya'dan bir talimat gelip '100 bin kişiyi filan aday etrafında toparlayınız' derlerse, FETÖ 'benim en kötü şartlarda dahi 100 bin taraftarım hala Türkiye'de var' derse ne olur? Bunları çok yönlü düşünmek lazım.”

Bakanlara çağrı

Bahçeli, gazetecilerin "Bir bilgi veya istihbarat var mı?" sorusuna, "Hayır efendim, benimki düşüncedir. Bunu da tartışılsın diye ortaya koyuyorum” dese de İçişleri Bakanı ile Adalet Bakanı’na da çağrıda bulunmayı ihmal etmedi; “Bunların bir de aileleri vardır, çevreleri vardır. Adalet Bakanı ile İçişleri Bakanı, FETÖ'nün seçmen ayağı üzerindeki etkisini bugüne kadar takip etmiş midir?”

Evet, Devlet Bahçeli’nin bu sözleri tartışıldı ve insanlar ilk tepki olarak adayların ihtiyacı olan 100 bin imzayı tamamlamak için seferber oldular. Eğer amacı bazı adayların 100 bin imzayı toplamasını engellemek, imza atanları korkutmak ise ters teptiğini görmesi gerekir.

İkincisi, Bahçeli’nin FETÖ’yü tanımadığını da görmüş olduk; çünkü örgüt deşifre olmuş elemanını ne aday, ne aday adayı yapar ne imza kampanyalarına katılmasına izin verir. FETÖ hep beklenmedik yerden vurur. Evet, muhalefeti kullanır ama kripto unsurlarını hep iktidarın yakınında tutar. FETÖ ile mücadele ciddi iştir ve aklına her gelen söylenmez.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder