Nedim Şener FETÖ'cülerin FETÖMETRE yalanları
HABERİ PAYLAŞ

FETÖ'cülerin FETÖMETRE yalanları

Kendim kitabımda yazmasam FETÖ’cülerin yalanına ben de inanacağım; firari FETÖ’cü subaylar yurtdışında açtıkları twitter hesabından FETÖMETRE’nin 59’uncu maddesinin, “Engelli çocuğa sahip olmak”, 60’ıncı maddesinin de “Çocuğuna iki isim vermek” olarak yazıyor.

Oysa benim Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda kullanılan ve ‘Kahraman Hainler” kitabımda yer verdiğim FETÖMETRE 58 maddeden oluşuyor. O maddeler arasında da bu şekilde bir veri yok. Her Kuvvet Komutanlığı’nın kendi çalışma prensiplerine göre belirlediği ve en son Anadolu Ajansı tarafından yayınlanan habere göre Deniz Kuvvetleri’nde kullanılan FETÖMETRE ise 69 maddeden oluşuyor. FETÖMETRE yeni itiraf ve bulgularla büyüyen bir denetim sistemi.

Haberin Devamı

Resmi adı;”Personel Kriter Puan Kartı” 8 Temel kriter kartın en üstünde bulunuyor, bunlar; kimlik bilgileri, rütbe gibi temel bilgilerden oluşuyor. Personelin FETÖ ile bağlantısını ortaya çıkaran ana kriterlerin sayısı ise 64. Böylece toplam kriter sayısı 72’ye çıkıyor.

58 ve sonrası kriterler

Şimdi gelelim FETÖ’cülerin “yalanlarına”, dikkat ederseniz iddiasına demiyorum. Deniz Kuvvetleri’ndeki 64 ana kriter arasında “Engelli çocuğa sahip olma”, “Çocuğuna iki isim verme” gibi maddeler yok, hiçbir zaman da olmamış.

Gerçeğin bilinmesi adına 58’den sonraki kriterleri sıralayayım;

59-Ayırt edici/müspet kriter- 15 Temmuz 2016 öncesi FETÖ/PDY kaynaklı sosyal medya taramalarında ismi geçme durumu (2013 öncesi).

60-Ayırt edici/müspet kriter- Balyoz, Ergenekon, Casusluk kumpas davalarında iddianame listelerinde isminin geçme durumu.

61-15 Temmuz 2016 tarihinde birliğine/gemisine intikal etme, seyre çıkma faaliyetlere katılma durumu.

62-FETÖ/PDY davalarındaki ifade/tutanaklardaki durumu.

63-Askeri liseler sınavlarından almış olduğu notlar (Matematik, Türkçe, Fen Bilgisi ve Sosyal Bilgiler alanları için).

64-Ayırt edici/müspet kriter- 15 Temmuz öncesi FETÖ/PDY mensuplarınca idare edilen savcılık ve mahkemelerde kumpas davaları harici dava konusu yapılma.

En etkili silah gerçektir

Hep söylerim, FETÖ ile en iyi mücadelede kullanacağanız en etkili silah gerçekleri söylemek ve yazmaktır. Çünkü onların yalandan başka silahları yok. Tüm FETÖ üyeleri hep bir ağızdan aynı yalanı tekrarlasa tek bir kişinin gerçeği söylemesi onları dağıtmaya yetiyor. Peki FETÖMETRE’den neden bu kadar rahatsızlar?

Haberin Devamı

Onu da söyleyim, sadece Deniz Kuvvetleri’nde 4 bin 800’e yakın kripto FETÖ’cü subay ve onları yöneten sivil 600 “mahrem imam” bu sayede ortaya çıktı. Örnek vereyim; Gazeteci kılıklı FETÖ’cü Tuncay Opçin’in, “Zeyd” kod adıyla “mahrem imam olduğunu FETÖMETRE ile öğrendik.

Şu andaki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler’in Koruma Müdür Yardımcısı, 15 Temmuz gazisi yüzbaşı Burak Akın’ın, Deniz Kuvvetleri Komutanı’nın koruma astsubayı Rıza Asal’ın FETÖ üyesi olduğu FETÖMETRE ile ortaya çıkarıldı. FETÖ’cülerin asıl rahatsızlığı bundan, çünkü artık bittiklerinin farkındalar…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder