Nedim Şener Utanmasını bilmeyen savcı
HABERİ PAYLAŞ

Utanmasını bilmeyen savcı

Bolu savcısı Zekeriya Öz, twitter hesabından insanın kanını donduran mesajlar atmış. Kendince politik eleştiri yapıyor ve “Yeni Türkiye’de kavramlar değişti yolsuzluk darbe, taraftarlar terör örgütü oldu” diyor. Başkası yazsa sonuna kadar okuyabilirdim ama o yazınca tahammül etmek imkansız. Sözü uzatmadan Zekeriya Öz’ün yazdığı twittlerden birkaç örnek vereyim;

“İşte Yeni Türkiye;

* Milletin parasını utanmadan çalanlara, hırsızlara karşı kanunda yazılı usullere göre hukuki soruşturma yürütme: DARBE

Haberin Devamı

* PKK tarafından Güneydoğuda adım adım bir devlet kurulduğunu görmezden gelmek, şehitleri sineye çekme: AÇILIM SÜRECİ

* Türkiye’de ticari faaliyet yürütmediği halde bakanları önüne yatıracak kadar çok para kazanan iş adamı: HAYIRSEVER İŞ ADAMI

* Muhalif düşünen kişilerin iş yerlerine vergi memurları ve maliyecilerce yapılan bitmez tükenmez ziyaretler: DENETİM

* AVM yapılmak için kesilmek istenen ağaçlara engel olmak için gösteri yapma: DARBE

* Gezi Parkı’nın AVM yapılmasını protesto eden bir taraftar grubu: TERÖR ÖRGÜTÜ

* Yolsuzlukları ortaya çıkan kişilerin bunları örtmek için kendileriyle birlikte hareket etmeyen kişilere taktıkları ad: PARALEL”

Herkes Ergenekoncuydu

Özel yetkili savcı olarak, gerçek suçlular hariç her türlü muhalifi ‘ERGENEKONCU’ diye dinleten, izleten, tutuklatan ve hakkında iddianame yazan sanki kendisi değilmiş gibi şimdi ders vermeye kalkıyor.

Yolsuzluk ve hukuksuzluk konusunda hepimiz konuşabiliriz ve karşı çıkarız. Ama bu konuda susması gereken birisi varsa o da Zekeriya Öz’dür.

Çünkü o yazılmamış kitaba ‘ÖRGÜTSEL DOKÜMAN’ diye mahkemeden karar çıkartıp, adres adres aratan, polise gazete, matbaa baskını yaptıran savcıdır.

Çünkü o tek bildiği iş gazetecilik olan kişiyi sahte ihbarla ‘TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYESİ’ diye dinleten, takip ettirip, tutuklatan savcıdır.

Susmasını bilse, özeleştiri yapsa diyeceğim yok.

En iyisi Zekeriya Öz’e kendi anladığı dilden şu cevabı vereyim; Hukuka tecavüz eden savcıya ‘DEMOKRASİ KAHRAMANI’ denilen ülkede yaptıklarından utanmasını bilmeyen savcıya da ‘ZEKERİYA ÖZ’ denir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder