Nevzat Akdere Aşk 101: Ne zaman 'ben' oluruz?
HABERİ PAYLAŞ

Aşk 101: Ne zaman 'ben' oluruz?

Aşk 101; Hakan: Muhafız, Rise of Empires: Ottoman ve Atiye’nin ardından Netflix’in Türk yapımları arasındaki 4. dizisi olarak görücüye çıktı.

Daha platformdaki yerini almadan sosyal medyada çok fazla konuşulan Aşk 101 açıkçası ilk başta kafamda ‘Ergen dizisi’ olarak canlandı.

Okuldan atılmamak için kendilerine arka çıkan tek öğretmenlerini aşık etme planları kuran 5 aykırı öğrencinin macerası bölümleri izledikçe hiç de öyle olmadığını gösterdi. Hikayenin çıkış noktası basit gözükmesine rağmen yaptığı yolculuk ve vardığı yer daha büyük sonuçlara yol açıyor.

Haberin Devamı

Aşkla tanışan gençlerimiz aslında ‘Ben’ olmayı ve güçlü bir şekilde bunu savunmayı keşfettiklerini zamanla fark edecekler.

Aşk 101: Ne zaman ben oluruz

Hepimiz her şeyi doğru ve toplum düzenine uygun yapmaya çalışarak bazen geleceğimize darbe vurduğumuzu anlamıyoruz bile. Anlayınca da çoğu zaman iş işten geçmiş oluveriyor.

Kendin olma cesaretine kaçımız sahip ki? Karakterlerden Eda bir repliğinde “Sonunda üzüleceksen bile erteleme, ertelemek daha büyük bir acı veriyor” diyerek aslında anlatmak istediğimi özetliyor.

Aşk 101, ufak tefek eksiklikleri de olsa; karakterlerle yakınlık kurabildiğiniz sizi 90’lı yılların sonlarına götüren başarılı bir iş olmuş. Sanırım her izleyen kendinden mutlaka bir şeyler bulacaktır. Şimdiden 2. sezonu merakla bekliyorum.

Aşk 101: Ne zaman ben oluruz

AŞK 101

Komedi- Romantik/2020

Netflix/1 sezon SÜRESİ:33-48 dakika

OYUNCULAR

Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı

IMDb: 7.7

ARKADAŞLAR VEYA EŞİNİZLE

Valeria (Netflix)

İşinde ve evliliğinde sorun yaşayan bir yazarın dostlarına sığınıp destek almasına tanık oluyoruz.

EL AYAK ÇEKİLİNCE

White Lines

(Netflix) La Casa de Papel’in yaratıcısı Alex Pina bizlere gizem ve gerilim dolu bir macera daha vadediyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder