Nevzat Akdere Dostunu yakın tut
HABERİ PAYLAŞ

Dostunu yakın tut

Geçen cuma 2. sezonuyla dönen Dead to Me, kara komedinin güzel örneklerinden biri. Kocasını bir vur-kaç olayında kaybeden Jen, ‘yas tutma’ sürecini atlatamayınca bir destek grubuna katılmaya karar verir.

Toplantılardan birinde yine kendisi gibi yas tutan Judy ile tanışır. Karakter olarak birbirlerine tamamen ters olan iki kadın, Judy’nin içtenliği, sevimli ve ısrarlı yapısıyla sıkı dost olur.

Ama Judy sırlarla dolu biridir ve bölümler ilerledikçe aslında iki kadının trajik olsa da daha fazla ortak noktaları olduğu ortaya çıkar. Öncelikle dizinin ağır topunun kesinlikle Christina Applegate olduğunu belirtmem lazım.

Haberin Devamı

Oyuncu Jen rolüyle öfke kontrolü sorunu olan, kaybettiği birinin yasını tutan ve bunların yanında sorumluluklarını da sürdürmeye çalışan karakterin hakkından fazlasıyla gelmiş.

Dostunu yakın tut

Kendisine eşlik eden Judy’yi canlandıran Linda Cardellini’yi de boş geçmemek lazım. Dead to Me, kısa süren bölümleriyle nasıl bitirdiğinizi anlamadığınız eğlenceli bir yapım olmuş. Dram ve komedi gibi iki zıt unsuru tıpkı Jen ve Judy gibi dost haline getirerek kurgulaması da oldukça başarılı.

Dostunu yakın tut

DEAD TO ME

Dram-Komedi/2019

Netflix/2 sezon

SÜRESİ: 26-34 dakika

OYUNCULAR Christina Applegate, Linda Cardellini, Sam McCarthy, James Marsden

IMDb 8.1

ARKADAŞLAR VEYA EŞİNİZLE

Workin Moms (Netflix)

Çalışan bir annenin yaşadığı zorlukları anlatan başarılı bir komedi.

TARİH SEVENLERE

Versailles (Netflix)

Fransa Kralı 14. Louis, aşk ve siyasetin savaş alanına dönüşecek şatafatlı bir saray siparişinde bulunur.

EL AYAK ÇEKİLİNCE

Hollywood (Netflix)

2. Dünya Savaşı sonrasında Hollywood hayallerini gerçekleştirmek için çabalayan bir grup oyuncu ve yönetmenin hayatını anlatan dizinin çoğu kurgu olsa da keyifli.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder