Nevzat Akdere The Sinner: Her sezonunda farklı bir günah
HABERİ PAYLAŞ

The Sinner: Her sezonunda farklı bir günah

The Sinner, 3 yıl önce ilk sezonuyla ekranlara geldiğinde diziden çok başroldeki Bill Pullman’ı merak etmiştim. Kendisini ilk defa 1996 yılında vizyona giren Independence Day (Kurtuluş Günü) filminde izlemiş ve doğal yapısı dikkatimi çekmişti. Üstelik açılış sezonunun kadrosunda bir de Jessica Biel vardı. The Sinner genel itibarıyla bir polisiye dizisi. 3. sezonunu devirse de Netflix platformunda şu anda ikisi mevcut.

Bunun sebebi Netflix’in kendi orijinal yapımı olmaması. Diziye istediğiniz sezondan başlayabilirsiniz çünkü tarz olarak hikayesini sezon sonunda bir finale bağlıyor. Hatta öyle ki platformda klasik olarak sezonları rakamlandırmamış. İlk sezon Cora, ikincisi Julian olarak yer almış. Fakat ben Bill Pullman’ın canlandırdığı soğuk dedektif Harry Ambrose karakterinin gelişimi açısından sırasıyla izlemenizi tavsiye ederim.

Haberin Devamı

The Sinner: Her sezonunda farklı bir günah

Oyuncu adeta kurgu karakter Ambrose’u ete kemiğe büründürmüş. Dizinin tamamını bitirince bunu daha iyi anlıyorsunuz. The Sinner her sezon Bill Pullman’ın yanına bir de önemli ismi eklemeyi unutmuyor. İlk sezonda Jessica Biel, ikincisinde Carrie Coon’un ardından üçüncü sezonda Matt Bomer’ı izliyoruz.

Dizinin kurgusal olarak başarılı olmasının yanında sezonlar ilerledikçe anlatmak istediği hikayenin vasata doğru kaydığı da bir gerçek. Fakat Cora’nın sezonunu mutlaka izlemelisiniz. The Sinner, bize farklı bir polisiye sunarken kendinizi dedektif Harry Ambrose’la birlikte karmaşık cinayetleri çözerken buluyorsunuz.

  • THE SINNER: Dram-Suç/2017
  • Netflix: 2 sezon
  • SÜRESİ: 40-47 dakika
  • OYUNCULAR: Bill Pullman, Jessica Biel, Christopher Abbott, Carrie Coon

ARKADAŞLAR VEYA EŞİNİZLE: Modern Family (Netflix)

Emmy ödüllü sitcom platformda yer alan 9 sezonuyla size kahkaha dolu dakikalar vadediyor.

FANTASTİK HİKAYE SEVENLERE: The Orders (Netflix)

Annesinin intikamını almak isteyen bir genç kendisini kurt adamlar ve kara büyü yapanların arasındaki savaşta bulur.

EL AYAK ÇEKİLİNCE: Dark (Netflix)

Yarın final sezonuyla hayatımıza girecek olan Dark’ı henüz izlemeyenler ya da zihinleri zorlayan hikayesini hatırlamak isteyenler için son çıkış.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder