Nevzat Akdere Yaşamın kıyısında
HABERİ PAYLAŞ

Yaşamın kıyısında

Şu sıralar 3. sezonuyla arz-ı endam eden Netflix’in suç dizisi Ozark, adını Güney Missouri’deki Ozark Gölü’nden alıyor. Finans danışmanı Martin Byrde; işinde başarılı ve zeki bir adamdır.

Ama iki önemli sorunu var Martin’in: Çalkantılı bir evlilik ve yıllardır kendisinden gizli Meksikalı bir uyuşturucu karteline para aklayan ortağı. Kartel olanları öğrenince tek kurtuluş yolu daha yüksek miktarlarda para aklamaya devam etmek olan Martin, ailesiyle Ozark’a yerleşmek zorunda kalır.

Hayatları tamamen yasadışı işlerdeki başarısına bağlıdır. Öncelikle dizinin başrolü kesinlikle Ozark Gölü’nün ambiyansı. Kamera çekimleri zaman zaman kasvetli diziye büyük katkıda bulunuyor. Ozark’ın kurgusu, olayların işlenişi titizlikle çalışılmış, bunu her dakikasından anlıyorsunuz.

Haberin Devamı

Başrollerdeki Jason Bateman, Laura Linney ve Julia Garner dizinin ağır topları. Henüz Ozark’la tanışmadıysanız önünüzde 3 sezonluk güzel bir macera olduğunu belirtmeliyim.

Yaşamın kıyısında

OZARK

Suç-Drama / 2017

Netflix / 3 sezon 52-80 dakika

OYUNCULAR: Jason Bateman, Laura Linney, Julia Garner, Sofia Hublitz

IMDb: 8.4

ARKADAŞLAR VEYA EŞİNİZLE

Holmes ve Watson (Moviesmart HD Premium 2)

Sherlock Holmes ve arkadaşı Dr. Watson gizemli olayları çözmeye devam ediyorlar.

EL AYAK ÇEKİLİNCE

Kingdom (Netflix)

Gizemli bir salgınla birlikte hasta kral hakkındaki dedikodular da yayılır. Halkın son umudu veliaht prenstir. Zombi dizilerine farklı bir bakış atan Kingdom 2. sezonuyla beğenimize sunuldu.

FUTBOLU ÖZLEYENLER

Sunderland Til I Die (Netflix)

Dizi 2. sezonuyla döndü ama bakalım Sunderland bir üst lige dönebilecek mi? Kulüp yeni sahipleriyle tarihlerinin rönesansını gerçekleştirmeye çalışıyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder