Nihat Dik Brezilya popo estetiği (BBL)
HABERİ PAYLAŞ

Brezilya popo estetiği (BBL)

Merhaba sevgili okurlarım, bu hafta son dönemin en çok dikkat çeken estetik operasyonlarından biri olan Brazilian Butt Lift ameliyatı yani brezilya poposu hakkında bilgi vermek istiyorum.

Güzel kalçalara sahip olmak herkesin en büyük hayalidir sanırım. Özellikle de Brezilya tipi ve Latin kalçalara… Peki Beyonce ya da Kim Kardashian kalçası isteyen herkese yapılabilen bu operasyon nedir? Nasıl yapılır anlatıyorum…

Brezilya popo estetiği (BBL)

BREZİLYA POPO ESTETİĞİ NEDİR, NASIL YAPILIR?

Brezilya poposu operasyonunda vücudunuzdan liposuction yöntemiyle alınan yağ dokusu popoya enjekte edilerek popo dikliği sağlanır.

Haberin Devamı

Popoya aktarılan yağ dokusu bel ve karın bölgesinden alındığı için hem karın, hem bel bölgesinde belli oranda incelme ve popo dikliği aynı zamanda sağlanmış olur. Bel popo ilişkisini güzelleştirmeyi hedef alan yağ transferi yani diğer adıyla Brezilya poposu operasyonu hem kadın hem erkek hastalarda yapılmaktadır. Bel ve karın bölgesinden operasyon öncesi planlanan şablona göre saf canlı yağ hücreleri, kalça ve üst basen bölgelerine arzu edilen kıvrımı verecek şekilde enjekte edilirken önemli olan bel oyuntusu ile kalça çıkıntısı arasındaki farkı vurgulamaktır.

Brezilya popo estetiği (BBL)

Eklenecek hacmin fazla olduğu ya da kişiden alınacak yağ oranının yetersiz olması durumunda diğer yöntem silikon implanttır.

BREZİLYA POPO ESTETİĞİ KİMLERE YAPILIR, OPERASYON SÜRECİ NASILDIR?

Operasyonlar genel anestezi altında 4 -5 saat civarında sürebilir. Kadın erkek işlemin gerçekleşmesi için sağlık durumunda bir sakınca bulunmayan herkese yapılabilir. Operasyon sonrasında birkaç gün hastanede yatmanızı öneririm, sosyal hayata dönüşünüz ise 1 haftanızı alır.

Brezilya popo estetiği (BBL)

Brezilya popo estetiği ile;

•Sarkmış, şekilsiz hale gelmiş bir popo görüntüsü mevcutsa, probleme uygun yöntem uygulanarak hastanın bu görüntüden kurtulmasına yardımcı olunur.

•Operasyon sonrasında popo dik, diri ve şekilli görünür. Kalça bölgesi daha estetik hale gelir.

Brezilya popo estetiği (BBL)

•Popo hatları belirginleşerek dolgun ve genç bir görüntü ortaya çıkarır.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder