Nihat Dik Cildinize Fransız kalmayın
HABERİ PAYLAŞ

Cildinize Fransız kalmayın

Yüzümüzle verdiğimiz tepkiler, güneşin uzun seneler boyunca cildimizde yarattığı tahribat ve çevre kirliliği, yerçekiminin etkisi gibi birçok faktör cildimizin esnekliğini kaybetmesine, özellikle yüz ovalinde cildin sarkmasına ve kırışıklıklara neden olur. Artık günümüzde cerrahi operasyonlara alternatif birçok ameliyatsız yöntem de bulunmaktadır. Cerrahi yüz operasyonlarına alternatif işlemlerden biri olan Fransız Askılama Yöntemi ile başlayalım. Esneyen ve gevşeyen yüzdeki kaslar ve mimikler ile oldukça uyumlu olan, 7 ile 10 yıla kadar yüzde kalabilen bu yöntem, ameliyat istemeyen ya da istese de bir takım sorunlardan dolayı yaptıramayan hastalarımızın denediği; yaşlanma sürecinin geciktirilmesine yardımcı, doğala en yakın yüz gerdirme uygulamasıdır. Kısmi yüz felci geçirmiş hastalarda da kullanılan bir yöntemdir.

Haberin Devamı

FRANSIZ ASKI NASIL VE HANGİ BÖLGELERE YAPILIR?

Lokal anestezi altında cildin içine yerleştirilen iplerin, yukarı çekilmesiyle cildin toparlanması sağlanmaktadır. Cilt altında bir ağ şeklinde yerleştirilmesi etkisini artırmaktadır. Öncelikle yüz bölgesinde birçok noktada kullanılabildiği gibi, bu yöntemi boyun sarkmalarında da deneyebilirsiniz.

Cildinize Fransız kalmayın

Ayrıca meme sarkmalarının düzeltmesinde, kalçaların kaldırılmasında, kol ve bacak içi sarkmalarının toparlamasında yardımcı bir yöntemdir. Mimik hareketleri ile uyumlu, doğal görüntüyü bozmadan ve dışarıdan bir gözün fark edemeyeceği şekilde uygulanmaktadır. İşlemin tam olarak yüz ile entegre olması 1-2 ayı bulmaktadır. Uygulama sonrasında günlük hayatınıza rahatça devam edilebilirsiniz. Lokal anestezi ile uygulandığından hastanede yatmanız gerekmez sosyal hayatınıza hemen dönebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder