Nihat Dik Göz altı gençliğiniz için ışık dolgusu
HABERİ PAYLAŞ

Göz altı gençliğiniz için ışık dolgusu

Merhaba sevgili okurlarım, bu hafta hemen hemen herkesin ortak problemi olan gözaltı morluğu, kırışıklığı, çöküklüğü için en çok tercih edilen IŞIK DOLGUSU hakkında bilgi vermek istedim.

Göz altı gençliğiniz için ışık dolgusu

Göz altı ışık dolgusu nedir? Kimlere uygulanır? Kalıcılığı ve etkisi nedir? Hadi başlayalım…

Göz altı gençliğiniz için ışık dolgusu

IŞIK DOLGUSU NEDİR?

Işık dolgusu, göz altında ortaya çıkan estetik sorunların çözümünde kullanılan ameliyatsız estetik yöntemlerinden biridir. Göz altındaki mor görünüme neden olan çukurları, kırışıklıkları ve torbaları tedavi etmeye yardımcı olarak aydınlık bir görünüm elde edilmeye çalışılır. Göz altı ışık dolgusunun içeriğinde aminoasit, hyalüronik asit, antioksidan, mineral ve vitamin olan özel bir jel kullanılır. Kullanılan bu jel dokuların ve hücrelerin yeniden yapılanmasına katkıda bulunduğu için göz altlarında ve çevresinde parlaklık oluşmasına yardımcı olur.

Haberin Devamı

Göz altı gençliğiniz için ışık dolgusu

IŞIK DOLGUSU NASIL ETKİ EDER?

Işık dolgusu ile göz altındaki çukurluklar yükseltilerek ışığı daha iyi yansıtması sağlanır. Bunun dışında özel içeriği sayesinde ciltte nemlendirme, doku yenilenmesi ve esneklik sağlamaya yardımcı olur. Uygulama sırasında genellikle ağrı ya da sızıya neden olmadığı gözlenen incelikte bir enjeksiyon yardımı ile bu özel karışım gözaltına eşit bir şekilde enjekte edilir. Enjeksiyonun ardından ciltte yükselme oluşarak mor görünüm ortadan kalkar.

Göz altı gençliğiniz için ışık dolgusu

IŞIK DOLGUSUNU KİMLER YAPTIRABİLİR?

İlk seansta etkisi gözlenen ışık dolgusunda herhangi bir acı ya da işlem sonrası ağrı pek hissedilmemektedir. Hem uygulama öncesinde yapılan anestezi hem de ışık dolgusunun içerisinde bulunan anestezi özelliği ağrı hissini azaltmaktadır. Göz çevresine yapılan uyuşma işlemi ile ışık dolgusuna başlanmaktadır. Göz altı ışık dolgusunda gerçekleşen ortama süre 30 dakika şeklinde olmaktadır. 18 yaş üstünde, işlemin gerçekleşmesi için sağlık durumunda herhangi bir sakınca bulunmayan kadın erkek herkese bu uygulama yapılabilir.

Göz altı gençliğiniz için ışık dolgusu

GÖZ ALTI IŞIK DOLGUSU HANGİ BÖLGELERDE ETKİLİ?

- Göz altı çökmeleri

- Göz altında morluk,

- Göz altındaki kahverengi halkalar

Haberin Devamı

Göz altı gençliğiniz için ışık dolgusu

- Göz altı kırışıklıkları

- Yorgun, üzgün ve yaşlı yüz ifadesi

Sıradaki haber yükleniyor...
holder