Nihat Dik Gözleriniz badem olsun!
HABERİ PAYLAŞ

Gözleriniz badem olsun!

Etkili bakışlar her güzel kadın ve erkeğin vazgeçilmezidir. parlak göz altları, düşük olmayan göz kapakları, iri ve çekik göz yapısı… Kim istemez ki? Birkaç haftadır özellikle göz çevresine uygulanabilecek estetik uygulamalar hakkında bilgi istiyorsunuz benden. Bu hafta bu sorularınızı yanıtlamak ve badem göz estetiğinden bahsetmek istedim sizlere. Başlayalım mı?

24 yaşındayım. Göz kenarlarım aşağıya baktığı için ağlamaklı bir ifadem var. Badem göz estetiği olsam gülen gözlere sahip olabilir miyim? B.AYGÜL / ANTALYA

Haberin Devamı

Cevap: Badem göz estetiği, hafif çekik ve uçları kalkık, daha çok düşük gözlü kişilerin tercih ettiği bir göz estetiği modelidir. Yanları çekik ve uçları kalkık bir model olarak bilinir. Lokal anestezi ile uygulanan bu estetik modeli kısa sürmesi bakımından özellikle gençler tarafından tercih edilen estetik yöntemlerden biridir. Ayrıca göz kenarlarındaki kırışıklıklardan şikayet eden orta yaş kadınların da göz çevresini gençleştirmeye yardımcı olmak için en sık uygulanan estetik uygulamalardan biridir.

Gözleriniz badem olsun

● 32 yaşındayım. İtalya’da yaşıyorum. Badem göz estetiği için Türkiye’ye gelmek istiyorum. Operasyon ne kadar sürüyor, hastanede kalmam gerekli mi?

D. VINCENZIO/ ROMA-İTALYA

CEVAP: Badem göz estetiği yaklaşık bir saat süren bir uygulamadır. Lokal anestezi ile gerçekleştirilen estetik uygulamada öncelikle göz çevresi kalem yardımı ile işaretlenir ve operasyon sırasında göz kenarları istenilen şekle getirilir. Lokal anestezi sayesinde hiç bir acı hissetmeden gerçekleştirilen işlem esnasında ince dikiş ürünleri kullanılır. İşlem sonrası herhangi bir dikiş izi kalması söz konusu değildir. Yaz-kış mevsim fark etmeden bu uygulama yaptırılabilir. Uygulama sonrası hasta hemen taburcu edilir.

● 46 yaşındayım. Göz kapağıdüşüklüğümvar.Badem göz estetiği yaptırırsam bu sorunum ortadan kalkar mı, kalıcılığı ne kadardır? S. AKINCI/ MALATYA

Cevap: Bazı hastalarımızda genetik, yaşa bağlı, ya da farklı sebeplerden dolayı göz kapağı düşüklüğü veya kırışıklık gibi sorunlar olabilir. Badem göz ameliyatı ile bu sorunların düzeltilmesine yardımcı oluyoruz. Badem göz estetiği basit bir askılama uygulaması olduğu için yüzde yapılan diğer askılama işlemleri gibi kalıcılığı 5-7 yıldır.

Haberin Devamı

Haftaya farklı bir konuyla görüşmek üzere... Sağlıkla kalın...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder