Nihat Dik Otolog Micro Greft, saçınızı baştan çıkarır…
HABERİ PAYLAŞ

Otolog Micro Greft, saçınızı baştan çıkarır…

Merhaba sevgili okurlarım.

Geçen hafta Otolog Micro Greft saç kök hücre yenilemesi hakkındaki yazımdan sonra sizlerden konuyla ilgili birçok soru aldık. Bu hafta bu soruları yanıtlamak istedim.

Otolog Micro Greft, saçınızı baştan çıkarır…

Nedir bu otolog micro greft kök hücre yenilemesi?

Soru: 45 yaşındayım. Saçlarım o kadar dökülüyor ki artık açıklık gözle görünür hale geldi. Otolog micro greft kök hücre tedavisini duydum. Bu tedaviyle saç dökülmem durur mu yeni saçlar çıkar mı?

A.ALTINBAŞ / İSTANBUL

Cevap: Yeni bir teknik, yeni bir teknoloji ile saç dökülmelerini oldukça azaltacak ve yeni sağlıklı saçlarınızın çıkmasına yardımcı olacak bu tedavi şekli, kişinin kendi saç kökü ve deri dokusundan alarak yapılan bir uygulamadır. Saç dökülmenizin ciddi oranda azalmasına ve yeni saçlarınız çıkmasına yardımcı olacak.

Haberin Devamı

Otolog Micro Greft, saçınızı baştan çıkarır…

Soru: 36 yaşındayım. Almanya’ da yaşıyorum. Saçlarımın üst ve alın bölgesinde açıklıklar var ve dökülme devam ediyor. Otolog micro greft uygulaması için Türkiye’ye geleceğim. Bu uygulama kaç seanstır? Nasıl bir uygulamadır? Süresi nedir ve ağrılı bir işlem midir?

T. YAVUZ / Almanya

Cevap: Kulak arkasında yer alan saçlardan 3 - 4 adet saç kökü lokal anestezi uygulanarak alınır. Bu saç kökleri otolog mikro greft yöntemiyle özel bir süper hücre süspansiyonuna dönüştürülür ve başınızın belli noktalarına uygulanır. Tedavi tek seanstır. 15 -30 dk. sürmektedir. Uygulama sonrası sosyal hayatınıza hemen dönebilirsiniz. Lokal anestezi ile yapıldığından ağrı ya da acı hissetme oranınız minimumdadır.

Soru: 40 yaşındayım. 1 sene önce saç ektirdim. Ancak istediğim sonucu alamadım. Otolog micro greft uygulaması, saç ekiminden sonra yapılır mı? Uygulamanın faydaları nedir?

B. KURT / Mardin

Otolog Micro Greft, saçınızı baştan çıkarır…

Cevap: Otolog micro greft uygulaması saç ekiminden sonra yapılabilir hatta yapılmasını tavsiye ederim. Uygulamanın faydalarına gelince şöyle sıralayabilirim:

· Saç ekimi öncesi ve sonrasında kök hücre uygulaması olması sebebiyle başarı yüzdesini arttırır.

·Güçsüzleşip zayıflayan saçlarınızın kalınlaşmasına yardımcı olur.

·Henüz ölmemiş, uykuda bekleyen saçları canlandırarak saç çıkmasına yardımcı olur.

Haberin Devamı

Otolog Micro Greft, saçınızı baştan çıkarır…

·Yeniden canlı sağlıklı saçlarınızın çıkmasına yardımcı olur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder