Nihat Dik Saçınız mı dökülüyor? Otolog Micro Greft yöntemiyle tanışın !!!
HABERİ PAYLAŞ

Saçınız mı dökülüyor? Otolog Micro Greft yöntemiyle tanışın !!!

Merhaba sevgili okurlarım,

Otolog micro greft saç kök hücre tedavisi ile ilgili geçen haftalarda yazdığım yazıma sizlerden o kadar çok soru geldi ki bu haftada gelen soruları yanıtlamak istedim. İşte otolog micro greft tedavisi ile ilgili merak ettikleriniz…

Soru: 34 yaşındayım. Hamilelik döneminde saçlarım dökülmeye başladı ve bir türlü dökülme durmadı. Hatta gün geçtikçe arttı. Tepe bölgemde ciddi bir açıklık var. Otolog micro greft kök hücre tedavisi bu dökülmeyi durdurur mu? Nasıl bir uygulamadır?

Haberin Devamı

E.ALKAN/ EDİRNE

Saçınız mı dökülüyor Otolog Micro Greft yöntemiyle tanışın

Cevap: Otolog micro greft kök hücre uygulaması, yepyeni bir teknoloji ile saç dökülmesinin azalması ve yeni sağlıklı saçların çıkması için ihtiyacınız olan kök hücreleri ve destek doku hücrelerini, kişinin kendi saç kökü ve deri dokusundan alarak yenilemesine kuvvetli bir destek vermektir. Bu uygulama sonrasında saç dökülmeniz durma noktasına gelecek ve yeniden saçlarınız çıkmaya başlayacaktır.

Soru: 42 yaşındayım. Erkek tipi saç dökülmem var. Saç ektirmek istedim ama mevcut saçlarımın uygun olmadığını söylediler. Otolog micro greft yöntemi saç ektiremeyenler için uygun mudur?

B.YAĞLICI / MALATYA

Cevap: Otolog micro greft saç ektiremeyen ya da ektirmek istemeyenler için son derece uygun bir işlemdir. Saç ekiminin süresi yaklaşık 8 saattir. Otolog micro greft uygulaması ise yarım saat sürmektedir. Saç ekimindeki gibi saçlarınızı kestirmeniz ya da kazıtmanız gerekmez. Kulak arkası bölgedeki saçlardan 3-4 adet saç kökü lokal anestezi uygulanarak alınır. Bu saç kökleri otolog mikrogreft yöntemiyle özel bir süper hücre süspansiyonuna dönüştürülerek tamamen kendi dokunuzdan özel bir saç dökülme tedavisi hazırlanır.

Saçınız mı dökülüyor Otolog Micro Greft yöntemiyle tanışın

Soru: 49 yaşındayım. Hollanda da yaşıyorum. Otolog micro greft uygulaması için Türkiye’ye gelmek istiyorum. Tedavi süresi ne kadardır ve ne zaman sonuçlarını görebilirim?

K.ÖZER /HOLLANDA

Cevap: Otolog micro greft uygulaması tek seanstır. Uygulama süresi ise yarım saattir. Lokal anestezi altında yapılan bu uygulama sonrasında aynı gün sosyal hayatınıza dönebilir, seyahat edebilirsiniz. Kendi hücrelerinizden elde edilen bu tedavinin olumlu sonuçları 3. aydan itibaren kendini göstermeye başlar. Beklenilen etki ise 6. aydan itibaren fark edilir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder