Nihat Dik Soğuk lipoliz ile bölgesel zayıflama
HABERİ PAYLAŞ

Soğuk lipoliz ile bölgesel zayıflama

Merhaba sevgili okurlarım, bu hafta sizlerden gelen talep üzerine tek seansta bölgesel yağlarınızdan kurtulmaya yardımcı bir uygulama olan hakkında bilgi vereceğim.

Soğuk lipoliz nedir? Kimlere uygulanır? Etkisi nedir ve daha birçok sorunun yanıtı…

Hadi başlayalım.

SOĞUK LİPOLİZ NEDİR?

Soğuk lipoliz, yağ dondurma uygulamasına verilen genel addır. Bu prosedürde yağ hücreleri belirli derecelere kadar soğutulur. Tedavi sırasında diğer dokulara zarar verilmez ve bu sayede yağların vücuttan atılması sağlanır.

Haberin Devamı

Genellikle kilo vermek için diyet ve egzersiz programlarından sonuç alamamış kişilerin başvurduğu etkili zayıflama yöntemlerinden birisidir. Teknolojinin yardımı ile kısa bir sürede deri altındaki yağ hücreleri hedef alınır ve söz konusu hücreler eliminasyon noktasına kadar dondurulur.

FDA onaylı soğuk lipoliz ile kişi yaklaşık 1 ay içerisinde ideal vücut formuna ulaşabilir. Bölgesel zayıflama için soğuk lipoliz yoluna başvurmuş çoğu hastanın memnuniyet oranı yüksek seviyelerdedir. İşlem süresi yaklaşık 45 dakika ile 1 saat arasında, kişiye göre değişiklik göstermektedir.

SOĞUK LİPOLİZ UYGULAMASI NASIL GERÇEKLEŞİR?

Soğuk lipoliz ile bölgesel incelme (zayıflama) tedavisi sırasında hedeflenen bölgeye bir jel ped ve aplikatör uygulanır. Ardından soğuk lipoliz ile hedeflenen yağ dokulu bölgeye kontrollü soğutma uygulanır. Soğuk lipoliz tedavisi esnasında hasta kitap, gazete ya da dergisini okuyabilir, e-postalarını kontrol edebilir.

SOĞUK LİPOLİZ HER BÖLGEYE VE HERKESE UYGULANABİLİR Mİ?

Uygulama kadın erkek ve 18 yaş üstü herkese uygulanabilir. Uygulama bölgeleri ise bölgesel yağların bulunduğu karın, gıdı, kalça, bel, bacak, sırt ve kollardır.

ETKİLERİ NE ZAMAN ORTAYA ÇIKAR?

İşlem sonrası etkilerini hemen gözlemlemeniz mümkün. Ayrıca işlem sonrası yağ hücreleri maksimum oranda yok edildiği için sarkma gibi problemler oluşmaz. Son bir hatırlatma… Soğuk lipoliz tedavisini öncelikle sağlıklı hayatın bir parçası olarak sonra da tedaviyle ulaşılan sonucu korumak için sporla desteklemenizi öneririm.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder