Nihat Dik Zamanı askıya alın
HABERİ PAYLAŞ

Zamanı askıya alın

Merhaba sevgili okurlarım, bu hafta ameliyatsız yüz gençleştirme uygulamalarından biri olan Fransız askısı ile ilgili sizlerden gelen soruları cevaplıyorum…

Soru : 48 yaşındayım ve yüzümde bolca sarkma ve kırışıklık var. Fransız askı uygulamasını daha önce köşenizde okudum. Yöntem ile ilgili daha detaylı bir bilgi almak istiyorum.

K. KADEROĞLU/MARDİN

Cevap : Ameliyatsız yüz germe – yüz askılama işlemi olan “Fransız Askılama”, Fransa’ da geliştirilen, sarkan yüzü yukarı doğru çekerek toparlamaya, kırışıklıkları azaltmaya yardımcı , içi polyester, dışı silikon malzemeden yapılmış esnek iplerle cildin gerdirilme işlemidir.

Haberin Devamı

Zamanı askıya alın

Soru : 39 yaşında yüz felci geçirmiş ve hala yüzünün sağ tarafında problem yaşayan biriyim. Fransız askı benim gibi yüz felci geçirmiş kişiler için de bir umut olabilir mi?

Y. YAĞIZ/ İZMİR

Cevap : Yüz felci geçirmiş kişilere de sıkça uygulanan bir yöntem. “Avrupa İnovasyon Ödülü” nü almış olan bu uygulama sadece genç görünmeyi sağlamaya yardımcı olmak için değil, aynı zamanda yüz felci geçiren hastaların yüz asimetrilerinin dinamik olarak düzeltilmesi için de kullanılmaktadır.

Fransız askı uygulaması tek seanslık bir uygulamadır ancak yüz felci geçiren hastalarda felçli bölgenin durumuna bağlı olarak birkaç seans daha gerekebilir. Yüz felcinde; asılacak olan bölge iplerle uyumlu hareket ettiği için hastalarımız işlem sonundaki görünümden son derece memnun olarak ayrılmaktadır.

Zamanı askıya alın

Soru : İtalya’ da yaşıyorum. Yüzümdeki kırışık ve sarkmalardan kurtulmak için Fransız askı yaptırmak istiyorum. Ameliyat ne kadar sürüyor, kaç seans yapılıyor ve sonrası hakkında bilgi verir misiniz?

S.HALICI / İtalya

Cevap : Fransız askı uygulaması bir ameliyat değildir. Tek seanslık bir uygulamadır. İşlem süresi 45 dk – 1 saattir. Uygulama yapılacak bölgeler lokal anesteziyle uyuşturulmaktadır. Fransız askı yöntemi sonrası aynı gün evinize gidebilir, hayatınıza devam edebilirsiniz.

Soru : Fransız askı yöntemi yaptırdıktan sonra etkisini ne zaman görürüz? Etkisi ne kadar süre kalıyor yüzümüzde?

Haberin Devamı

Y. ÇETİN / Tekirdağ

Cevap : Fransız askı uygulaması kadın erkek 35 – 70 yaş aralığında olan, doktor muayenesi sonrası uygun olan kişilere yapılabilir. Etkisini 1 haftadan sonra görmeye başlarsınız.

Yüzünüzde sarkmaların toparlandığını, gençleşme etkilerinin başladığını 1 ay içinde görebilirsiniz. Fransız askı uygulamasının etkisi 5 ile 7 yıl arasındadır. İsteğe bağlı olarak tekrarlanabilir.

Sevgili okurlarım, bana sosyal medya hesaplarımdan ulaşarak sorularınızı ve estetik uygulamalarla ilgili merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.

Sağlıkla kalın…

Sıradaki haber yükleniyor...
holder