Öner Döşer 13 Eylül haftasına astrolojik bakış: Hesabınızı iyi yapın
HABERİ PAYLAŞ

13 Eylül haftasına astrolojik bakış: Hesabınızı iyi yapın

Güneş-Neptün karşıtlığının etkisini göstereceği bir haftadayız. Girişeceğimiz işlerde hayalci ve idealist girişimlerden ziyade, gerçekçi olmamızda ve hesabımızı iyi yapmamızda fayda var. Aksi takdirde hayal kırıklığına uğrayabiliriz, farkında olalım!

Haftanın ilk yarısında dikkatli olun!

Güneş-Neptün karşıtlığı dolayısıyla önem verdiğimiz kişilerle ilgili yanılgı ve hayal kırıklığı riskimiz artıyor. Özellikle de haftanın ilk yarısında, hayatımızda öne çıkan, otoriteyi temsil eden figürlerle ilişkilerde yanılgılar devreye girebilir. Haftanın ilk yarısı önem verdiğimiz kişilerle bir araya gelmek açısından çok uygun olmayabilir.

Haberin Devamı

Haftanın ikinci yarısını kullanın!

Güneş’in Plüton ile uyumlu açısının etkili olduğu hafta genelinde, özellikle haftanın ikinci yarısı daha ağırlıkta olarak, güçlü otorite figürleriyle ilişkilerimiz artacak gibi duruyor. Kendimizi daha güçlü ifade etmek adına, haftanın bu ikinci yarısını kullanabiliriz. Bu bağlamda en isabetli günler Perşembe ve Cuma olarak görülüyor.

Mars Terazi burcuna geçiyor!

Aksiyon gezegeni Mars, 15 Eylül Çarşamba günü Terazi burcuna geçiyor. Girişim yapmak istediğimiz konularda kararsız kalabileceğimiz ve yanlış yerlerde çıkış yapıp, ilişkilerin dengesini bozabileceğimiz bir zaman dilimine giriyoruz, farkında olalım! Bu geçişle birlikte, ülkeler arası diplomatik ilişkilerde gerginliğin de artabileceği, askeri alanda da hareketlenmelerin olabileceği bir zaman dilimine giriyoruz.

Türkiye astroloji haritası

Mars’ın Terazi burcuna geçişiyle birlikte, ülkemiz açısından da dikkatli olunması gereken bir zaman dilimine girmiş oluyoruz. Diplomatik ilişkilerin gerilmesi, iç gerginliklerin artması olasılığını göz önüne almamız ve buna göre davranmamızda fayda var. Sonbahar astroloji haritasında Güneş ve Mars’ın yakın olması, 23 Eylül’den itibaren gireceğimiz süreçte ve özellikle de Güneş-Mars kavuşumunun yeniayla birleşeceği 6 Ekim civarındaki zaman dilimi daha da dikkat çekici gözüküyor. Önümüzdeki iki aylık süreçte mülteci sorunu, sınırlarımız ve güvenlik konuları daha fazla vurgu kazanacak gibi gözüküyor. Takip eden yazılarımda bu konularda daha detaylı bilgi vereceğim. Şimdilik sadece Mars’ın Terazi burcundan geçişinin, ülkemiz astroloji haritasında da Mars’ın Terazi burcunda olması dolayısıyla önemli olduğunu belirterek burada noktalıyorum.

Haberin Devamı

Özel ilişkilere dikkat!

Venüs-Satürn karesinin bloke edici, zorlu etkiler özellikle ilişkiler üzerinde devreye giriyor. Bu bakımdan hafta sonu daha da dikkatli olmamızda fayda var. İlişkilerde yapacağımız gereksiz baskı ve gereksiz duygusal çıkışlar kopmalara, ayrılıklara sebebiyet verebilir. Pekişmemiş, yerli yerine oturmamış ilişkiler çatırdayabilir. Farkında olur ve şartları zorlamazsak, bu zorlu dönemi yara almadan atlatabiliriz. Bu bağlamda haftanın ikinci yarısına, ama özellikle de Cuma gününe dikkat etmemizde fayda var!

Kişisel bakım

Venüs ve Satürn arasındaki dik açının etkisini en güçlü şekilde göstereceği Perşembe ve Cuma günleri kişisel bakım konularında girişimler ya da daha doğru ifadesiyle radikal değişiklikler yapmak açısından uygun gözükmüyor. Radikal ve büyük değişiklikler açısından en azından 23 Eylül sonrasını beklemekte fayda var.

Haberin Devamı

Veri bilimi olarak astroloji

Astrologlar yüzyıllar boyunca kendi tecrübelerini daha sonraki astrologların da istifade edebilmesi için eserler halinde arkalarında bıraktılar. Onlar aslında kendi zamanlarının veri bilimcisiydiler. İçinde bulunduğumuz Dijital Çağ'da astrolojik verilerin “Veri Bilimi” halini almasının kişisel ve toplumsal anlamda taşıdığı öneme dikkat çektiğim Youtube Öner Döşer kanalımda yayınladığımız VERİ BİLİMİ OLARAK ASTROLOJİ başlıklı videomu izleyerek, astrolojinin hayatımızdaki giderek artan rolü hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

13 Eylül Pazartesi Günün büyük çoğunluğunda iletişim yönünden iyi bir zaman diliminde olacağız. Ticari işler ve girişimler için değerlendirebiliriz. Öte yandan önem verdiğimiz, otorite olarak kabul ettiğimiz, gözümüzde büyüttüğümüz kişilerle ilişkilerde hayal kırıklığı yaşama riskimiz var. Bilhassa akşam saatlerinde bu açıdan dikkatli olmak gerekiyor.

14 Eylül Salı Güneş-Neptün karşıtlığının etkileri devrede olacak. Yanılgılara, yanıltılmaya, hayal kırıklığına açık bir gündeyiz. Büyük hayati kararları bugün almamak yerinde olur. Akşam saatleri daha uyumlu ve dengeli, özellikle ilişkiler açısından akşam saatlerini kullanmakta fayda var. İş ve yatırımlar açısından da günün ikinci yarısını değerlendirebiliriz.

15 Eylül Çarşamba Sabah çok erken saatlerde, 03.13’te Mars Terazi burcuna geçiyor. Kararsızlık ve zorlanma enerjisi sabah saatlerinde çok belirgin. İlişkilerde dengesiz, yanlış çıkışlar, ilişkimizin formunu bozabilir. Günün ilerleyen saatlerinde yenilikçi, farklı fikirlere daha fazla açık olacağız. Yeni projelere girişmek için öğleden sonrasını değerlendirebiliriz.

16 Eylül Perşembe Sabah erken saatlerini uzlaşma gerektiren girişimler için kullanabiliriz fakat gün genelinde kararsız ve netlik eksikliği içeren bir akış var, farkında olmak iyi olur. Akşam saatlerinden itibaren daha fazla kararlılık kazanabiliriz ve girişim yapmak istediğimiz işlerimiz için bu saatleri kullanabiliriz.

17 Eylül Cuma Kendimizi başkalarına güçlü bir şekilde yansıtabileceğimiz bir enerjiye sahip olacağız. Özellikle otorite figürü kişilerle bir araya gelmek için bugünü kullanabiliriz ama özel ilişkilerde dikkatli olmak gerekiyor. İlişkilerde zorlanmalar, yanlış anlaşılmalar, kırgınlıklara açık olacağız. Kişisel bakım, estetikle ilgili konular için uygun bir günde değiliz.

18 Eylül Cumartesi Özellikle ilk yarısını önemli toplantılar, konuşmalar ile değerlendirebilir, işleri aktif edebiliriz. Alışverişler, ticari işler, anlaşmalar açısından da günün ilk yarısı gayet uygun gözüküyor. Günün ikinci yarısındaysa daha ziyade kararsız bir enerji akışı var. Yapacağımız iş ve girişimleri istediğimiz noktaya çekmekte zorlanabiliriz.

19 Eylül Pazar İkili ilişkiler açısından nispeten daha olumlu bir atmosferde olacağız. Kişisel bakım, giyim kuşam alışverişleri, süsleme, güzelleştirme, dekorasyon, mobilya alışverişleri açısından uygun bir gündeyiz. Gerek fiziksel olarak mağaza alışverişi yapmak gerekse sanal mağaza alışverişi yapmak açısından bugünü kullanabiliriz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder