Öner Döşer 2021 yılına damga vuracak
HABERİ PAYLAŞ

2021 yılına damga vuracak

17 Şubat Çarşamba günü kesinleşecek Satürn-Uranüs arasındaki dik açının zorlu etkilerini de maksimumda hissedeceğimiz bir haftadayız. Kalıplaşmış alışkanlıklarımız veya garantide gördüğümüz şeylerde; sıra dışı, beklenmedik ve sarsıcı değişimlere hazır olmalıyız. 2021 yılına damgasını vuracak Satürn ve Uranüs karesi, realite olarak görülen kalıpların yıkılmaya başlayacağı, insanoğlunun aydınlanmasını tetikleyecek, bilinç düzeyini yükseltecek gelişmelerin ortaya çıkacağı zamanlarda olduğumuzu gösteriyor. Özellikle bilim dünyasında ve teknolojik alanlarda yaşayacağımız hızlı gelişmeler, varoluşun kaynağı ve evrendeki yeri idrak edebilmek için tüm sınırları zorlayacak. Bilim ve teknik alanında önemli gelişmelerin yaşanacağı, eskimiş ve bilindik kalıpların yıkılacağı, şaşkınlık ve hayretle izleyeceğimiz bir sürece doğru ilerliyoruz.

Haberin Devamı

Tarihte Satürn-Uranüs arasında bu döngüde yaşananları başlıklar halinde toparlarsak:

• Ekonomik krizler

• Ekonomik çürüme, bozulma ve ardından gelen ekonomik reform

• Güçlü görünen ulusların düşüşe geçmesi

• Bazı önemli kurumların çöküşü

• Mutlakıyet ve demokrasi, konuşma özgürlüğü ve bastırılması arasındaki gerilim

• Orta yol inançlarına karşı isyankâr çıkışlar

• Muhafazakarlıktan radikalliğe dönüşüm

• Çevresel, ekolojik ve insani konuların üzerine gidilmesi, reformist hareketler

• İnsan hakları konusunda protestolar

• İşçi-işveren arasındaki huzursuzluklar

• Bilimsel konular, genetik, biyoteknoloji, mekanizasyon, uzay teknolojisi, nükleer enerjide reform ve yeni keşifler

• Nükleer silahlanmanın yarattığı stresler

• Geçmişi muhafaza etmek ile geleceğe yönelmek arasında çelişki

Hukuk, eğitim, yayıncılıkta gelişmeler

Merkür-Jüpiter kavuşumunun etkili olduğu hafta genelinde, hukuk, eğitim, yayıncılık, seyahatler, uluslararası işler gibi alanlarda yeni gelişmeler bekleyebiliriz. Önemli konuşma ve yazışmalarımızı Merkür-Jüpiter kavuşumunun maksimumda etkili olduğu Pazartesi günü yapabiliriz.

Güneş Balık burcun geçiyor!

18 Şubat Perşembe günü 13:43’te Güneş Balık burcuna geçiyor. İdealde Balık burcu bütünün hayrına hareket edebilmeyi, kendi bireysel isteklerinden fedakârlık gösterip, bütüne katkıda bulunmayı ifade eder. Güneş’in Balık burcunda ilerleyeceği yaklaşık bir ay boyunca başkalarına ve topluma kendimizi ifade ederken, hayatımızı yönetirken, karşımızdaki kişilerin isteklerini daha iyi anlayabilir ve değişen olaylar yönünde çabuk adaptasyon sağlayabilirsek daha başarılı oluruz.

Haberin Devamı

Merkür gerilemesi bitiyor!

21 Şubat Pazar günü iletişim gezegeni Merkür direkt harekete dönmek üzere 11 derece Kova burcunda durağanlaşıyor. Önceden düşünüp tasarladığımız plan ve projeleri devreye sokmaya hazırlanabiliriz. Cuma gününden itibaren etkilerini hissedeceğimiz

İlişkilere dikkat!

Venüs-Mars karesinin maksimumda etkili olduğu hafta sonunda ikili ilişkilerde gergin etkiler had safhaya varıyor, farkında olalım. Yangına körükle gitmeyelim!

Estetik, kişisel bakım

Estetik, kişisel bakımla ilgili operasyon ve girişimler açısından Pazartesi ve Salı günleri uygun gözükürken, Cuma ve Cumartesi günleri bu türde girişimler açısından uygun gözükmüyor!

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

Haberin Devamı
  • 15 Şubat Pazartesi günü konuşmalar ve toplantılar yapmak açısından olumlu olarak tercih edebiliriz. Her ne kadar Merkür gerilemekte olsa da Jüpiter ile kavuşumunun olumlu etkileri devrede olacak. Dolayısıyla bilimsel, entelektüel, akademik konularda olumlu yönde gelişmelere açığız. Teknik, teknolojik alanda yeni gelişmelere şahit olabiliriz. Önemli toplantılar, görüşmeler açısından akşam saatlerini tercih edebiliriz. Ama Merkür’ün Retro olduğunu unutmamalı, konuşacaklarımıza ve sözlerimize dikkat etmeli, söyleyeceklerimizi önceden belirlemeliyiz. Hata yapabiliriz. Günün mottosu: Tekrar gözden geçirin!
  • 16 Şubat Salı günü, özel ilişkilerde yeni adımlar atmak yönünde ve iş ilişkileri açısından kullanabiliriz. Günün ilk yarısında daha rahat bir enerji akışı var. Ama günün ikinci yarısı çekişme ve mücadelelere açık gözüküyor. Yani mücadelesiz başarı elde etmek zor olacak. Ama fazla ısrardan, iddialaşmalardan kaçınmamızda fayda var.
  • 17 Şubat Çarşamba günü zorlu gezegen açıları var. Dolayısıyla beklenmedik ve sarsıcı gelişmelere, planlarımıza uymayan yön değişikliklerine açık bir gündeyiz. Güvenmek istediğimiz alanlarda hayal kırıklığına uğrayabiliriz. Sağlam ve kalıcı sonuçlar elde etmek istediğimiz işlere girişmek açısından uygun bir zaman diliminde değiliz. Piyasada beklenmedik gelişmeler, spekülatif iniş çıkışlar olabilir. Sıra dışı açıklamalar, ekonomik ibreleri oynatabilir. Bugün dahil birkaç gün bu etki devrede olacak. Doğal afetler açısından dikkatli olmak gereken bir zaman dilimindeyiz! Günün mottosu: Güven vermeyen şeylerden uzak durun!
  • 18 Şubat Perşembe gününün ilk yarısında fikir uzlaşmazlıklarına ve anlaşmazlıklara açık olacağız. Anlaşmalar imzalamak açısından uygun bir günde değiliz. Güneş 13:43’te Balık burcuna geçiyor. Değişen şartlara adaptasyon sağlamamıza yardımcı olacak bu geçişle birlikte esnek hareket etme şansı kazanıyoruz. Akşam saatleri maneviyat ve yardımlaşma açısından güzel bir atmosfer sunuyor. Regaip kandilimiz mübarek olsun!
  • 19 Şubat Cuma günü genelinde ilişkiler zorlu akacak, dikkat! Şartları gereksiz yere zorlamamız, ısrar etmemiz ilişkilerimizi zedeleyebilir. Otoriteyi temsil eden kişilerle ilişkiler açısından da zorlu bir gündeyiz. Önemli pozisyondaki kişilerle veya hayati konularda kilit durumda olan kişilerle görüşmeler, başvurular açısından uygun bir günde değiliz. Estetik, kişisel bakım, giyim kuşam alışverişleri açısından uygun bir günde değiliz. Günün mottosu: Şansınızı zorlamayın!
  • 20 Şubat Cumartesi günü, önemli toplantı, görüşmeler, bilgi ve tavsiye alıp vermek açısından olumlu bir akış var. Günü bu yönüyle değerlendirebiliriz. Bu bağlamda özellikle akşam saatleri uygun gözüküyor. Pazarlıklara girişmek, alışverişler yapmak, aklı başında ve tecrübeli kişilerden tavsiye almak, yaşlı ve olgun kişilerle görüşmek veya fikirlerine başvurmak açısından bugünü kullanabiliriz. Günün mottosu: Aklı selim kişilere yakın durun!
  • 21 Şubat Pazar günü iletişim gezegeni Merkür direkt harekete dönmek üzere 11 derece Kova burcunda durağanlaşıyor. Önceden düşünüp tasarladığımız plan ve projeleri devreye sokmaya hazırlanabiliriz. Gün içinde hem özel ilişkiler açısından hem de sosyal ilişkiler açısından ılımlı bir enerji akışı var. Ortak proje hazırlıkları ve iş birlikleri çalışmaları üzerine fikir yürütebiliriz.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder