Öner Döşer 26 Temmuz haftasına astrolojik bakış: Finansal konularda dikkatli olun!
HABERİ PAYLAŞ

26 Temmuz haftasına astrolojik bakış: Finansal konularda dikkatli olun!

Mars-Jüpiter karşıtlığı ne getirir?

Böylesi dönemler ülkelerin finansal açıdan zorlandığı, harcamaların ve ödemelerin arttığı bir dönemdir. Askeri alana veya güvenlikle ilgili konulara harcamalar artabilir, bu yüzden hükümetle tartışmalar yaşanabilir. Borsada beklenmedik düşüşler olasıdır. Yasaların çıkartılması kolay olmaz; anlaşmazlıklar, tartışmalar vardır. Dini konular ve ibadethaneler ile ilgili tartışmalar, dini aktivitelerde gerginlik ve provokasyon, saldırı, din adamlarına veya hukuk adamlarına, yargıçlara, varlıklı kimselere yönelik saldırılar veya ölümleri görülebilir. Adalet ve ahlaki konularda yozlaşma artabilir.

Haberin Devamı

Sataşmalara karşı uyanık olun!

Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter Çarşamba günü Kova burcuna geriliyor. Aksiyon gezegeni Mars, Jüpiter karşıtlığını bu hafta 29 Temmuz Perşembe günü kesinleştiriyor. Dolayısıyla din, felsefe, inançlarla ilgili konularda tartışmalara, gerginliklere açık bir atmosferde olacağız. Mars-Jüpiter karşıtlığının etkili olduğu zamanlarda fanatik saldırılar, tacizkâr konuşmalar, dini ve kültürel konularda sataşmalar, provokasyonlar devrededir. Bu açıdan farkında, uyanık ve dikkatli olmak gereken bir zaman dilimi! Toplumsal ve bireysel olarak dolduruşa gelmeyelim.

Hukuk ve eğitim konuların anlaşmazlıklar

Mars-Jüpiter karşıtlığının çok etkili olduğu haftanın ikinci yarısında hukuki konularda anlaşmazlıklar olasıdır. Böylesi dönemlerde sesler de yükselir. Adalet konusunda şüpheler ve itirazlar artar. Hukukçularla ilgili sıkıntılar vardır. Demokrasi konusunda tartışmalar artar. Sesler yükselir. Yüksek eğitim ve üniversitelerle ilgili konularda anlaşmazlıklar da yine bu karşıt açının aktif olduğu dönemlerde olasıdır. Eğitim sistemiyle ilgili tatmin etmeyen açıklamalar, gelişmeler, değişiklikler veya itirazlar devrede olabilir.

Seyahatlerde dikkatli olun!

Jüpiter uzun seyahatleri temsil eder ve Mars da kazalarla alakalıdır. Bu iki gezegenin stresli açılarının etkili olduğu zamanlarda seyahatlerde kazalar artabilir. Bu yüzden temkinli olmak, özellikle araç sürerken gereksiz süratten kaçınmak çok önemlidir.

Haberin Devamı

Enerjinizi iş üretmeye yönlendirin!

Mars, Jüpiter karşıtlığının hemen akabinde 29 Temmuz Perşembe gecesi 23.32’de Başak burcuna geçiyor. Enerji çalışma, üretme, düzenleme ve organizasyonla ilgili bir alana doğru yönelmeye başlıyor. Eskilerin dediği gibi “Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz!” Babamın bizlere söylediği bir sözü burada zikretmek isterim: “Az laf, çok iş!”

İletişimde açık ve dürüst olun!

İletişim gezegeni Merkür, 28 Temmuz Çarşamba günü Aslan burcuna geçiyor. Fikirlerimizi doğrudan, direk, dürüst, aktif, enerjik ve kararlı bir şekilde ifade edebileceğimiz bir zaman dilimine giriyoruz.

Fikir birliği oluşturmak

Hafta sonunda Güneş ve Merkür’ün Ay düğümleriyle uyumlu açıları var, dolayısıyla fikir birliğinde olmak, uzlaşmak, aynı ideal için birlikte çalışmak açısından güzel bir süreç içinde olacağız. Tabii açık ve dürüst iletişimin önemine bir kez daha dikkat çekmek gerekiyor. Ne kadar anlaşılır ve net olursak, niyetlerimizi ne kadar açık ifade edersek, o kadar yol kat ederiz.

Haberin Devamı

Güvencede olmamız önemli!

Güneş-Satürn-Uranüs arasındaki T-kare açı kalıbının çok etkili olduğu 31 Temmuz ve 1 Ağustos tarihlerinde yavaş ilerleyebilir ya da zorluklarla karşılaşabiliriz. Doğal afetler açısından bu iki güne dikkat! Maddi ve fiziksel güvenceyi sağlamakta zorlanabiliriz. Hırsızlıklara da dikkat çekmek isterim bu hafta sonunda ve tedbirinizi almanızı tavsiye ederim.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

26 Temmuz Pazartesi Zorlu enerji akışları var. Tartışmalara, çekişmelere, fikir zıtlaşmalarına açık bir zaman dilimindeyiz. İlişkileri fazla zorlamazsak iyi ederiz. Gereksiz müsrif harcamalar açısından da dikkatli olmakta yarar var. Kişisel bakım, estetik, güzelleştirme, dekorasyon, giyim kuşam alışverişleri açısından uygun bir günde değiliz.

27 Temmuz Salı Güzel, farklı, sürpriz yönde gelişmelere açığız. Akşam saatleri ilham enerjisi yükseliyor, manevi çalışmalar açısından, ruhsal konular açısından akşam saatlerini kullanabiliriz. Sadece kendimiz için değil, herkesin iyiliğine güzel niyazlarda ve dileklerde buluma zamanı!

28 Temmuz Çarşamba İletişim gezegeni Merkür saat 04.11’de Aslan burcuna geçiyor. Konuşmalarımızda özgüven sergilemenin avantajını kullanabileceğimiz bir gündeyiz. Gece 15.42’de Jüpiter Kova burcuna geriliyor. Toplumsal konularda çözülmeyen sorunların tekrar üzerinden geçilmesi gereken bir zamana giriyoruz.

29 Temmuz Perşembe Gün genelinde etkili olan Mars-Jüpiter karşıtlığının işaret ettiği gergin bir atmosferde olacağız. Venüs’ün de Ay Düğümleriyle zorlu açıları güç çekişmeleri, abartılı beyanlar, sert çıkışlar, savaş ve kavgaya çeken bir atmosfer devrede olacağını düşündürmekte. Şartları fazla zorlamazsak iyi ederiz.

30 Temmuz Cuma Günün ilk yarısında gerginlik ve çekişmeler halen devam ediyor. Önemli iş girişimleri için günün ikinci yarısını kullanabiliriz. Akşam saatlerinde enerjimiz daha yüksek olacak. Doğru dengelemekte yarar var. Gün genelinde finansal konularda, yatırımlarla ilgili konularda güzel fırsatlar yakalayabiliriz.

31 Temmuz Cumartesi Tartışma ve gerginliklere açık bir atmosfer olduğundan dikkatli olalım! Akşam saatlerinden enerji akışı değişiyor ve daha uzlaşmacı bir atmosfere giriyoruz. İlişkilerdeki girişimler, atılımlar açısından gece saatleri daha uygun gözüküyor. Sosyalleşmek, eğlenceli aktivitelere dahil olmak açısından da güzel bir zaman dilimindeyiz.

1 Ağustos Pazar Merkür-Güneş kavuşumu Aslan burcunda kesinleşiyor. Merkür Güneş’in kalbine varıyor! Önem verdiğimiz kişilerle konuşmalarımızı bugüne alabilir ve geleceğe yönelik projelerimizi yapabiliriz. Aslan ve Güneş vücutta kalp ile alakalıdır, Merkür ise sözlerle. Oldu ya birilerinin gönlünü kırmışızdır, bugün bunu telafi edebilir, gönül alabiliriz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder