Öner Döşer 29 Mart haftasına astrolojik bakış: Verimli hafta
HABERİ PAYLAŞ

29 Mart haftasına astrolojik bakış: Verimli hafta

Güneş, Merkür ve Venüs’ün uyumlu açılarının etkili olduğu, özel ilişkilerde, iş ilişkilerinde ve ticari ilişkilerde daha rahat ilerleyebileceğimiz bir haftaya giriyoruz! Önem verdiğimiz, ilgi ve tecrübesine güvendiğimiz, akıl almak istediğimiz kişilerle görüşmelerimizi bu haftaya alabiliriz. Otorite figürü olarak gördüğümüz kişilerden talepte bulunmak, müsaade almak, başvurular yapmak açısından da yine bu haftayı kullanabiliriz.

Ticari girişimler için uygun günler

Merkür-Neptün kavuşumunun olumlu etkileri haftanın geneline yayılıyor. Karşılıklı fedakârlık ve anlayış sayesinde başarı şansımızı arttırabiliriz. İlham ve hayal gücü isteyen işlerde başarı sağlayabiliriz. Oluşturacağımız iş birlikleri açısından ve ilişkilerde yeni adımlar atmak açısından haftanın ilk yarısını kullanabiliriz. Fakat haftanın ikinci yarısında da bu şansı kaçırmış olmuyoruz. Zira Güneş’in Ay Düğümleriyle uyumlu açılarının etkilerinin maksimumda olduğu Perşembe ve Cuma günleri de önem verdiğimiz kişilerle iş ve alışverişlerde başarı şansımızı arttırıyor.

Haberin Devamı

İlişkiler açısından uygun günler

İlişkiler gezegeni Venüs’ün hızlı hareket etmeyi ifade eden Koç burcunda seyrettiği bir dönemdeyiz. Bu yüzden kalıcı ilişkiler oluşturmakta zorlanabiliriz. Ama bazı günler buna istisna olabilir. Venüs-Satürn arasındaki uyumlu açının olumlu etkileri, sürdürmekte olduğumuz ilişkileri olgunlaştırmamıza, ciddiyet noktasına taşımamıza yardımcı oluyor. Doğru adımı atmak için bir müddettir bekliyor idiyseniz, bu haftayı kullanabiliriz. Mesela, Venüs-Satürn altmışlığının kesinleştiği Salı günü bu açıdan gayet makul gözüküyor.

İş hayatı açısından uygun günler

İş hayatı ve ticari ilişkiler yönünden özellikle Salı ve Cuma günleri daha rahat değerlendirilebilir. Güneş-Kiron kavuşumunun etkili olduğu haftanın ilk yarısında, daha evvelce yapmaya cesaret edemediğimiz işlere girişebiliriz. Diğer taraftan girişim cesareti bulamayan kişileri cesaretlendirmek, motive etmek ve ilerlemelerini sağlamak üzere harekete teşvik etmek açısından da bu haftayı kullanabilir, değer katabiliriz.

Haberin Devamı

Görseli eklediğim aşağıdaki başlık sayfanın üst tarafında olabilir mi? Böylelikle görsel ve yazı bütünlüğü sağlamış oluruz. Teşekkürler

Önemli toplantılar için uygun günler

Merkür-Plüton altmışlığının olumlu etkileri de devrede olacak. Önemli toplantılarımızı bu hafta yapabiliriz. İkna edici konuşmalar yapmak, başkaları üzerinde etki yaratmak, etkili pozisyondaki kişilerle görüşmek ve talepler açısından Perşembe ve Cuma günleri iyi netice verebilir, zira Güneş’in Satürn ile altmışlığı ve Ay Düğümleriyle uyumlu açısı, otorite figürlerle yapacağımız iş ve görüşmelerde güzel gelişmelere göz kırpıyor! İletişim hızlanıyor!

Hayal gücünüzü konuşmalarınıza yansıtın!

Merkür-Neptün kavuşumunun etkili olduğu hafta genelinde hayal gücümüzü daha aktif bir şekilde ifade edebileceğimiz, esin ve ilham almaya ve bunları güzelce ifade etmeye imkân veren bir haftadayız. Gerek bir iş toplantısında, gerek özel hayatınıza yönelik yaptığınız bir konuşmada, gerekse geleceğe yönelik projelerinizi anlatırken hayal gücünüz sözlerinize yansıtmayı başarabilirseniz, başkalarına nazaran öne çıkma ve kendinizi gösterme şansınız da artabilir bu hafta. Hayalinizde olanı, ideallerinizi dile getirmekten çekinmeyin!

Haberin Devamı

29 Mart haftasına astrolojik bakış: Verimli hafta

Acele karar vermeyin!

  • 4 Nisan Pazar günü iletişim gezegeni Merkür, Koç burcu ilerleyişine başlıyor. Koç burcu hızlı hareket etmeyi ifade eder ve Merkür de kararlar almakla ilişkilidir. Bu Pazar gününden itibaren geleceğe yönelik hızlı kararlar almak arzusunda olabiliriz. Ama aceleden uzak, düşünmeden aldığımız kararlar sonradan bize maliyet çıkartabilir, farkında olalım! Pazar günü Ay’ın Güneş ve Venüs ile zorlu açıları var. Bu yüzden, özel ilişkilerimizde de aceleci ve düşünmeden karar vermekten kaçınmamızda fayda var!
  • Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;
  • 29 Mart Pazartesi Girişim, cesaret ve risk almak gerekliliği isteyen işlere başlangıç yapmak için kullanabiliriz. Daha evvelce girişim yapmaya cesaret gösteremediğimiz işlere girişebiliriz. Sabah saatleri sportif aktiviteler ve hareket yaratmak için daha uygun. Yabancılarla yapılan işler açısından günün ikinci yarısını dikkate almakta fayda var.
  • 30 Mart Salı Özel ilişkilere yönelik yeni ve kalıcı adımlar atmak açısından destek veren enerjiler hayli aktif. Hayal gücü gerektiren bütün iş, girişim ve iletişim için uygun bir gündeyiz, yaratıcı projeler ortaya çıkarabiliriz. Merkür-Neptün kavuşumunun etkileri had safhaya varıyor. Şairane bir ilham akışı söz konusu, sanatsal, mistik ve manevi konular üzerine konuşabilir, düşünebilir, kafa yorabiliriz.
  • 31 Mart Çarşamba Önem verdiğimiz kişilerle iletişim kurmak açısından olumlu etkilerin devrede olacağı bugün, ikili ilişkilere yönelik yeni adımlar atmak konusunda destek veren enerjiler var. İş kurmak, girişimler başlatmak, organizasyonlar içinde olmak yönünde de fırsatlar ile karşılaşabilir ve değerlendirebiliriz. Önemli konuşma ve yazışmalar, ticari işler, belgeler veya imzalar açısından günün ikinci yarısı daha uygun gözüküyor.
  • 1 Nisan Perşembe Güneş-Satürn altmışlığının olumlu, destekleyici etkileri devrede olacak. Dolayısıyla önemli pozisyondaki kişiler, aklı başında, tecrübeli kişiler ve bizden daha yaşça büyük kişilerle yapacağımız görüşmelerden, girişeceğimiz işlerden güzel neticeler alabiliriz. Yeni girişimler yapmak, başlangıçlar oluşturmak için bugünü kullanabiliriz.
  • 2 Nisan Cuma Önemli görüşmeler yapmak, yeni kararlar almak, geleceğe yönelik harekete geçmek için destek veren enerjilerin olumlu etkisinden fayda sağlayabiliriz. Merkür-Plüton altmışlığının destekleyici enerjisinin devrede olacağı gün boyunca konuşmalarımızla etkili olabiliriz. Özellikle ikna gerektiren konuşmaları bugün yapabiliriz.
  • 3 Nisan Cumartesi Sabah saatlerinde değişken bir enerji akışı var. Fikir değişikliklerine, kararsızlıklara açık olabiliriz. Günün ilerleyen saatlerinde bu enerji yerini daha kararlı bir yapıya bırakacak. Geleceğe yönelik planlarımız üzerine düşünebilir, hayata geçirilebilecek yaratıcı, orijinal fikirler üretebiliriz.
  • 4 Nisan Pazar Ailevi ve özel ilişkiler açısından karşılıklı anlayışı elden bırakmamak gerekmekte. Zorlu etkiler ilişkiler üzerine gerilim oluşturabilir. Şartları zorlamak yerine daha anlayış içinde olmak faydalı olabilir. İletişim gezegeni Merkür bu sabah 06.41’de Koç burcuna geçiyor. İletişim hızlanmaya başlıyor. Tabii düşünmeden konuşma, hızlıca yargılama riskimiz de artıyor. Önemli kararlarda acele etmekten uzak durmakta, yapacağımız işleri iyice araştırmadan, derme çatma bilgilerle ortaya çıkmaktan kaçınmamızda fayda var!
Sıradaki haber yükleniyor...
holder