Öner Döşer 6 Eylül haftasına astrolojik bakış: Yenileniyoruz
HABERİ PAYLAŞ

6 Eylül haftasına astrolojik bakış: Yenileniyoruz

7 Eylül Salı sabaha karşı 03.51’de Başak burcunun 14 derecesinde bir yeniay gerçekleşiyor. Uranüs ile uyumlu açıda olan yeniay, yenilenmek, değişiklikler yapmak için çok uygun, ama aynı zamanda güzel sürprizlere açık bir zaman dilimine girmekte olduğumuzu gösteriyor. Bunun yanı sıra bilgisayarlar, dijital mecralar ve sistemler, elektronik ve elektrikle ilgili konular, teknolojik alanlar, bilimsel konular, keşifler ve icatlarla ilgili hızlı ve güzel gelişmelere açık bir zaman diliminde olduğumuza işaret ediyor. Ve giderek dijitalleşen dünyada bu alanda yeni adımlara ve teknoloji, bilim alanında önemli gelişmelere de açık olacağımız bir zaman dilimine giriyoruz. Yeni dijital platformların tohumu atılabilir. Dijital paralarla ilgili önemli açıklamalar ve gelişmeler de dikkat çekebilir yeniay civarındaki günlerde.

Haberin Devamı

İlişkilerde ego savaşları

Hafta başında kesinleşen Venüs-Plüton karesinin zorlu etkileri haftanın ilk günlerinde devrede olacağından, ilişkilerde güç ve ego çekişmelerine açık olacağımızı bilmek ve ilişkileri fazla zorlamamakta fayda var.

Mücadele gücümüz artıyor

Yine Pazartesi günü kesinleşecek olan Mars-Plüton üçgeni ve Venüs-Jüpiter üçgeninin olumlu etkisi haftanın geneline yayılacak. Özellikle girişeceğimiz işlerde başkaları üzerinde etki yaratma şansımızı arttırıyor. Ayrıca mücadele gücümüzü de destekliyor ve motivasyonumuzu yükseltiyor. Bu olumlu açıların devrede olması, Venüs-Plüton arasındaki kare açının, ilişkilerde ortaya çıkarabilecek sorunların üstesinden gelebileceğimizi göstermekte.

Dolandırıcılara, hırsızlara dikkat!

7 Eylül Salı günü, 14 derece Başak burcunda gerçekleşecek yeniay derecesi, Mars-Neptün karşıtlığını tetiklemekte. Dolayısıyla bir taraftan pratik, gerçekçi, ayağı yere basan projelere girişmek isterken, bir taraftan da bunları gerçekleştirmekte zorlanabileceğimizi gösteriyor. Dolandırıcılıkların ön planda olabileceği, sahtekârlıklara, hırsızlıklara çok dikkat edilmesi gereken bir dönemdeyiz!

Hak ettiğini almak

Öte yandan, toprak elementinde gezegen yoğunluğunun baskın olduğu bu yeniay, ancak ayağı yere basan işlerin peşinde koşanların, gerçekçi, sistemli ve planlı hareket edenlerin başarılı sonuçlar alabileceğine işaret etmekte. Yeniay esnasında, Mars-Plüton arasındaki üçgen açı da aktif ve etkili olduğu için, özellikle güç elde etmek ve çalışan kişilerin maddi anlamda hak ettikleri değeri alması anlamında olumlu bir durum olarak görülebilir.

Haberin Devamı

Türkiye astroloji haritası nasıl etkiler alıyor?

Yeniay derecesi, Türkiye astroloji haritasının ‘Dip Noktasına’ yakın dereceye düşmekte. Dolayısıyla ülke içerisinde huzursuzluk ve gerginliklerden uzak durmamızın önemine de işaret ediyor. Yeniay esnasında Venüs-Jüpiter arasında uyumlu üçgen açının aktif oluşu, ekonomik konularda daha iyicil bir enerji akışının devreye girebileceğini düşündürmekte. Aynı zamanda iletişim, sosyal ilişkiler ve özellikle teknik, teknolojik konular, insanlara faydalı olan işler bağlamında da yine olumlu etkilerin devrede olacağını söyleyebiliriz.

Sanatsal projeler

Haberin Devamı

Venüs gezegeni yeniay haritasında, Spica ve Acturus yıldızıyla kavuşuyor. Sanatsal becerileri ortaya koymak, sanatsal içerikli işlerde yeni adımlar atmak açısından da avantaj sağlayacak güzel bir dönemdeyiz. Bu bağlamda özellikle hafta ortasından itibaren güzel bir enerji akışı devreye giriyor. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerini her türlü sanatsal, yaratıcı, estetik ev güzelleştirmeye yönelik iş ve girişimlerimiz için kullanabiliriz.

Aşkta tutkular vurgu kazanıyor!

İlişkiler gezegeni Venüs, 10 Eylül Cuma günü, Akrep burcuna geçiyor. İlişkilerde derin duygusallıklar ve tutkuların devreye gireceği bir döneme giriyoruz. Tabii kıskançlıklara da davetiye çıkaracak, bu yüzden ilişkilerde kriz ve zorlanmalar yaşanacak bir dönemin de kapısını aralıyoruz. Bu bağlamda, Venüs’ün Satürn ve Uranüs ile stresli açılarının etkili olduğu Eylül ayının ikinci yarısına şimdiden dikkat çekmiş olalım. Takip eden yazılarımda detaylı bilgi vereceğim.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

6 Eylül Pazartesi Ay kapanmakta olduğu için enerji de genel anlamda düşüş var, bu yüzden kişisel ve iş, organizasyon gibi girişimlerimiz açısından yarın gerçekleşecek Başak burcu yeniayını beklememiz isabetli olur. Venüs-Plüton karesinin etkili olduğu gün genelinde özel ve sosyal ilişkilerde gerginliklere açığız, farkında olalım!

7 Eylül Salı Başak burcunda gerçekleşecek yeniay, Uranüs ile uyumlu açı yapıyor. Özellikle bilimsel alanda yeni keşifler, tıbbi konularda yeni gelişmeler bekleyebileceğimiz 2 haftalık bir zaman dilimine giriyoruz. Bugün yaratıcı, farklı, değişik fikirlerimiz ve yönlerimizi ortaya koymamızın avantajlarını yaşayabiliriz.

8 Eylül Çarşamba Uzlaşma sağlamak için uygun bir akış içinde olacağız fakat Merkür-Kiron karşıtlığının dilde yaralayan etkileri devrede. Bu yüzden sözlerimize özen göstermemizde, aceleci konuşmalardan uzak durmamızda fayda var. Sağlam ve kalıcı işlere girişmek açısından günün özellikle ikinci yarısını tercih edebiliriz.

9 Eylül Perşembe Çekişmeli, mücadeleli bir enerji akışı var. Zıtlaşmak, fikir farklılıkları yüzünden tartışmak ve iletişimde krizler yaşamak gibi riskler taşıyan gün geneli, karşımıza çıkacak durum değişikliklerine esnek olmamızı gerektirecek. Gece saatlerinden itibaren biraz daha dengeye gelmeye başlıyoruz.

10 Eylül Cuma İyicil ve uzlaşmacı bir enerji atmosferi söz konusu ama günün ilerleyen kısmında yapacağımız iş ve girişimler engellenebilir, geciktirilebilir, dikkat. İlişkiler gezegeni Venüs, gece saatlerinde Akrep burcuna geçiyor. İlişkilerde daha derinleşeceğimiz, duygusal yoğunluğu ve tutkuyu daha fazla hissedeceğimiz bir zaman dilimine giriyoruz.

11 Eylül Cumartesi Sabah beklenmedik, yön değiştirici durumlara ve sarsıcı, sıra dışı etkilere açık olabiliriz. Günün ilerleyen saatlerinde daha dengeli bir akış var. İlişkilerde yeni adımlar atmak, uzlaşma gerektiren toplantılar, görüşmeler yapmak açısından günün ilerleyen saatlerini kullanabiliriz. Akşam saatlerinde bu olumlu enerji daha da artıyor.

12 Eylül Pazar Güne enerjik ve dinamik başlıyoruz! Daha fazlasını yapmak isteğimizin artacağı bir zaman diliminde olacağız. Son derece iyimser ve gelecekten umutlu olma etkisi devrede ama yine de gereksiz abartılı davranışlardan ve harcamalardan uzak durmamız yerinde olur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder