Öner Döşer 8 Şubat haftasına astrolojik bakış
HABERİ PAYLAŞ

8 Şubat haftasına astrolojik bakış

Çok önemli bir haftaya giriyoruz! Kova burcunda çok sayıda gezegenin toplaştığı bu aktif zaman diliminde yeni ve yaratıcı fikirler zihnimizde dolanabilir. Zihnimizin aktif olacağı iki haftalık dönemi beyin fırtınası yapmak için değerlendirebiliriz. Astroloji ile ilgili bilgi paylaşmak, ürün ortaya koymak açısından harika bir haftadayız!

Yaratıcı fikirlerinizi paylaşın!

Merkür gerilemekte iken akla gelen fikirler çok yaratıcıdır. Bunları bir kenara kaydedebiliriz. Fikir alışverişinde bulunmak üzere fiziksel olarak veya dijital toplantı platformlarında bir araya gelebiliriz. Merkür’ün geri harekette olduğunun farkında olarak, son açıklamaları ve dışa vurumu yapmaksızın fikir alışverişlerinde bulunmak faydalı olur. Özellikle de yeni ve yaratıcı fikirler, karşılıklı konuşmalar esnasında daha da gelişebilir.

Haberin Devamı

Aşı ve ilaç konusunda gelişmeler olası

Pandemi ile ilgili, aşıyla ilgili yeni ve olumlu gelişmeler yakalanabilir. Diğer taraftan salgınla ilgili kritik etkiler halen devam etmekte, farkında olalım. Hava elementinin yoğunluk kazandığı hafta genelinde rüzgâr, hava veya iletişim yoluyla virüs bulaşma riski artabilir. Farkında olalım!

Kova burcunda yeniay

11 Şubat Perşembe gecesi saat 22.05’te Kova burcunda bir yeniay meydana geliyor. Yeniay Sadalsuud yıldızıyla birleşiyor. Yeni keşifler, icatlar, bilim, teknoloji, tıp alanlarında güzel gelişmelere şahit olabiliriz. Yeniayı takip eden günlerde uzay biliminde de yine dev adımlara şahit olabiliriz. Çin astroloji haritasının Yükselen burcu Kova olduğu için ve Ay’da halkı ifade ettiği için özellikle Çin’den uzay bilimleri bağlamında Ocak-Şubat 2021 tarihlerinde çok önemli gelişmeler görebiliriz.

Ülkeler arası iş birlikleri

Kova burcundaki yeniayın Sadalsuud yıldızıyla birleşiyor olması, insani ve toplumsal konularda gelişme kaydetmek üzere bir araya gelinen toplantılarda ve birlikte yapılan işlerde güzel gelişmeler yakalayabileceğimizi gösteriyor.

İyiciller iş başında!

Yeniayın gerçekleştiği 11 Şubat günü Venüs-Jüpiter kavuşumu da kesinleşiyor ve bu da bir nevi yeniaydır. Dolayısıyla, doğum haritalarımızda Kova burcunun bulunduğu konumlarda, yeni adımlar atabilir, önemli başlangıçlar içerisinde bulunabiliriz. Venüs-Jüpiter kavuşumu eski âlimler tarafından en şanslı kavuşum olarak tanımlanırdı. Dolayısıyla biz de yılın en şanslı haftalarından birindeyiz.

Haberin Devamı

Kararları tekrar gözden geçirin!

İletişim gezegeni Merkür gerilemekte olduğundan atacağımız bu adımları iyice gözden geçirmemiz ve detaylarına hâkim olmamız yerinde olur! Aksi takdirde yapacağımız girişimlerde gözden kaçırdığımız bazı şeyler başımıza iş açabilir. Bir şeyleri tekrar düzeltmek veya sonradan tekrar üzerinden geçmek durumunda kalabiliriz.

Bütünün hayrına işler yapın!

Mars-Neptün arasında oluşan altmışlık açının olumlu etkilerini hafta genelinde bütünün hayrına olanı gözettiğimiz girişimlerimi için değerlendirebiliriz. Yardımlaşma açısından harika bir zaman dilimindeyiz. Değerlendirebiliriz.

Doğal afetler

Gezegenlerin 120 derecelik bir alan içinde toplanacağı bir haftadayız, bohça tipi bir gezegen dağılımı söz konusu. Böylesi durumlarda doğal afetlere, bilhassa depremlere yatkınlık gösteren bir işaret taşır. Çok sayıda gezegenin Güneş’in bir tarafında toplanması etkili doğal afetlere dikkat çeker. Ocak ayından bu yana devam eden bazı toplaşmalar bu hafta iyice belirginleşiyor. Bu açıdan, doğal afetlere dikkat etmemiz yönünde bizi uyarıyor, farkında ve önlemimizi alalım!

Haberin Devamı

Olumsuz hava koşulları

Çok sayıda gezegenin soğuk tabiatlı Kova burcunda ilerliyor olması, bu burçta gerçekleşen yeniay civarındaki günlerde soğuk ve olumsuz hava koşullarıyla karşılaşabiliriz. Kova burcu hava elementi burçlardan biridir. Bu yüzden etkili fırtınalar olasıdır.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

8 Şubat Pazartesi yeniliklere, çarpıcı fikirlere, yaratıcılığa çok uygun bir atmosferdeyiz. Güneş-Merkür kavuşumunun etkili olduğu bir gündeyiz. Geleceğe yönelik fikir ve görüşlerimizi bir köşeye çekilip sessizce zihnimizde canlandırabilir, eksiklerini düşünebilir, tamamlamak üzere notlar alabiliriz. Bunları daha sonra aktif etmek üzere hazırlayabiliriz. Günün mottosu: Bir kenara yazın! Sonradan lazım olacak!

9 Şubat Salı Satürn-Kiron arasındaki olumlu açının etkileri devrede olacağından, sağlık, şifa konularında adımlar atabilir ve güzel gelişmeler yakalayabiliriz. Cesaret ve girişimcilik isteyen işlerde mesafe kat edebileceğimiz bir gündeyiz. Öte yandan, akşam saatleri dramatik ve kritik gelişmelere açık gözüküyor. İlişkilerimizde ısrarcı tavır takınmaktan ve inatlaşmaktan uzak dursak iyi ederiz. Günün mottosu: İnatlaşmayın!

10 Şubat Çarşamba sözlü tartışmalara açık bir zaman dilimindeyiz. Ortamı elektriklendiren sert ve gergin bir enerji akışı var. Bugün ve Perşembe günü, dünya genelinde doğal afetler konusunda artan bir risk söz konusu olabilir! Güvenlik konularına yönelik tedbirli olmakta fayda var. Akşam saatleri ve sonrası beklenmedik olaylara ve durum değişikliklerine açık gözüküyor.

11 Şubat Perşembe yaratıcı fikirlerimiz yoğunlaşıyor. Zihinsel anlamda alarm durumundayız. Entelektüel konular, araştırmalar üzerine odaklanabiliriz. Fikir alışverişlerinden istifade edebiliriz. Bilimsel ve teknolojik konular, uzay bilimleri, tıp alanlarında önemli gelişmelere açığız. Yeni fikirler üzerine düşünmek, projeler hazırlamak için çok uygun bir enerji akışı var. Gün genelinde yine doğal afetler açısından dikkatli olmak gerekmekte! Finansal girişimler ve yatırımlar açısından da uygun bir zaman dilimindeyiz. Venüs-Jüpiter kavuşumunun güzel etkileri devrede! Yılın en şanslı günlerinden birindeyiz, değerlendirebiliriz. Bugünün mottosu: Şans kapıyı çalıyor!

12 Şubat Cuma yenilikler yapmak, farklı kişilerle bir araya gelmek, işbirlikleri içinde olmak açısından uygun bir gün. Akşam saatlerinden itibaren özel ilişkilerde güzel gelişmeler yakalayabiliriz. Güzel sürprizlerle ve gelişmelerle karşılaşabiliriz. Merkür-Venüs kavuşumunun hoş enerjisini hissetmeye başlıyoruz. Güzel konuşmalarımızla başkalarının gönlünü fethedebiliriz. Günün sözü: “Sizler, mallarınızla herkesi hoşnut edip gönüllerini alamazsınız. O halde onları güler yüz, tatlı dil ve güzel ahlakla memnun etmeye çalışınız.” Hazreti Muhammed (S.AV.) – (Hadisin kaynağı: Tirmizî)

13 Şubat Cumartesi oluşan olumlu enerji akışını, eşimiz, dostumuz ve çevremizde bize yakın olan kişiler ile ortak paylaşımlar yaparak değerlendirebiliriz. Güzel konuşmalarımızla başkaları üzerinde olumlu etki yaratabiliriz. Uzlaşma sağlayabilir, arayı bulabiliriz. Egzersizler, spor, yürüyüş benzeri faaliyetler açısından akşam saatleri uygun gözüküyor. Ama tabii atmosfer ve sağlık koşulları buna müsaade ediyorsa!

14 Şubat Pazar aynı ideal için hareket ettiğimiz kişilerle, dijital ortamda haberleşebilir, bütünün hayrına güzel işler yapabiliriz. Mars-Neptün altmışlığının olumlu etkileri güçlü bir şekilde kendini hissettiriyor. Birlikte hareket etmenin güç doğuracağı bir gündeyiz. Günün mottosu: “Sevgi olan yerde hayat vardır.” (Mahatma Gandhi)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder