Öner Döşer Astroloji günü kutlu olsun
HABERİ PAYLAŞ

Astroloji günü kutlu olsun

Güneş’in Koç Burcu’nun ilk derecesine girdiği 21 Mart günü, ilkbaharın gelişini müjdeleyen Bahar Ekinoksunu başlatır. Bugün aynı zamanda yeni bir astrolojik yılın ilk günü olarak yepyeni bir sürecin başlangıcına da işaret etmektedir. 1993’ten bu yana “Uluslararası Astroloji Günü” olarak benimsenmiş olan 21 Mart dünyada çeşitli astroloji organizasyonları tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlanmaktadır. Biz de AstroArt Astroloji Okulu olarak 2012 yılından bu yana çeşitli ülkelerden meslektaşlarımızın katılımıyla seminerler ve workshoplar eşliğinde üç güne yayılan etkinliklerle Astroloji Gününü kutluyor, astroloji camiasına katkıda bulunacak bilgiler paylaşıyoruz. Pandemi nedeniyle bu yıl online olarak düzenlediğimiz 9. Uluslararası Astroloji Günlerinin konu başlığı “YENİ DÜNYA DÜZENİ” olacak. İngiltere’den Wendy Stacey, Frank Clifford, Portekiz’den İsabel Gumaraes, Bulgaristan’dan Filip Filipov, Kanada’dan Nadiya Shah, Sırbistan’dan Aleksandar Imsiragic, Türkiye’den Hande Kazanova ve Öner Döşer’in konuşmacı olduğu 19-21 Mart tarihleri arasında düzenleyeceğimiz etkinliğimizin ilk günü herkese açık ve ÜCRETSİZ olacak. Cumartesi ve Pazar günlerinde ise teknik bilgi içeren, profesyonel astrologlar ve astroloji öğrencilerine yönelik olan ücretli workshoplar yapılacak. Astroloji Okulu olarak ülkemizde astrolojinin doğru tanınmasına, daha fazla saygınlık kazanmasına ve gelişimine katkıda bulunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Astroloji Günü kutlu olsun!

Haberin Devamı

Astroloji günü kutlu olsun

Başkalarını da düşünün!

İletişim gezegeni Merkür, Salı günü saat 01.26’da Balık burcuna geçiyor. Fedakârca ve empati ile düşünme zamanı! Başkalarının ihtiyaçlarına daha fazla vakit ayırma ve bu yönde konuşmalar yapmak açısından uygun bir zaman dilimine giriyoruz. Öte yandan, zihinsel anlamda kolay dağılabilir, konsantre olmakta zorlanabiliriz.

Paslaşarak daha başarılı olabiliriz!

Güneş ve Venüs’ün Plüton ile uyumlu açılarının etkili olduğu hafta genelinde başkalarıyla iyi ilişkiler, paslaşma ve bir arada hareket etme vesilesiyle güzel bir ivme kazanabiliriz. Salı ve Perşembe günleri bu açıdan güzel fırsatlar sunuyor. Değerlendirebiliriz.

Haberin Devamı

Önemli görüşmeler için uygun zamanlar

Güçlü ve etkin pozisyondaki kişilerle görüşmeler açısından hafta içindeki günleri kullanabiliriz. Bu açıdan özellikle Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri değerlendirilebilir. Mars-Kiron altmışlığının olumlu etkilerini de kullanarak, daha evvelce girişim yapmakta tereddüt ettiğimiz işlere girişebiliriz.

Tıbbi konularda olumlu gelişmeler

Mars-Kiron arasındaki uyumlu açının etkisi, tıbbi konularda, şifa ve iyileşmeyle ilgili konularda olumlu gelişmeler yakalayabileceğimiz bir süreçte olacağımızı da gösterebilir. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri bu açıdan hayli verimli gözüküyor.

Hoş geldin ilkbahar!

Güneş, 20 Mart Cumartesi günü Koç burcuna geçiyor ve ilkbahara merhaba diyoruz! Kanımızın kaynayacağı, aktif ve dinamik bir periyoda hoş geldiniz! Ve hoş geldin ilkbahar! Ülkemiz için çıkartılan ilkbahar haritasında ülkemizin dış imajını olumlu yönde etkileyecek astrolojik göstergeler var. Toplum sağlığına dikkat edilmesi gerektiğini, ama aşılama ve bu yönde ülkemizde de yapılan çalışmalarda başarılı sonuçlar alınabileceğinin işaretleri de mevcut. Meclis, Anayasa ile ilgili konular açısından da hayli aktif ve yenilenmelere açık bir ilkbahar dönemi bizi bekliyor. Öte yandan, ekonomi ve finans alanında stresler de hayli olası, farkında olalım!

Haberin Devamı

İlişkiler canlanıyor!

21 Mart Pazar günü, Venüs’te Koç burcuna geçiyor ve ilişkiler canlanıyor. Karşımızdaki kişilere duygularımızı daha net ve açık ifade edebileceğimiz, öte yandan, aceleci girişim ve sözlerden uzak durmamız gereken bir zaman dilimine giriyoruz.

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

  • 15 Mart Pazartesi İş ve girişimler açısından uygun bir zaman diliminde olacağız. Özellikle akşam saatlerinde yapacağımız iş birliklerinden güzel neticeler alabiliriz. Finansal girişimler, yatırımlar, alışverişler, hukuki başvurular, sağlıkla ilgili girişimler açısından günün ikinci yarısını kullanabiliriz.
  • 16 Mart Salı Güneş-Plüton altmışlığının olumlu enerjisini de kullanarak güç birliği içerisinde olmaktan ve etkili pozisyondaki kişilerle bir araya gelmekten avantajlar elde edebiliriz. Birlikte hareket etmenin katkısını görebileceğimiz bugün, önemli konuşmalar için akşam saatlerini değerlendirebiliriz.
  • 17 Mart Çarşamba Beklenmedik durum değişikliklerine açık bir gündeyiz. Huzursuz ve stabil olmayan bir enerji akışı var. Ani gelişen ve hesapta olmayan durumlar karşısında çözüm üretmemiz gerekebilir. Günün mottosu: Dikkat, evdeki hesap çarşıya uymayabilir!
  • 18 Mart Perşembe Venüs-Plüton altmışlığının olumlu etkileri devrede olacağından, özel ve sosyal ilişkilerde paylaşımcı olmanın, paslaşmanın ve birlikte hareket etmenin avantajlarını kullanabiliriz. Özel ilişkiler açısından haftanın en şanslı günündeyiz, bu yönüyle değerlendirebiliriz. Estetik ve kişisel bakım, güzellik, dekorasyon, giyim kuşam alışverişleri gibi konularla ilgilenmek içinde olumlu bir gündeyiz. Günün mottosu: Böyle çok daha güzelsin!
  • 19 Mart Cuma Sözlerimiz ve tavırlarımız yüzünden tartışmalara açık olabiliriz. Hızlı kararlar vermemeli, daha sonra üzüleceğimiz aceleci konuşmalardan uzak durmalıyız! Bilgi ve haber akışının çok yoğun olduğu, yeni, farklı ve dikkat çekici bilgiler elde edebileceğimiz bir zaman dilimindeyiz. Günün mottosu: Bilgiye doyma zamanı!
  • 20 Mart Cumartesi İş birlikteliklerinden olumlu neticeler elde edebilir, yeni fırsatlar ile karşılaşabiliriz. Öğle saatlerinden itibaren kendimizi daha aktif hissedeceğimiz bugün farklı kültürlerden kişilerle bir araya gelebilir, bilgi alışverişlerinde bulunabilir, eğitim, yayıncılık, seyahatler gibi konularda güzel gelişmeler kaydedebiliriz. İrade ve idarenin temsilcisi Güneş 12.37’de Koç burcuna geçiyor. Bu geçişle birlikte ilkbahara giriyoruz. Dünyada çeşitli astroloji dernekleri ve okulları Güneş’in Koç burcuna geçişini çeşitli etkinlikler eşliğinde Astroloji Günü olarak kutlarlar. Günün mottosu: Uluslararası Astroloji Günü kutlu olsun!
  • 21 Mart Pazar İlişkiler konusunda dikkatli olmamız gerekiyor. Alınganlığa, kırılganlığa açık bir atmosferdeyiz, dikkat! Ay-Güneş karesinin zorlu etkileri de devrede! İlişkilerde ego çekişmelerinden ve gereksiz rekabetten uzak durmakta acele kararlardan, düşünmeden harekete geçmekten kaçınmamızda fayda var! Zira bu akşam 17.16’da ilişkiler gezegeni Venüs Koç burcuna geçiyor. Günün mottosu: Sevgi aceleye gelmez!
Sıradaki haber yükleniyor...
holder