Öner Döşer Astrolojiyle dolu nice yıllara
HABERİ PAYLAŞ

Astrolojiyle dolu nice yıllara

POSTA Gazetesi ile keyifli bir iş birliği ile yürüttüğümüz harika bir zaman diliminin sonuna geldik. Burada bize sağlanan imkân vesilesiyle, Türkiye’de benzeri olmayan muhteşem bir dergide sizlerle bilgi paylaşmanın ayrıcalığını yaşadık, kıvançlıyız. Astroloji Okulu ekibi olarak sizlere astroloji dolu nice mutlu yıllar diliyoruz!

İletişimsel konularda güzel gelişmeler

Bu hafta genelinde Merkür’ün Neptün ile altmışlık açısı ve Venüs ve Plüton ile kavuşum açıları etkin olacak. Dolayısıyla iletişimsel konular açısından önemli bir haftadayız! Haftanın ilk iki gününde daha uzlaşmacı ve rahat ilerlerken, haftanın ilerleyen Çarşamba-Perşembe günlerinde ilişkilerle ilgili kritik, zorlu etkileri deneyimleyebiliriz.

Haberin Devamı

Finansal sıkıntılar devam ediyor

Finansal konularla ilgili zorlu bir enerji akışı var. Özellikle Çarşamba ve Perşembe gününde rakamlar enteresan hale dönüşebilir. Jüpiter’in Balık burcuna 29 Aralık Çarşamba 07.09’da tekrar geçişi ile birlikte manevi anlamda güzel bir enerjiyi tekrar almaya başlıyoruz. Daha evvel rahat akmayan şeylerin artık biraz daha rahat akacağı bir zaman dilimine giriyoruz. Neticede Jüpiter şifa demek, Balık burcunda ruhsal şifa demek. Ruhsal anlamda şifa alma döngüsüne başlıyoruz ve 2022 yılında bu çok daha etkili olacak. Zorlu etkilerin yanında böyle bir destek de devreye girecek.

Evrensel bütünleşme

Geleneksel Astroloji türünde Jüpiter burada kendi burcundadır ve bu yüzden iyicil doğasının gereğini yerine getirebileceği ortamı bulur. Evrensel bütünleşme ve toplumun iyiliği için kendini adama güdüsü kuvvetlenir. İnsanların hayatlarını, kendi hayatının üzerinde tutabilen, başkalarına yardım unsurunu hayatının amacı haline getirmiş politikacılar ve yöneticiler için ideal bir ortam oluşur. Bu geçiş, ruhsal farkındalık ve maneviyat açısından son derece olumludur. Sadece insanlara karşı değil, hayvanlara, bitkilere karşı da merhamet artar. Endişelerden uzaklaşma ve akışa adapte olma kabiliyeti artar.

Türkiye astroloji haritası olumlu etki alıyor!

Jüpiter’in Balık burcundan geçişi Türkiye astroloji haritasını destekleyecek. Zira Türkiye astroloji haritasında gezegenlerin çoğunluğu su elementi burçlarda yerleşiyor ve Tepe Noktasına da Balık burcu iz düşüyor. Haritamızın 5.evinde yerleşen Güneş, Şans Noktası, Venüs ve Jüpiter olumlu etkiler alıyor. Dolayısıyla 2022 yılının ilk yarısında ihracat, e-ticaret, üretim, hazır giyim, denizcilik ve gemicilik, yatçılık, çocukların eğitimi, müzik ve film sanayi, sahne sanatları gibi alanlarda olumlu yönde gelişmeler yakalayabiliriz.

Haberin Devamı

Oğlak burcunda yeniay

2 Ocak akşamı saat 21.33’te gerçekleşecek Oğlak yeniayı, takip eden haftada bazı yeni durumlarla karşılaşacağımızı, önemli sorumluluklar yüklenmemiz gerekeceğini ve iyi organize olarak, planlı hareket etmemiz icap eden bir sürece girdiğimizi işaret ediyor. Oğlak burcu sorumlulukları, plan ve organizasyonları, iş dünyası ve ekonomik düzenleri temsil eder. Geleceğe yönelik plan ve projelerimizi, iyice gözden geçirmek ve üzerinde düşünmüş olmak kaydıyla, harekete geçirebiliriz. Ya da biz istemesek de uğraşmasak da bizim için yeni bir şeyler başlamak üzere. A planımızın yanı sıra bir B planımız, hatta mümkünse bir C planımız da olmalı önümüzdeki günler için…

Haberin Devamı

Haftanın günlerine göre bir değerlendirme yaptığımızda;

Pazartesi Gün boyunca yapacağımız konuşmalarda, toplantılarda Merkür-Neptün olumlu açısının etkileriyle birlikte, uyumlu, rahat sonuçlar alabiliriz. Konuşmalarımızdan istediğimiz neticelere gidebileceğimiz, sağlam ve kalıcı adımlar atmak açısından günün ikinci yarısını kullanabiliriz. Spor, yürüyüş, egzersiz, Yoga gibi faaliyetler için ideal bir gündeyiz.

Salı Gün genelinde zorlu bir enerji akışı var. Uzlaşma yaratmakta zorlanabiliriz, ilişkiler açısından da sıkıntılı etkilerin devrede olduğu bir gündeyiz. Güç ve ego çekişmelerinden dolayı sözlerimizin yanlış anlaşılma riski hayli fazla! Akşam saatleri eğitim, yayıncılık, uluslararası işleri organize etmek açısından uygun gözüküyor.

Çarşamba Özellikle öğle öncesi daha rahat uzlaşma sağlayabileceğimiz bir zaman dilimindeyiz. Girişim, başvuru ve taleplerimizi ifade edebiliriz. Akşam saatlerine doğru enerji akışı değişiyor, zorlu, farklı ve beklenmedik yönde bir gelişime muhatap kalabiliriz. Yanlış anlaşılma, ilişkilerde yaralanma olasılığı yüksek bir gündeyiz, farkında olalım!

Perşembe Otorite figürleriyle ilişkilerde zorlanma ihtimali Güneş-Kiron karesinin etkisiyle devreye giriyor. Mars-Satürn 60’lığının destekleyici etkileriyle gün genelinde sağlam adım atma yönünde güzel bir enerji akışı var. Ay’ın da uyumlu açıları bugün anlaşma, alışverişler, kişisel gelişimler, bakımla ilgili konularda daha uygun bir günde olduğumuzu gösteriyor.

Cuma Bu gece Ay’ın Yay burcunda Mars ile kavuşumuyla birlikte, enerjimizi, eforumuzu evrensel ve ruhsal birliğe odaklayabileceğimiz, geleceğe yönelik bize vizyon veren ve bir bütünün parçaları olduğumuzu hissettiren mana ile yeni bir yıla giriyoruz. Niyaz ve dualarımızı bu yönde koymamız, hepimiz için çok daha bütünlük ifade eden bir 2022’ye niyetlenmemiz çok ama çok önemli!

Cumartesi Gün boyunca Ay Yay burcunda ilerliyor. Ay-Neptün karesinin etkili olduğu ve ardından Ay’ın boşlukta ilerleyeceği gün boyunca kararsızlık enerjisi devrede olacak. Güneş-Uranüs üçgeninin vizyon veren güzel enerjisi devrede, yaratıcı fikirler zihnimizde dolaşacak demektir.

Pazar Güne Ay-Jüpiter altmışlığının güzel enerjisiyle başlıyoruz. Sabah 10.09’da Merkür Kova burcuna geçiyor ve gece 21.33’te de Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Yeni yıl için yapacağımız iş ve girişimlerde bize yol açan bu yeniayın enerjisini 3 Ocak Pazartesi gününden itibaren daha etkin kullanabiliriz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder