Öner Döşer Baş döndürücü hızda bir haftaya hazır mısınız?
HABERİ PAYLAŞ

Baş döndürücü hızda bir haftaya hazır mısınız?

Çok sayıda gezegenin burç değiştirmesi, Merkür’ün aktif açıları bize gösteriyor ki: Baş döndürücü bir şekilde hızlanıyoruz! Hangi anlamda? Öncelikle iletişim anlamında. Belki bir müddettir konuşulmayan şeyler artık konuşulmaya başlayabilir. Tabii iletişimi başlatan taraf biz isek, iletişimi kurmak üzere zamanlamayı iyi yapmamız icap edecek. Zira Merkür’ün açıları zorlu ve doğru zamanı seçmekte zorlanacağımız, yanlış zamanlama yapmak yüzünden sıkıntılar yaşayabileceğimiz bir zaman dilimine giriyoruz. Bu hafta alacağımız kararlar ve uygulamalarda sonradan bazı değişiklikler yapmamız gerekebilir. İmza atmak gerektiren işler, riskli ticari girişimler, önemli toplantılar açısından bu haftayı tercih etmesek isabet ederiz!

Haberin Devamı

Fikir ve karar değişiklikleri

İletişim gezegeni Merkür’ün başrolde olduğu bir haftadayız. Fikir ve karar değişiklikleri olasıdır. Özellikle de Merkür’ün ekstrem deklinasyonda olduğu 4 Ocak Pazartesi günü beklenmedik ve sürpriz gelişecek durumlara ve haberlere açık olacağız. Diyaloglar kolay akmayacak ve alınan kararlar da uygulamaya kolay geçirilemeyecek gibi gözüküyor.

Hızlı gelişmelere açık olun!

Baş döndürücü hızda bir haftaya hazır mısınız

7 Ocak Perşembe günü 01.27’de hareket gezegeni Mars Boğa burcuna geçiyor, 8 Ocak Cuma günü 14.59’da iletişim gezegeni Merkür Kova burcuna geçiyor ve yine Cuma günü 18.41’de ilişkiler gezegeni Venüs Oğlak burcuna geçiyor. Ardı ardına olan gezegenlerin bu burç değiştirmeleri hayatımızda da durum değişikliklerine ve yön değişikliklerine işaret etmekte. Politik alanda da önemli gelişmelere, önemli açıklamalara şahit olabiliriz. Muhalefetler kanadından Hükümetlere ve yöneticilere yönelik sert eleştiriler olasıdır.

Yetişmekte zorlanabiliriz

Hani bazen her şey çok hızlı gelişir ve biz yetişmekte zorlanırız ya, işte tamamen böyle bir haftaya giriyoruz. Çalışanlarımız, evde kaldığı dört günün ardından açığı kapatmak için daha fazla iş yüklenebilir. Ertelenen işler, konuşmalar, toplantılar, yazılmayan evraklar, yapılmayan hesaplar ardı ardına yığılabilir. Tabii tüm bunlara yetişmekte zorlanan bizler de gerilebiliriz!

Sinirler gerilebilir

İletişim gezegeni Merkür medikal astrolojide sinirlerle alakalıdır. Zorlu açılarının aktif olduğu dönemde sinirsel gerginlikler artar, tansiyon yükselir. 8 Ocak Cuma günü Kova burcuna geçmesiyle birlikte, zihinsel olarak daha da aktif olacağımız, ama bir o kadar da gergin hissedeceğimiz birkaç gün bizi bekliyor olacak. Zira Merkür’ün Mars, Satürn ve Uranüs gezegenleri arasındaki diyaloğu stresli bir şekilde taşıyacağı bir zaman dilimine giriyoruz.

Haberin Devamı

Tartışmalara açık bir zaman dilimindeyiz

Öte yandan iletişim gezegeni Merkür’ün zorlu açıları ağırlıkta. Bu yüzden ticari, politik, eğitsel konularda tartışmalara açık bir zaman diliminde olduğumuzu aklımızda tutmak iyi olur. Cuma gününden itibaren iyice belirginleşen zorlanma, hafta sonunda da devem ediyor. Önemli başvurular, talepler, toplantılar açısından uygun bir haftada değiliz.

Ticari konularda dikkat!

Ticari konularda da dikkatli hareket etmekte fayda var. Hafta sonunda bu zorlu açılar iyice aktif oluyor. Dolayısıyla hafta sonunda iletişim sorunlu akıyor. Bazı yasakların devreye girebileceği veya sınırlamaların dozunun arttırılacağı bir zaman diliminde olabiliriz. Ticari anlaşmalar, imzalar açısından bu hafta yerine, bir sonraki haftayı tercih edebiliriz.

Haberin Devamı

Karşılıklı anlayış sorunları çözer

Bu hafta Güneş ve Neptün altmışlık açısının olumlu etkileri devrede olacak. Karşılıklı fedakârlık ve anlayış sayesinde başarı elde edebiliriz. Bu ikisi arasındaki uyumlu açıların etkin olduğu zamanlarda egomuzu geri çekmek, kendimizi karşı tarafın yerine koyarak onun ihtiyaçlarının farkına varmak en önemlisidir.

Neyse ki özel ilişkilerde şanslıyız!

Özel ilişkiler açısından ise Venüs-Mars üçgen açısının olumlu etkileri devrede olacak. Karşılıklı ilişkilerde güzel gelişmeler kat edebiliriz. Cuma akşamından itibaren bu olumlu akış iyice belirginleşiyor. Hafta sonunda da özel ilişkiler açısından şanslı olacağız. Değerlendirebiliriz. Yüz yüze bir araya gelemesek de ilgi duyduğumuz kişiyle iletişim kurabiliriz.

Haftanın günlere göre değerlendirmesine gelince…

  • 4 Ocak Pazartesi günü önemli ve etkili pozisyonlardaki kişilerle görüşmeler açısından kullanılabilir. Bu bakımdan günün ikinci yarısını tercih edebiliriz. Toplantılar, ticari faaliyetler yönünden de öyle. Zira günün ilk yarısında yanıltıcı ve yanlış yönlendirmeye yönelik bir enerji akışı var. Merkür-Plüton kavuşumunun fikirlerde ısrar ve inatlaşmaya meyil veren etkileri devrede. Konuşmalarımızla başkalarını kışkırtmaktan ve inatlaşmaktan uzak dursak iyi ederiz.
  • 5 Ocak Salı günü yeni radikal kararlar ve haberler işitmeye açık olacağız. Aklına güvendiğimiz kişilerle bilgi alışverişi yapmak açısından günün ikinci yarısını kullanabiliriz. Finansal veya hukuksal girişimlerde bulunmak, hakkımızı aramak içinde değerlendirebileceğimiz bir gündeyiz. Gün boyunca etkin olan Merkür-Plüton kavuşumu, hakkımızı almak için mücadele vermemiz, kendimizi ifade etmemiz gerekeceğini gösteriyor. Günün mottosu: Ağlamayan çocuğa meme vermezler!
  • 6 Ocak Çarşamba günü genelinde rekabete açık bir ortam var. Önemli ve etkili pozisyondaki kişilerle görüşmek ya da başvuru yapmak açısından bugünü tercih etmemekte yarar var. Ret cevabı alabiliriz veya geciktirilebiliriz.
  • 7 Ocak Perşembe günü genelinde zorlu bir enerji akışı var. Ancak sabah saatleri özel ilişkilerde güzel gelişmelere göz kırpıyor, değerlendirebiliriz. Fakat günün ikinci yarısında sert, patlayıcı, zorlu bir enerji akışı devreye giriyor. Güvenlikle ilgili konulara önem vermek gereken bir zaman dilimindeyiz, dikkat! Günün mottosu: Yaş tahtaya basmayın!
  • 8 Ocak Cuma günü daha dengeli bir enerji akışı var. Özellikle önemli kişilerle görüşmeler, paslaşmalar açısından uygun bir gündeyiz. Uzlaşmacı bir atmosferde olacağız, işbirliklerine açık olabiliriz. Bugün kesinleşen Güneş-Neptün altmışlığının güzel etkilerinin üzerine bir de yakınlaşan Venüs-Mars üçgeninin olumlu etkileri eklenince, sevgi egzersizleri için harika bir günde olduğumuzu fark edebiliriz. Günün mottosu: Sevgi şifalandırır!
  • 9 Ocak Cumartesi günü zıtlaşmalara ve fikir çekişmelerine açık olacağız. Ticari konularda dikkatli olmakta fayda var. Özel ilişkiler açısındansa genel anlamda daha güzel bir akış var. Aşk ve ilişkiler açısından bugünün enerjisinden istifade edebiliriz. Günün mottosu: Aşk olsun!
  • 10 Ocak Pazar günü genelinde kötümser ya da karamsar bir düşünce halinde olabiliriz. Bizi kötümserleştirebilecek, negatif enerji yayabilecek kişilerden uzak durmakta, başkalarına da endişe ve vesvese vermekten sakınmakta fayda var. Zihnimizi kötü düşüncelere odaklamak yerine olumlu düşüncelere odaklarsak iyi ederiz. Günün mottosu: İyi düşün iyi olsun!
Sıradaki haber yükleniyor...
holder